El Rompido

El Rompido

36 hullers golfparadis

El Rompido i den vestlige del af Andalusien, kun 30 minutter fra den portugisiske grænse er et dejligt 36- hullers anlæg – smukt placeret i den urørte natur.

El Rompido ligger lige sydøst for den portugisiske grænse tæt ved byen Huelva. Området kaldes Costa de la Luz, ”lysets kyst”, og det er med god grund. Foruden masser af solskinstimer, så er tempoet langsommere og omgivelserne bærer præg af at være både åbent og lokalt.

Din golfferie på Rompido giver dig masser af golf i et skønt miljø, og hvor du desuden, kan nyde god mad og drikke. Overnatningsmulighederne består af både lejligheder og et 5-stjernet hotel – alt i alt får du en meget god kvalitet på hotellet, lejlighederne og golfbanerne. Vi forstår hvorfor, så mange af vores gæster vender tilbage hertil år efter år!

 

Fakta

Golfvært Ja
Afstand til golfbane 0
Afstand til lufthavn Faro Airport 100 km, Sevilla Airport 110 km
Arrangementer Matcher, udflugter mm.

Hvad er inkluderet i rejsen?

Laveste pris: 7 495,-

7 nætter i lejlighed alt. dobbeltværelse
Egen forplejning alt. morgenmad samt 5 middage
5 heldagsgreenfee
fly
flyskat
transport af golfbag
lufthavnstransfer
service af vores golfvært

Golf Plaisir tips
Book en lejlighed til hele vennegruppen. I bor fire personer i den samme rummelige lejlighed og tilbereder jeres egne middage. Meget flot og meget overkommelig. Kan kun bookes på telefon eller mail til vores salgsafdeling, 3520 1919 eller info@golfplaisir.dk.

Turistskat
På flere rejsemål opkræver lokale myndighederne turistskat i forbindelse med hotelovernatninger. Denne skat opkræves af hotellet og betales ved ud check fra hotellet. Læs mere om turistskatter her.

Vejret lige nu

weather-icon29℃

El Rompido Golf

El Rompido har to rigtig gode 18-hulsbaner, Campo Norte og Campo Sur. De har forskellig karakter, men begge baner er velholdte med hurtige greens, store bunkers og strategisk godt placerede vandhazarder.

Campo Norte ligger en kort gåtur fra hotellet og lejlighederne, hvor den bølger sig gennem landskabet. De første ni huller er lange med brede, generøse fairways, som giver god plads til driveren. De sidste 9 huller er kortere og lidt mere finurlige. Her gælder det om at spille fornuftigt. Hul 8 er et voldsomt par 5 hul, som svinger kraftigt til venstre. De langtslående kan skære ind over de høje træer og have en chance for, at nå green i to slag. De, som slår lidt kortere, gør klogt i at slå lige frem, for at udnytte en bakke på fairway, for at få nogle ekstra meters rul på drivet. På hul 13 får du en flot udsigt over marsklandskabet, som grænser op til Campo Norte. Hullet er relativt kort, men greenen er en stor udfordring med sine mange små plateauer.

Campo Sur ligger lige udenfor hotellet og lejlighederne. Banen ligger i et noget fladere landskab og med knap så kuperede greens. Her gælder det dog om at placere sig rigtigt for at undgå, at ligge direkte bagved et træ eller de overhængende grene. Hul 12 er et kort par 5 hul på bare 434 meter fra gul tee. Her skal man holde tungen lige i munden, da der er vand hele vejen langs højre side og boldslugende buske langs venstre side. Et hul, der umiddelbart ligner en god birdiechance for den dygtige spiller, men efter et par runder finder man hurtigt ud af, at man skal være glad for en par. Der er ikke langt til vandet, men det er faktisk kun på hul 17 på Campo Sur, at man kommer så tæt på, at man kan skimte det.

Banerne er så tilpas afvekslende, at en eller flere ugers ophold aldrig vil føles kedeligt. Der er næsten ikke noget bebyggelse rundt om banen, hvis man ser bort fra det luksuriøse hotel og vores lejligheder. Du spiller din golf i et uberørt miljø med himlen, vandet og fuglene som selskab.

El Rompido har et fint og moderne klubhus med et par hyggelige terrasser. Her finder du også restaurant, proshop samt omklædningsrum. Der er et træningsområde både ved Sydbanen, Campo Sur, og ved Nordbanen, Campo Norte.

Fakta

Antal huller 36
Banekarakter Parkbane
Banefakta Campo Norte, Par 72 6111 5947 5591 5153 4765
Campo Sur, Par 72 6168 5963 5681 5397 4951
HCP-grænse 54
Drivingrange 2 stk, Udslag fra græs og måtte.
Banedesign Alvaro Arana

Precise Hotel El Rompido

El Rompido er mere end bare et golfanlæg. Det er lidt af et multigolfanlæg, hvor man kan vælge mellem forskellige overnatningsmuligheder og rejselængder. Vi har ugerejser på hotellet med halvpension eller lejligheder med morgenmad. Derudover tilbyder vi endda Long Stay – dog uden forplejning. Her er virkelig alle forudsætninger for at få en dejlig golfrejse. Det er uanset om du vælger at bo på det femstjernede hotel eller i de trestjernede lejligheder, The Club Apartment. Begge dele ligger direkte ud til golfbanen med den flotteste udsigt over denne eller til et af de andre skønne naturområder. De fleste af områdets faciliteter ligger i eller med tilslutning til hotelbygningen, bl.a. pool, spa, restaurant og bar – nemt og bekvemt. Værelserne er hyggeligt og lyst indrettede i moderne stil. Størrelsesmæssigt, så er værelserne 35m2, hvilket er ganske rummeligt. Vælger man, at bo i vores prisbelønnede lejligheder, så har man mulighed for selv at lave mad eller unde sig selv et besøg i hotellets restaurant – eller hvorfor ikke besøge den charmerende lille by, El Rompido, som ligger i nærheden med flere lokale restauranter

Lejlighederne er på 75m2 er moderne og består af opholdsrum med køkken og to separate soveværelser. Begge overnatningsmuligheder ligger i tilslutning til hinanden, så uanset hvor man bor, så er der nærmest ingen afstand til restaurant eller golfbanerne. Med andre ord, så kan du vælge hvad som passer dig bedst, allerede når du bestiller din rejse. Om du mod forventning bliver træt af, at spille golf hver dag, så skal du vide, at der også tilbydes tennis, basket, fodbold, cykling og ridning. Derudover findes her også et fitness center og en stor spaafdeling.

 

 

Fakta

Standard starstarstarstarstar
Beliggenhed 200 meter fra klubhuset.
Antal værelser 184 rum + 12 suiter
Opgradering Der er mulighed for at opgradere til Superior room (udsigt mod poolen) mod tillæg. På forespørgsel.
Faciliteter Indendørs swimmingpool, udendørs swimmingpool (ikke opvarmet), spa, gym, restaurant, bar.
Wifi På hotellet og i klubhuset, findes trådløst internet opkobling uden ekstra omkostninger.

Precise Resort El Rompido The Club

El Rompido er mere end bare et golfanlæg. Det er lidt af et multigolfanlæg, hvor man kan vælge mellem forskellige overnatningsmuligheder og rejselængder. Vi har ugerejser på hotellet med halvpension eller lejligheder med morgenmad. Derudover tilbyder vi endda Long Stay, dog uden forplejning. Her er virkelig alle forudsætninger for at få dejlig og sjov golfferie. Det er uanset om du vælger at bo på det femstjernede hotel eller de trestjernede lejligheder, The Club Apartment. Begge dele ligger direkte ud til bane med udsigt over denne eller til et af de andre skønne naturområder. De fleste af områdets faciliteter ligger i eller i tilslutning til hotelbygningen, bl.a. pool, spa, restaurant og bar – nemt og bekvemt. Værelserne er hyggeligt og lyst indrettede i moderne stil. Størrelsesmæssigt, så er værelserne 35m2, hvilket er ganske rummeligt. Vælger man, at bo i vores prisbelønnede lejligheder, så har man mulighed for selv at lave mad eller unde sig selv et besøg i hotellets restaurant.

Eller hvorfor ikke besøge den charmerende lille by, El Rompido, som ligger i nærheden med flere lokale restauranter. Lejlighederne på 75m2 er moderne og består af opholdsrum med køkken og to separate soveværelser. Begge overnatningsmuligheder ligger i tilslutning til hinanden, så uanset hvor man bor, så er der nærmest ingen afstand til restaurant eller golfbanerne. Med andre ord, så kan du vælge hvad som passer dig bedst allerede når du bestiller din rejse. Om du mod forventning bliver træt af, at spille golf hver dag, så skal du vide at her også tilbydes tennis, basket, fodbold, cykling og ridning. Derudover findes her også et fitness center og en stor spaafdeling.

Fakta

Standard starstarstar
Beliggenhed 300 m fra klubhuset.
Lejligheder 305 stk. Opholdsrom med køkken og separate soveværelser. Bad og WC.
Faciliteter Vaskerum, udendørs swimming pool, minimarked.
Wifi I lejlighederne findes der trådløs internetopkobling uden ekstra omkostninger.

Hotel Precise Resort El Rompido

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.