Maspalomas
Vælg mellem to forskellige greenfee-pakker!

Maspalomas

en dejlig atmosfære på Gran Canaria!

Maspalomas har en skøn og afslappende atmosfære - perfekt til den hyggelige golfferie tæt på byen og stranden.

Kumara Hotel ligger perfekt mellem den skønne sandstrand ved Maspalomas og Maspalomas Golf. Golfbanen ligger bare et stenkast fra de imponerende sanddyner og kan måske karakteriseres som en parkbane med klassiske britiske dyder, uden at være en linksbane.

Maspalomas by er en hyggelig og rolig ferieby med brede strandpromenader og svajende palmer, lidt en kontrast til ferie- og nabobyen Playa del Inglés. Der findes selvfølgelig masser af restauranter og shoppingmuligheder i Maspalomas, men vil man have lidt mere liv, så skal man tage til Playa del Ingles eller Meloneras, der har et væld af eksklusive butikker, restauranter og barer.

I Maspalomas kan man i ro og mag nyde ferien. Efter golfen er der rig mulighed for at nyde den skønne strand eller opleve den afslappede feriestemning, som hersker. Af den grund, er det ikke så underligt, at Gran Canaria er en af de mest populære vinterrejsemål.

Fakta

GolfværtJa
Golf AcademyJa
Baner i nærheden5
Afstand til golfbanenPå golfbanen. 1,5 km til klubhuset
Afstand til lufthavnen33 km
Nærmeste byMaspalomas, 2 km
ArrangementerMatcher, konkurrencer, m.m.

Hvad er inkluderet i rejsen?

Laveste pris: 11 995,-

7 nætter i dobbeltværelse
Morgenmad og 6 middage
5 heldagsgreenfee på Maspalomas
Fly
Transport af kuffert og golfbag
Lufthavnstransfer
Service af vores golfvært/pro

Greenfee-pakke Play Around
På vores rejser til Maspalomas har du mulighed for at vælge mellem en anden greenfee-pakke. Med vores Play Around pakke betaler du 295,- kr og får mulighed for at bytte 2 runder på Maspalomas til en runde på Meloneras Golf og en runde på Anfi Tauro Golf. Til begge baner sørger vi selvfølgelig for transfer t/r og på Anfi Tauro indgår der en buggy.

For at bestille denne greenfee-pakke skal du vælge ”Greenfee” under Alternativ i bestillingen. Husk du skal vælge det for alle rejsende på bestillingen, hvor dette gælder.

All Inclusive

Det er muligt at tilkøbe All Inclusive på Kumara. Den indeholder:

Morgenmadsbuffet, kl. 8.00-10.30 på restaurant Palmera.
Frokostbuffet, kl. 13.00-15.00 på restaurant Palmera.
Middagsbuffet kl. 18.00-21.30 på restaurant Palmera.
Ubegrænset drikkevarer: Øl, vin og lokalt spiritus i tidsrummet: kl. 10.00-23.00.

Vær opmærksom på, at ændringer kan forekomme. All Inclusive gælder frem til till kl. 12.00 afrejsedagen.

Turistskat
På flere rejsemål opkræver lokale myndighederne turistskat i forbindelse med hotelovernatninger. Denne skat opkræves af hotellet og betales ved ud check fra hotellet. Læs mere om turistskatter her.

Vejret lige nu

weather-icon19.9℃

Maspalomas Golf

Maspalomas Golf genkender nogen måske fra svenske Stig Helmers golfeventyr i Selskabsrejsen og det stemmer måske meget godt overens med den stemning, man kan finde i klubhuset. Her hersker en dejlig uformel feriestemning af gode folk og godt humør. Golfbanen er en klassisk spansk parkbane med brede fairways flankeret af svajende palmer, akkompagneret af en let brise fra Atlanterhavet.

Her er god plads til et par fejlslag, men også huller hvor det kræves, at du holder tungen lige i munden. Mest af alt er den hyggelig at spille og feriestemningen kommer helt tæt på, når man kommer på bag-ni, hvor man kan fornemme Maspalomas berømte “sanddyner”, som afgrænser golfbanen fra stranden. Når runden er færdig fortsætter den hyggelige stemning på klubbens terrasse, hvor man kan udveksle gode historier over en kold pilsner.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Flad parkbane
Banefakta Par 73, 6389 5953 5265
Faciliteter Drivingrange, putting-green, indspils-område, trolleys og buggies, lejesæt, pro-shop, restaurant og bar.
Banedesign Mackenzie Ross (1968)

Kumara Serenoa by Lopesan Hotels

Kumara Hotel hedder egentlig Kumara Serenoa By Lopesan Hotels og indgår i Lopesan-gruppen ligesom Baobab og Villa del Conde på Meloneras Golf. Der findes dog væsentlige forskelle på dem og Kumara skiller sig ud ved at være betydeligt mindre og bare have 175 værelser. Hotellet er ligeledes 4-stjernet, hvor de andre to er 5-stjernede hoteller. Hotellet er nyrenoveret og åbnede op igen i 2020.

Hotellet ligger i den charmeredende by Maspalomas, med en perfekt beliggenhed mellem sanddynerne og Maspalomas Golfbanen. Buffet-restauranten er hotellets eneste restaurant og den er holdt i lyse farver og en moderne stil med stor udendørsterrasse. Her serveres internationale retter, som blandes med flere lokale specialiteter og buffetten er altid alsidig og tilpasset alle smagsløg.
Kumara Hotel er et relativt lille hotel og har færre faciliteter end de to søster-hoteller. De har dog lavet et poolområde kun for voksne, hvilket er skønt hvis man har brug for lidt afslapning. Foruden pools og restauranten, så finder man også et fitnessrum, to barer og selvfølgelig en reception.
Som Golf Plaisir-gæst kan du booke to forskellige værelseskategorier på Kumara Hotel: Junior Suite og Suite. Begge suiter er knap 30m2 og den store forskel er, at Junior Suiten består af et kombineret soveværelse og stue, mens Suiten har et separat soveværelse. Begge værelsestyper har badeværelse og møbleret terrasse. En stor fordel på Kumara er, at hotellet er i 1-plan, så man slipper for at fare vild i elevatorsystemer og det giver hotellet en langt mere intim og hyggelig atmosfære.

Fakta

Standardstarstarstarstar
BeliggenhedPå Maspalomas golfbane, ca 1,5 km fra klubhuset.
Værelser175 værelser. Alle med AC, safe, minibar, hårtørrer.
VærelseskategorierJunior Suite, Foto1 Foto 2 Foto 3 Foto 4
Suite, Foto 1 Foto 2 Foto 3 Foto 4
FaciliteterUdendørs-pool, fitnessrum, restaurant, barer, mm.
WifiGratis wifi tilbydes på hotellet

Greenfee-pakke

På vores rejser til Maspalomas har du mulighed for at vælge mellem en anden greenfee-pakke. Med vores Play Around pakke betaler du 295,- kr og får mulighed for at bytte 2 runder på Maspalomas til en runde på Meloneras Golf og en runde på Anfi Tauro Golf. Til begge baner sørger vi selvfølgelig for transfer t/r og på Anfi Tauro indgår der en buggy.

5 x Maspalomas Golf

Dette er vores traditionelle greenfee-pakke, hvor man spiller 5 runder på Maspalomas Golf og hvor man kan benytte dagen uden golf til at spille en af de andre baner på øen.

Nyhed! Play Around

Den nye greenfee-pakke, som man tilvælger ved booking af rejsen. Foruden tre runder på Maspalomas, så får man en runde på Meloneras og en runde på Anfi Tauro. Til begge baner vil der være arrangeret transfer t/r og på Anfi Tauro vil der ligeledes indgå en buggy.

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.