Golfrejser Tenerife

Golfrejser til Tenerife er ensbetydende med dejligt klima, gode hoteller og ikke mindst fantastisk smukt beliggende golfbaner. På den smukke og grønne kanariske ø finder du hele syv golfbaner og de fleste koncentreret om den sydvestlige del af øen. Banerne på den sydlige del er næsten ensbetydende med solgaranti, mens du længere mod nord godt kan opleve lidt mere ustadigt vejr. Til gengæld er golfbanerne dramatisk placeret ud mod det barske Atlanterhav.

Når det gælder golfrejser til Tenerife, så udbyder Golf Plaisir forskellige golfrejsemål. Tenerife har i alt syv golfbaner, hvor størstedelen af dem er koncentreret i sydvestlige del af øen omkring de populære feriebyer Costa Adeje og Los Cristianos.

Lidt nord for Costa Adeje finder man Tenerifes bedste golfbane, Abama Golf. På Abama får man et ophold på et 5-stjernet hotel og en 5-stjernet golfbane på kanten af Atlanterhavet med udsigt til det azurblå vand og naboøen La Gomera.

Lidt længere op ad Tenerifes vestkyst finder man den imponerende Buenavista Golf. Her bor du på det charmerende 5-stjernede Hacienda del Conde, som er et Adults Only hotel og spiller Buenavista, som er anlagt i en tidligere bananplantage.

Længst mod syd – dejlig bekvemt tæt på lufthavnen finder du Barcelo Tenerife.  Det er et førsteklasses hotel, der tilbyder enestående indkvartering. Hvis det ikke var for golfen, ville der ikke være nogen grund til at forlade hotellets område.

Golfvært på Tenerife

På et par af vores destinationer på Tenerife vil du kunne nyde godt af vores service med golfvært. Så hvad enten du vil slappe eller spille golf under din ferie, så vil vi gøre alt for, at du får den bedste oplevelse på Tenerife.

Vores golfrejsemål på Tenerife

Fra 12 495 ,-

Spanien, Tenerife

Barcelo Tenerife

Det sydlige Tenerife lokker med sit solsikre vejr hvert år rigtig mange golfere til området. Kombinationen af golf, varme, havet og muligheden for all inclusive er bare et vindende koncept. Det 5-stjernede Barcelo Tenerife ligger i Golf del Sur og navnet indikerer jo, at dette sted er helt ideelt for golfspillere.