Golf i Marokko

Golf i Marokko er ensbetydende med en spændende kultur, shopping, en skøn blanding af det nye og det gamle og ikke mindst en masse gode golfbaner. Marokko har tidligere været en fransk koloni og her venter både orientalske og vestlige indtryk kombineret med en speciel atmosfære, mystik og et fransk touch.

På Golfrejser til Marokko vil du møde en smuk natur, en gæstfri befolkning og et fornuftigt prisniveau. Med andre ord får du masser af kvalitets-ferie for pengene, når golfferien går til Marroko.

Der er blevet investeret kraftigt i golfen og kvaliteten på både golfbaner og hoteller er af høj klasse. Sammenlignet med Danmark, så lyder Marokkos 40 golfbaner ikke af meget, men her findes mange baner, som er designet af meget kende golfbanearkitekter. De fleste af banerne ligger langs Atlanterhavskysten, specielt koncentreret om om Casablanca, Agadir og i selve Marrakech.

Hos Golf Plaisir tilbyder vi Marokkos bedste golfresort  Mazagan Golf & Beach Resort syd for Casablanca, samt muligheden for at opleve fantastiske Marrakech, mens man spiller golf på de omkringliggende baner i vores Magiske Marrakech.

 

Golfvært i Marokko

Når du skal spille golf i Marokko vil du også kunne opleve service af Golf Plaisirs golfvært på stedet, når du booker golfrejse til Mazagan. Golfværterne vil være din kontaktperson under opholdet og arrangerer turneringer med de andre Golf Plaisir-gæster. Desuden hjælper vores vært med tips til en hyggelig restaurant til en speciel middag. Eller måske hjælp til at arrangere udflugter? Eller hvor du skal tage hen, hvis du pludselig får lyst til at shoppe? Tal med din golfvært. Han eller hun vil gøre sit bedste for at hjælpe på bedste vis.

Marokko

Casablanca

Golf i Casablanca er synonym med Marokkos bedste golf resort, Mazagan Golf Resort. Mazagan golf ligger ca. 1 times kørsel syd for Casablanca og byder på en spektakulær Gary Player bane helt ud til vandet. Der findes dog andre alternativer i området omkring Casablanca, når man leder efter en golfrejse til Marokko.