Specialrejser

Specialrejser

Vores specielle golfrejser er spændende temarejser. Her tilbyder vi noget helt unikt, som måske bare er tilgængeligt i en kort periode. Det kan blandt andet være nye desitinationer, hvor der foruden gode golfbaner også er noget kulturelt eller naturmæssig spektakulært at komme efter - med det kan også være golfevents som The Masters, Ryder Cup eller andre helt unikke golfoplevelser.

Så hold øje med siden - hvis du er på udgik efter en golfoplevelse lidt ud over det sædvanlige!

Fra 47 995 ,-

Sydafrika, Rovos Rail

Pretoria

Pretoria starter med to dage på Boutique hotel i Pretoria inden man stiger på det imponerende Rovos Rail og tilbringer de næste 9 dage ombord på verdens mest luksuriøse tog - hvor lækre golfbaner og vilde naturoplevelser venter.

Fra 47 995 ,-

Sydafrika, Rovos Rail

Western Cape

Western Cape med Rovos Rail er en unik rejseoplevelse i Sydafrika fra fascinerende Cape Town videre til Stellenbosch, hvor fremragende golf og kulinariske oplevelser venter - afsluttende med golf og safari i Kryger National Park i Swaziland.

Fra 19 995 ,-

Sydafrika, Cape Town

Stellenbosch

En golfrejse til Sydafrika er noget ud over det sædvanlige og den står ofte højt på rejseønskelisterne. Mange af dem, der tager til Sydafrika for første gang, vælger at tage til området omkring Cape Town. Det er en god introduktion til Sydafrika og også et sted mange vælger at vende tilbage til. Der er masser af golfbaner, men også vinmarker og en fantastisk natur.

Fra 29 995 ,-

Sydafrika, Cape Town

Stellenbosch med Safari

Golfspillere forbinder normalt Sydafrika med fantastiske golfbaner, men for mange er det også meget andet der trækker - nemlig muligheden for at komme på safari. Hvis du ikke har været på safari før, vil det naturligvis tilføje endnu en dimension til de oplevelser, du kommer hjem med fra en tur til Cape Town.