Golf i Casablanca

Siger man Casablanca ledes tankerne straks hen på Humphrey Bogart og Ingrid Bergman. Men Marokkos største by er meget mere end filmklassikeren fra 1942. Kystbyen er i dag det økonomiske centrum i Marokko og ikke mindst indgangsporten til turismen langs kysten, hvor flere ferieresorts har placeret sig langs kysten. Syd for Casablanca finder man området mest populære golf og ferie resort, Mazagan Golf and Beach Resort. Her er byder man på Nordafrikas største casino, et 5-stjernet luksus hotel og en Gary Player bane helt ud til vandet.

Regner man de golfbaner, som ligger ved hovedstaden Rabat, findes der i alt 12 golfbaner ved Casablanca. Den mest kendte golfbane er Royal Golf Dar Es Salam, som er designet af Robert Trent Jones Sr. Anlægget byder på hele 45 huller og har ved flere lejligheder været vært for Hassan II Golf Trophy, som har været en fast inventar på Europatouren siden 2010.

Men Royal Golf Dar Es Salam er langt fra den eneste golfbane omkring Casablanca med design af en verdensstjerne. En times kørsel syd for Casablanca finder man Mazagan Beach & Golf Resort. Et yderst populært golf resort, som byder på 18 spektakulære golfhuller helt ud til Atlanterhavet med design af Gary Player.

Om Casablanca

Casablanca bliver ofte forbundet med filmklassikeren af samme navn, hvor Ingrid Bergman og Humphrey Bogart spiller hovedrollerne. Ricks Café fra filmen Casablanca findes som en tro kopi af originalen, hvor den kendte piano-scene blev indspillet. Selvom Casablanca ikke er hovedstaden i Marokko, så ligger landets finansielle hjerte i byen. Der findes en hel del turistattraktioner i byen, heriblandt den gamle medina og moskeen, Hassan II – som er en af verdens største moskeer.

Golfvært 

På Mazagan vil du kunne nyde godt af vores service med golfvært. Vi vil gøre alt for, at du får den bedste golfrejse til Marokko.

Vores golfrejsemål i Casablanca