Maspalomas
Vælg mellem to forskellige greenfee-pakker!

Maspalomas

en dejlig atmosfære på Gran Canaria!

Maspalomas har en skøn og afslappet atmosfære - perfekt til en hyggelige golfrejse tæt på både by og strand.

Kumara Hotel ligger ikke langt væk fra den skønne sandstrand ved Maspalomas og Maspalomas Golf. Golfbanen ligger bare et stenkast fra de imponerende sanddyner og kan måske karakteriseres som en parkbane med klassiske britiske dyder – uden at være en decideret linksbane.

Maspalomas by er en hyggelig og rolig ferieby med brede strandpromenader og svajende palmer – lidt en kontrast til ferie- og nabobyen Playa del Inglés. Der findes en del restauranter i byen, mens  shoppingmuligheder i Maspalomas er mere sparsomme. Hvis man vil have lidt mere liv, så kan man tage til Playa del Ingles eller Meloneras, der har et væld af eksklusive butikker, restauranter og barer.

I Maspalomas kan man i ro og mag nyde ferien. Efter golfen er der rig mulighed for at nyde den skønne strand eller opleve den afslappede feriestemning, som hersker her.

Fakta

Golfvært Ja, bor på et nærliggende hotel
Baner i nærheden 5
Afstand til golfbanen På golfbanen. 1,5 km til klubhuset
Afstand til lufthavnen 33 km
Nærmeste by Maspalomas, 2 km
Arrangementer Matcher, udflugter, m.m.

Hvad er inkluderet i rejsen?

Laveste pris: 11 495,-

7 nætter i dobbeltværelse
Morgenmad
5 heldagsgreenfee på Maspalomas alt. Play Around
Fly
Transport af kuffert og golfbag
Lufthavnstransfer
Service af egen skandinavisk golfvært

Pension
Det er muligt at opgradere dit ophold på Kumara til halvpension eller All-Inclusive. Du booker denne tillægs-pakke under "Pension", når du booker din rejse online.

Greenfee-pakke Play Around
På vores rejser til Maspalomas har du mulighed for at vælge mellem en anden greenfee-pakke. Med vores Play Around pakke får du mulighed for at spille 2 runder på Meloneras, 2 runder på Maspalomas Golf og en runde på Anfi Tauro Golf. Til begge baner sørger vi selvfølgelig for transfer t/r og på Anfi Tauro indgår der en buggy.

Turistskat
På flere rejsemål opkræver lokale myndighederne turistskat i forbindelse med hotelovernatninger. Denne skat opkræves af hotellet og betales ved ud check fra hotellet.

Vejret lige nu

weather-icon23.2℃

Maspalomas Golf

Maspalomas Golf genkender nogen måske fra svenske Stig Helmers golfeventyr i Selskabsrejsen og det stemmer måske meget godt overens med den stemning, man kan finde i klubhuset. Her hersker en dejlig uformel feriestemning af gode folk og godt humør. Golfbanen er en klassisk spansk parkbane med brede fairways flankeret af svajende palmer, akkompagneret af en let brise fra Atlanterhavet.

Her er god plads til et par fejlslag, men også huller hvor det kræves, at du holder tungen lige i munden. Mest af alt er den hyggelig at spille og feriestemningen kommer helt tæt på, når man kommer på bag-ni, hvor man kan fornemme Maspalomas berømte “sanddyner”, som afgrænser golfbanen fra stranden. Når runden er færdig fortsætter den hyggelige stemning på klubbens terrasse, hvor man kan udveksle gode historier over en kold pilsner.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Flad parkbane
Banefakta Par 73, 6389 5953 5265
Faciliteter Drivingrange, putting-green, indspils-område, trolleys og buggies, lejesæt, pro-shop, restaurant og bar.
Banedesign Mackenzie Ross (1968)

Anfi Tauro Golf

Anfi Tauro Golf ligger på Gran Canarias solrige sydvestkyst – ikke ret langt fra den velkendte Playa del Inglés. Arkitekterne Robert von Hagge, Smelek og Baril står for designet og har i det barske naturlandskab, skabt en spektakulær golfbane, hvor de grønne fairways står i skarp kontrast til de solgule klipper-formationer.

De 18 huller snor sig igennem det kuperede landskab og fra flere af hullerne er der et fantastisk view ud over Atlanterhavet. Banen er anlagt i barskt naturlandskab, hvor de grønne fairwayas står i skærende kontrast til de solgule klippeformationer. Banen er meget kuperet, hvilket betyder at den kræver buggy. Specielt på bag-ni kommer man højt op og får et par fantastiske slag på f.eks. hul 12, hvor man føler at man står på toppen af klippen og slår ned mod green.

I et meget kuperet landskab har man fået det optimale ud af den imponerende natur og med Von Hagges kendte touch, så har man skabt en golfbane af høj kvalitet, der sammen med Meloneras, regnes for at være den bedste på Gran Canaria. Det har dog ikke været helt gratis og bl.a. på hul 8, har man været nødt til at sprænge en stor del af klingen væk for at få plads til greenen.

Alt i alt er Anfi Tauro en golfbane man bare må spille, når man er på Gran Canaria og vi er derfor glade for nu, at kunne tilbyde denne i vores Play Around-pakke for et symbolsk ekstra beløb.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Kuperet ørkenbane - kræver buggy
Banefakta Par 72,  6275 5843 5459 4640
Faciliteter Drivingrange, Putting-green, indspils-område, pro-shop, lejeudstyr, restaurant.
Banedesign Von Hagge, Smelek og Baril (2006)
Information Spil på Anfi Tauro Golf er inkluderet, når du bestiller vores greenfee-pakke "Play Around".

Meloneras Golf

Meloneras Golf er en af Gran Canarias bedste golfbaner og formodentlig også den, hvor man får den bedste visuelle oplevelse. Golfbanen er anlagt langs med havet, der hvor der ellers bygges hoteller og luksusvillaer på Gran Canaria, og er skønt sammensat af skønne golfhuller korte og lange huller.

Åbningen er lidt forsigtig, men ganske langsomt lærer man karakteren og hastigheden på greens at kende. En af de mange udfordringer kommer på det femte hul, et kort par 3-hul. Det er let at lade sig narre og tro, at det er et nemt hul, men det gælder om, at holde tungen lige i munden, for ellers er der risiko for, at man havner i vandet. Det føles godt, at kunne anvende alle køllerne i baggen, og på de første 9 huller, kan man sprede boldene ganske frit, uden at blive straffet alt for hårdt, men selvom de første 9 huller er ganske tilforladelige, så kan man fra klubhuset se, hvad der venter – og det er de sidste 9 huller, som for det meste afgør scoren. Ikke alle af de 9 huller ligger langs havet, men havet er så dominerende, at det føles som om de gør. De sidste 9 hullers virkelige signaturhul er hul nummer 12, som er et svært par 3-hul. Her får man en følelse af nærmest, at slå lige ud i havet. Greenen ligger virkelig på kanten af Atlanten. Alle vil tilbage til Meloneras, det mærkes tydeligt på at alle vores gæster, som kommer tilbage igen år efter år..

 

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Park-/seasidebane
Banefakta Par 71, 5902 5394 4926 4400
HCP-grænse 54
Drivingrange Udslag fra måtte og græs.
Banedesign Ron Kirby
Transport til og fra golfbanen går på faste tider iflg. skemaet som ses på destinationen. Ønsker man, at tage afsted på andre tider for at udnytte heldagsgreenfree, sker dette for egen regning.
Information pil på Meloneras Golf er inkluderet, når du bestiller vores greenfee-pakke "Play Around".

Kumara Serenoa by Lopesan Hotels

Kumara Hotel hedder egentlig Kumara Serenoa By Lopesan Hotels og indgår i Lopesan-gruppen ligesom Baobab og Villa del Conde på Meloneras Golf. Hotellet ligger i den charmeredende by Maspalomas, med en perfekt beliggenhed mellem sanddynerne og Maspalomas Golfbane. Hotellet er 4-stjernet og genåbnede efter en større renovering i 2020 – det har lidt færre faciliteter end sine to søster-hoteller, men har et stort, lækkert poolområde, selvom det ikke ligger langt fra stranden.

Kumara Hotel er et relativt lille hotel med bare 175 værelser – hvilket giver gode muligheder for at få et fredeligt og meget behageligt ophold. For dem, der ønsker en endnu mere rolig golfferie, er der også et område kun for voksne, som det er muligt at opgradere til. Der er omkring tyve værelser, egen bar og et separat poolområde.

Foruden pools og restauranten, så finder man også et fitnessrum, to barer og selvfølgelig en reception. Buffet-restauranten er hotellets eneste restaurant og den er holdt i lyse farver og en moderne stil med en stor udendørsterrasse. Her serveres internationale retter, som blandes med flere lokale specialiteter og buffetten er altid alsidig og tilpasset alle smagsløg.

Som Golf Plaisir-gæst kan du booke to forskellige værelseskategorier på Kumara Hotel: Junior Suite og Suite. Begge suiter er knap 30m2 og den store forskel er, at Junior Suiten består af et kombineret soveværelse og stue, mens Suiten har et separat soveværelse. Begge værelsestyper har badeværelse og møbleret terrasse. En stor fordel på Kumara er, at hotellet er i 1-plan, så man slipper for at fare vild i elevatorsystemer og det giver hotellet en langt mere intim og hyggelig atmosfære.

Fakta

Standard starstarstarstar
Beliggenhed På Maspalomas golfbane, ca 1,5 km fra klubhuset.
Værelser 175 værelser. Alle med AC, safe, minibar, hårtørrer.
Værelseskategorier Junior Suite og Suite
Faciliteter Udendørs-pool, fitnessrum, restaurant, barer, mm.
Wifi Gratis wifi tilbydes på hotellet

Vælg den rette greenfeepakke

Vi tilbyder to forskellige greenfeepakker, man kan vælge imellem – ved ophold på Kumara Hotel. Vi ved at vore golfgæster spiller på forskellige niveauer og ved at tilbyde to forskellige greenfeepakker, så øges fleksibiliteten. Vælg den pakke som passer dig bedst!

Standardpakke – 5 x heldagsgolf på Maspalomas

Kumara Hotel ligger perfekt mellem den lange strand og Maspalomas Golf. Det er en moden golfbane, som har ligget her i 50 år med en rigtig god restaurant, som bidrager til banens popularitet. Mange golfere kan li’ at spille samme golfbane flere gange i løbet af turen, så man lærer den lidt bedre at kende. Mange golfbaner bliver både bedre og mere interessante, når man har lært, hvor man bør forsøge at slå bolden hen og hvilke forhindringer man bør undgå. Og så er det alltid bekvemt at skulle til én og samme bane i forhold til transport. Vil man mod forventning gerne spille andre baner i løbet af rejsen, så kan man alltid forsøge at bestille ekstra golfrunder på den golffri dag.

Play Around – 2 x Meloneras, 2 x Maspalomas, 1 x Anfi Tauro

Som navnet Play Around indikerer, så er dette en greenfeepakke for dig som godt kan lide at spille på forskellige golfbaner i løbet af din golfrejse. Det er både sjovt og afvekslende at spille tre baner i løbet af en og samme uge. Basen er Maspalomas Golf, som spilles to gange og det er også den golfbane, som ligger tættest på hotelet. Meloneras Golf med den fantastiske udsigt over Atlanten spilles to gange.  Anfi Tauro er hvad man normalt vil kategorisere som en ørkenbane og er virkelig en unik oplevelse med et skønt layout i den smukke natur. På Anfi Tauro indgår delt buggy for 2 personer.  En fantastisk golfpakke, for de, som godt kan lide at spille flere golfbaner i løbet af deres golfrejse.

Transporter

Maspalomas – Kumara Hotel til og fra Meloneras- og Maspalomas Golf

Kumara ligger egentlig ret tæt på Maspalomas Golf, men det kan være en smule drøjt at gå (ca. én km.). Derfor er det oplagt at tage shuttlebussen fra hotellet og golfbanerne. Tranporten til Meloneras Golf er på ca. 3 – 4 km. eller 5-10 minutters kørsel med hotellets shuttlebus. Bussen kører i rutefart mellem hotellerne: først til Maspalomas Golf og siden Meloneras. Transporten er gratis og kører efter et fast skema. Generelt kan man regne med at bussen afgår én gang i timen. Er bussen fyldt eller spiller man til efter sidste bus er afgået fra golfbanen, så må man selv tage en taxa for egen regning.

Maspalomas – Kumara Hotel til og fra Anfi Tauro

Kumara Hotel ligger i Maspalomas og der er ca. 20 km. eller 20 min. kørsel med hotellets shuttlebus til Anfi Tauro. Bussen kører en rute mellem hotellerne og siden videre til Anfi Tauro. Transport er gratis og afgår med 75 min. mellemrum

Kumara Serenoa by Lopesan Hotels

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.