Nuevo Portil Golf

Et spændende golfparadis!

Nuevo Portil Golf er vores lille golfparadis på Costa de la Luz i den sydvestlige del af Spanien. Her får du fuld valuta for pengene med førsteklasses indkvartering , semi all-inclusive og fri golf.

Når du bestiller din golfrejse til Nuevo Portil Golf, kan du godt begynde at glæde dig. Hotellet ligger nemlig i et af de mest uberørte naturområder i Spanien – marsklandet ved Huelva tæt på grænsen til Portugal. Området har på kort tid etableret sig som en favorit blandt mange skandinaviske golfspillere. Den smukke og uberørte natur og det afslappede tempo, som hersker på Costa de la Luz passer fint til vores forventninger til en golfrejse.

Nuevo Portil Golf er et perfekt supplement og en fin kontrast til det nærliggende El Rompido. De to resorts ligger kun et par kilometer fra hinanden, så man vil opleve det samme miljø og natur, men alligevel er de to steder ganske forskellige. Det firestjernede Nuevo Portil er et lille og hyggeligt golfhotel, med få værelser og en personlig atmosfære.

Til hotellet ligger en skøn 18-hullers golfbane beliggende i let kuperet terræn med mange smukke pinjetræer langs fairways. For dig som værdsætter en hyggelig og afslappende golfrunde med en hyggelig stund over en drink på terrassen er Nuevo Portil et fremragende valg!

Fakta

Golfvært Ja
Afstand golfbane 0 m
Afstand lufthavn Faro 110 km
Nærmeste by Huelva, 18 km
Arrangementer Ugentlige matcher, udflugter m.m.

Hvad er inkluderet i rejsen?

Laveste pris: 10 033,-

7 overnatninger i dobbeltværelse
semi all-inclusive (gratis drikkevarer mellem 17:00 -22:00)
6 heldagsgreenfees
fly
flyskat
transport af golfbag
lufthavnstransfer
service af vores golfvært

Turistskat
På flere rejsemål opkræver lokale myndighederne turistskat i forbindelse med hotelovernatninger. Denne skat opkræves af hotellet og betales ved ud check fra hotellet. Læs mere om turistskatter her.

Vejret lige nu

weather-icon15.1℃

Golf Nuevo Portil

Nuevo Portils golfbane tilbyder ligesom hotellet en stressfri og afslappende oplevelse. Banen har sine udfordringer, men den er ikke overdrevet vanskelig og ikke specielt afskrækkende. Banen med 18 huller er en skov/parkbane i sydeuropæisk stil beliggende i let kuperet terræn med pinjetræer langs fairways. Visse steder går hullerne i smalle passager mellem eksklusive villaer og her er det vigtigt at spille strategisk og slå lige så ens bold ikke ender i en eller andens have eller pool.

Disse sekvenser af banen efterfølges af mere åbne områder, hvor man kan hive driveren frem og hvor man kan slippe afsted med et par skæverter. Banens mange dog-leg huller giver den langtslående spiller muligheder for at tage nogle chancer fra tee og flere af par 4 hullerne kan nås med et langt og modigt drive. Banens sværeste hul er nok det første – et par 5 hul, som er ganske bredt, men det er også banens længste og der skal spilles ind over en lokkende vandhazard til en ø-green.

Klarer du første hul godt kommer belønningen med det samme i form af et kort og fint par 3 hul. Banens to øvrige par 5 huller er også udfordrende – det 11. med en stor dam, som fanger manges andet slag og med et svært landingsområde på det lange 15. Hul. Begge huller efterfølges af korte par 4 huller, hvor man kan ånde mere lettet op.

Klubhuset er en del af hotellets hovedbygning og du har shop og caddiemaster praktisk placeret i stueetagen. Drivingrange er blot 150 meter og et mindre træningsområde, ligger lige på den anden side af vejen.

Vi mener, at banen passer fint til dig, som mere værdsætter en hyggelig og afslappende golfrunde –  fremfor en mere udfordrende og spektakulær golfbane.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Parkbane
Banefakta Par 71, 5841 5528 5099 4904
Drivingrange Udslag fra græs (driving rangen er 150 meter lang)
Banedesign Alfonso Vidaor

Hotel Nuevo Portil Golf

Hotel Nuevo Portil Golf er ikke et hotel, som er støbt over samme læst som mange andre golfhoteller i Spanien og Portugal. Såvel arkitektur, stil og miljø er særegen. Når man ser hovedbygningen udefra, ledes tankerne mere hen på et Manor House i Louisiana end på et golfhotel i Andalusien. Hotellet består af to bygninger.

I den ene bygning ligger værelserne med udsigt over poolen eller golfbanen. I den anden ligger reception, bar, restaurant, fitness og ”klubhus”. Alting er let tilgængeligt i kort afstand fra hinanden. Hovedbygningen har et familiært touch og lidt ”hjemme-hos” følelse.  Personalet er venligt og service minded. For at du fuldt ud skal kunne slappe af og nyde din golfferie, har vi på Nuevo Portil et tilpasset koncept med ”semi all-inclusive”, hvor udvalgte drikkevarer er inkluderet eftermiddag og aften, såvel i baren som til middagen i restauranten. Restauranten serverer en tre retters menu, hvor du selv vælger forret, hovedret og dessert. Man har fire valgmuligheder og forskellige menuer til hver middag.

Vælg Nuevo Portil til din næste golfrejse, så oplever du et af vores rejsemål, hvor du får mest for pengene.

Fakta

Standard starstarstarstar
Beliggenhed Lige ved siden af klubhuset på Nuevo Portil.
Værelser 69. Alle værelser med AC, minibar og hårtørrer mv.
Faciliteter Udendørs swimmingpool, motionsrum, restaurant, bar.
Wifi Hotellet har trådløs adgang til internettet uden ekstra omkostninger.

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.