Om os

Golf Plaisirs rejsekoncept

Golf Plaisir startede i Sverige i 1992 og har løbende arbejdet på at udvikle et golfrejsekoncept som gør, at vores kunder får en fantastisk golfrejse og meget mere for sine penge. Vi indså tidligt, at det er vigtigt at begrænse antallet af destinationer for at øge volumen og blive en vigtig kunde, så vi kan få bedre priser og betingelser. I dag er vi et Nordisk selskab med kontorer i både Stockholm, København, Helsinki og Oslo.

Det er vigtigt for os, at have eget personale på så mange destinationer som muligt. Dette er for at kunne tilbyde et højere serviceniveau, så alt forløber til alles tilfredshed hele ugen og for at kunne facilitere en gruppedynamik blandt gæsterne - en dynamik som man ikke får, på en tilfældig rejse købt på nettet. På disse rejsemål får man oplevelsen af en ”Matchtur light” med socialt samvær, matcher, forbookede starttider osv.

Dette er et unik tilbud for dem som ønsker det. Er man et par eller en samlet gruppe der rejser afsted sammen, kan man selvfølgelig vælge at deltage mere eller mindre i fællesskabet - det bestemmer man helt selv og golfværten hjælper og guider selvfølgelig alle på rejsen alt efter ønske eller behov.

Oplevelsen på en Golf Plaisir-rejse med golfvært på rejsemålet

Golfværternes arbejde på rejsemålene er grundstammen i vores rejsekoncept. Tanken er, at man som Golf Plaisir-gæst kan vælge et hvilket som helst rejsemål, hvor vi har golfvært på stedet og være sikker på, at man får samme gode oplevelse. Det er baseret på, at alle arbejder ud fra samme koncept på de forskellige rejsemål.

Golfværten er den person, som du kan henvende dig til med stort og småt – din hjælpende hånd på rejsen, så du bare skal koncentrere dig om din golfrejse!

Nedenfor er liste de mest almindelige opgaver som golfværten har:

  • Ankomstservice/transfer af golfvært eller nogle af vores samarbejdspartnere
  • Holder velkomstmøde og informerer om stedet og ugens program
  • Ordner starttider og informerer om teetider og hvem der spiller sammen
  • Er på første tee de første dage og vil være synlige hele ugen
  • Arrangerer to turneringer i løbet af ugen med præmieoverrækkelse
  • Arrangerer udflugter, alternativt vinsmagning eller restaurant besøg
  • Inviterer til ”After Golf” et par gange i løbet af ugen
  • Ordner transferen retur til lufthavnen

Vi arbejder løbende med at finjustere og forbedre måden vi arbejder på – alt sammen for at du skal få en så god oplevelse som muligt!