Golf i Marokko

Golf i Marokko er ensbetydende med en spændende kultur, shopping, en skøn blanding af det nye og det gamle og ikke mindst en masse gode golfbaner. Marokko har tidligere været en fransk koloni og her venter både orientalske og vestlige indtryk kombineret med en speciel atmosfære, mystik og et fransk touch.

På Golfrejser til Marokko vil du møde en smuk natur, en gæstfri befolkning og et fornuftigt prisniveau, får du masser af kvalitetsferie for pengene. Over de seneste år er golf i Marokko blevet meget populært. Det skyldes især, at nye golf resorts som det attraktive Mazagan Golf & Beach Resort syd for Casablanca og Taghazout Bay ved Agadir.

Der er blevet investeret kraftigt i golfen og kvaliteten på både golfbaner og hoteller er af høj klasse. Sammenlignet med Danmark, så lyder Marokkos 40 golfbaner ikke af meget, men her findes mange baner, som er designet af meget kende golfbanearkitekter. De fleste af banerne ligger langs Atlanterhavskysten med en koncentration rundt om Casablanca, Agadir og i selve Marrakech.

Golfvært i Marokko

Når du skal spille golf i Marokko vil du også kunne opleve service af Golf Plaisirs golfvært på stedet, når du booker golfrejse til Mazagan eller Taghazout. Golfværterne hjælper med tips til en hyggelig restaurant til en speciel middag. Eller måske hjælp til at arrangere udflugter? Eller hvor du skal tage hen, hvis du pludselig får lyst til at shoppe? Tal med din golfvært. Han eller hun vil gøre sit bedste for at hjælpe på bedste vis.

Marokko

Agadir

I Agadir finder man Marokkos bedste vinterklima og er bedst kendt for at være Marokkos epicenter for sol- og badeferie. Men området har også en mængde gode golfbaner. Kombinationen af klimaet, strandene og golfbanerne gør Agadir til en glimrende vinterdestination for golfspillere.

Marokko

Casablanca

Golf i Casablanca er synonym med Marokkos bedste golf resort, Mazagan Golf Resort. Mazagan golf ligger ca. 1 times kørsel syd for Casablanca og byder på en spektakulær Gary Player bane helt ud til vandet. Der findes dog andre alternativer i området omkring Casablanca, når man leder efter en golfrejse til Marokko.

Marokko

Marrakech

Golf i Marrakech bliver mere og mere populært. Det er især muligheden for at bo i de charmerende riader i Marrakech centrum og spille golf i udekanten af byen med udsigt til Atlasbjergene.