Golfrejser Tenerife

Golfrejser til Tenerife er ensbetydende med dejligt klima, gode hoteller og ikke mindst fantastisk smukke beliggende golfbaner. På den smukke og grønne kanriske ø finder du hele syv golfbaner og de fleste koncentreret om den sydvestlige del af øen. Banerne på den sydlige del er næsten ensbetydende med solgaranti, mens du længere mod nord godt kan opleve lidt mere ustadigt vejr. Til gengæld er golfbanerne dramatisk placeret ud mod det barske Atlanterhav.

Når det gælder golfrejser til Tenerife, så udbyder Golf Plaisir hele fire golfrejsemål. Tenerife har i alt syv golfbaner, hvor størstedelen af dem er koncentreret i sydvestlige del af øen omkring de populære feriebyer Costa Adeje og Los Cristianos.

Vores store nyhed er Amarilla Golf, hvor du bor på Muthu Golf Plaza med All Inclusive. På Amarilla er det også mulighed for Long Stay med fri golf.

Lidt nord for Costa Adeje finder man Tenerifes bedste golfbane, Abama Golf. På Abama får man et ophold på et 5-stjernet hotel og en 5-stjernet golfbane på kanten af Atlanterhavet med udsigt til det azurblå vand og naboøen La Gomera.

Lidt længere op ad Tenerifes vestkyst finder man den imponerende Buenavista Golf. Her bor du på det charmerende 5-stjernede Hacienda del Conde, som er et Adults Only hotel og spiller Buenavista, som er anlagt i en tidligere bananplantage.

Golfvært på Tenerife

På et par af vores destinationer på Tenerife vil du kunne nyde godt af vores service med golfvært, ligesom vi også kan tilbyde vores Golf Academy . Så hvad enten du vil slappe af og spille golf eller få træning under din ferie, så vil vi gøre alt for, at du får den bedste golfrejse til Tenerife.

Vores golfrejsemål på Tenerife

Spanien, Tenerife

Amarilla Golf

På den sydligste spids af Tenerife ligger Amarilla Golf i et område, som i høj grad forbindes med golf. Her får du de mest optimale betingelser for at spille - perfekt vejr, super bane og en fantastisk udsigt over havet!