Specialrejser

Specialrejser

Vores specielle golfrejser er spændende temarejser. Her tilbyder vi noget helt unikt, som måske bare er tilgængeligt i en kort periode. Det kan blandt andet være nye desitinationer, hvor der foruden gode golfbaner også er noget kulturelt eller naturmæssig spektakulært at komme efter - med det kan også være golfevents som The Masters, Ryder Cup eller andre helt unikke golfoplevelser.

Så hold øje med siden - hvis du er på udgik efter en golfoplevelse lidt ud over det sædvanlige!

Thailand, Hua Hin

Black Mountain

Lige uden for strandbyen Hua Hin ligger den svenske Black Mountain GC. Banen åbnede i 2007 og blev allerede efter to år udnævnt til den bedste mesterskabsbane i Thailand. Beliggende i en dal ved foden af bjerget Black Mountain ligger 27-hullers anlægget, med en fantastisk layout blandt smukke vandløb og i utrolig god stand. Det er let at forstå, hvorfor grundlæggeren Stig Notlövs golfdrøm tiltaler mange.

Fra 47 995 ,-

Sydafrika, Rovos Rail

Pretoria

Pretoria starter med to dage på Boutique hotel i Pretoria inden man stiger på det imponerende Rovos Rail og tilbringer de næste 9 dage ombord på verdens mest luksuriøse tog - hvor lækre golfbaner og vilde naturoplevelser venter.

Fra 47 995 ,-

Sydafrika, Rovos Rail

Western Cape

Western Cape med Rovos Rail er en unik rejseoplevelse i Sydafrika fra fascinerende Cape Town videre til Stellenbosch, hvor fremragende golf og kulinariske oplevelser venter - afsluttende med golf og safari i Kryger National Park i Swaziland.

Krydstogt, flere lande

Golfkrydstogt i Middelhavet

Om bord på skibet venter en ny og ubekymret verden af daglige oplevelser. Hver morgen vågner du op i en ny havn og har mulighed for at deltage i interessante udflugter eller spille golf. I løbet af turen besøger du fire golfbaner i tre forskellige lande.

Fra 23 495 ,-

Mauritius, Sydlige Mauritius

Heritage Awali

På Mauritius' relativt uopdagede sydkyst finder vi Heritage Awali Resort, som er designet i en moderne og afslappet afrikansk stil. Man bor som en konge lige ved den kridhvide strand og blandt mange andre sportsaktiviteter - er der selvfølgelig også en fantastisk golfbane.