Golf i Dubai

Golfbaner i verdensklasse, overdådig luksus og et stabilt klima er med til at gøre Dubai og De Forenede Arabiske Emirater til et perfekt golfrejsemål. Det er nok at sige, at tre af de store turneringer på Europatouren afholdes her. Så gør som McIlroy og Co. tag til Dubai og spil golf.

En golfrejse til Dubai har i mange år været en drøm for mange golfspillere. Nu er der daglige fly fra København til Dubai og golf i dubai er i dag ikke nogen, som blot forbliver en drøm. På Golf Plaisirs golfrejser flyver man til Dubai og spiller golf i de to emirater Abu Dhabi og Ras al-Khaimah. Her finder man mesterskabsbaner som Abu Dhabi Golf Club, Saadiyat Golf og endda muligheden for at spille Yas Links Golf. Længere sydpå finder du oasebyen Al Ain, som byder på en fremragende golfbane. Her spilles de første ni huller inde i Al Ains gigantiske væddeløbsbane og de sidste ni er anlagt udenfor banen.

Hotellerne omkring Dubai holder præcis samme høje standart, som golfen gør. Her overlades intet til tilfældighederne og man vil opleve, at især maden på hotellerne holder meget høj standart og variation.

I selve Dubai findes der selvfølgelig også en del golfbaner af meget høj kvalitet. Det gælder bl.a. The Els Club, The Emirates Golf Club med The Majilis og ikke mindst Jumeirah Golf, hvor Europatouren hvert år afsluttes. Foruden golfen, så man på sin rejse til Dubai museer, kunst, shopping, forlystelsesparker, strande og meget mere. Golf i Dubai er ikke bare golf, men en helhedsoplevelse for alle sanser.

Tager man turen lidt nord for Dubai, så finder man emiratet Ras al-Khaimah, hvor mange skandinavere har forelsket sig i Al Hamra Golf! Al Hamra ligger blot en time nord for Dubai og her spiller man golf om morgenen og så nyder man hotellets strand om eftermiddagen. Kombinér golf, strand og sol på en golfrejse til Al Hamra.

Golfværter og Golf Academy på vores rejsemål omkring Dubai

På vores rejsemål omkring Dubai kan du altid nyde godt af vores service med golfværter. Vi tilbyder endda Golf Academy på flere af vores rejsemål. Vælg selv om du vil slappe af og nyde din golfferie eller om du vil bruge tid på vores Golf Academy og forbedre dit golfsving. Uanset, så gør vi alt for at du får en uforglemmelig golfrejse til Dubai.

Vores golfrejsemål til Dubai