Golfrejser Tenerife

Golfrejser til Tenerife er ensbetydende med dejligt klima, gode hoteller og ikke mindst fantastisk smukke beliggende golfbaner. På den smukke og grønne kanriske ø finder du hele syv golfbaner og de fleste koncentreret om den sydvestlige del af øen. Banerne på den sydlige del er næsten ensbetydende med solgaranti, mens du længere mod nord godt kan opleve lidt mere ustadigt vejr. Til gengæld er golfbanerne dramatisk placeret ud mod det barske Atlanterhav.

Når det gælder golfrejser til Tenerife, så udbyder Golf Plaisir hele fire golfrejsemål. Tenerife har i alt syv golfbaner, hvor størstedelen af dem er koncentreret i sydvestlige del af øen omkring de populære feriebyer Costa Adeje og Los Cristianos.

Her finder man bl.a. Golf del Sur, som du spiller med Golf Plaisir, mens du bor på bor Hotel Vincci Tenerife Golf. Vores store nyhed er Amarilla Golf, hvor du bor på Muthu Golf Plaza med All Inclusive. På Amarilla er det også mulighed for Long Stay med fri golf.

Lidt nord for Costa Adeje finder man Tenerifes bedste golfbane, Abama Golf. På Abama får man et ophold på et 5-stjernet hotel og en 5-stjernet golfbane på kanten af Atlanterhavet med udsigt til det azurblå vand og naboøen La Gomera.

Lidt længere op ad Tenerifes vestkyst finder man den imponerende Buenavista Golf. Her bor du på det charmerende 5-stjernede Hacienda del Conde, som er et Adults Only hotel og spiller Buenavista, som er anlagt i en tidligere bananplantage.

Golfvært på Tenerife

På et par af vores destinationer på Tenerife vil du kunne nyde godt af vores service med golfvært, ligesom vi også kan tilbyde vores Golf Academy . Så hvad enten du vil slappe af og spille golf eller få træning under din ferie, så vil vi gøre alt for, at du får den bedste golfrejse til Tenerife.

Vores golfrejsemål på Tenerife

Spanien, Tenerife

Buenavista

Buenavista Golf er stedet på Tenerife, som man gerne vender tilbage til. Det er en unik golfbane, langt væk fra turistmasserne, stress og jag, der hvor øen er smukkest.

Fra 14 995 ,-

Spanien, Tenerife

Golf del Sur

På sydspidsen af Tenerife, tilbyder vi spil på en af de mest populære golfbaner, som øen har at byde på. Med spektakulær indkvartering direkte ved kanten af havet, er dette en oplevelse med golf, afkobling og herlige dage.

Spanien, Tenerife

Abama Golf

Abama Golf er det ypperste af hvad du finder på Tenerife. Abama er et Ritz-Carlton hotel på kanten af Atlanterhavet med udsigt til naboøen La Gomera og er uden tvivl Tenerifes bedste golf resort.

Spanien, Tenerife

Amarilla Golf

På den sydligste spids af Tenerife ligger Amarilla Golf i et område, som i stor grad forbindes med golf. Tenerife har blot 7 golfbaner og kæmper med Gran Canaria om at være den bedste af De Kanariske Øer, når det gælder golfferie.