Heritage Awali

Heritage Awali

Velkommen til paradis!

På Mauritius' relativt uopdagede sydkyst finder vi Heritage Awali Resort, som er designet i en moderne og afslappet afrikansk stil. Man bor som en konge lige ved den kridhvide strand og blandt andre sportsaktiviteter - er der en fantastisk golfbane, som Peter Matkovich har designet. Her er der en virkelig dejlig stemning og en følelse af, at man har fundet sit eget lille paradis.

Mauritius forbinder de fleste med noget eksotisk og eksklusivt og det er da også nogle helt unikke og helt enestående oplevelser der venter een på Mauritius. Her går natur og kultur op i en højere enhed med gæstfrihed og en fremragende service på de fantastiske hoteller, hvor der også venter en unik kombination af varierede kulinariske madoplevelser.

Heritage Awali er ingen undtagelse, men udmærker sig snarere ved at være et af de få strandresorts, som også har en golfbane. Det findes otte golfbaner på Mauritius og alle holder høj kvalitet – men golfmæssigt er Heritage Golf, efter vores overbevisning, det guldkorn man søger, når man rejser om på den anden side af kloden.

Golf, hotel, strand og All Inclusive er af højeste kvalitet, og er en vellykket kombination, som ikke vil skuffe.

Fakta

GolfværtJa
Golf AcademyNej
Antal baner på Mauritius8 golfbaner med 18 huller.
Afstand golfbaneCa 700 meter til klubhuset- transport inkluderet.
Afstand til lufthavnSir Seewoosagur Ramgoolam International Airport, 45 km.
ArrangementerKonkurrencer, udflugter mm.

Hvad er inkluderet i rejsen?

Laveste pris: 18 595,-

10 nætter i dobbeltværelse, Garden View
all-inclusive
Greenfee til 25€ per runde som betales på stedet
fly
flyskat
Transfer til hotel samt golfbaner
transport af golfbag

Fra-prisen er gældende i lavsæsonen, som er fra 30. maj til 18. september.

Fra 1 . februar 2022 er prisen inkl. 6 forudbetalte runder. Antallet af runder kan ændres efter behov.

Turistskat
På flere rejsemål opkræver lokale myndighederne turistskat i forbindelse med hotelovernatninger. Denne skat opkræves af hotellet og betales ved ud check fra hotellet. Læs mere om turistskatter her.

Vejret lige nu

weather-icon27.3℃

Heritage Golf Club

Peter Matkovitch fik til opgave at forvandle den gamle sukkerrørsplantage til en storslået golfbane. Forudsætningerne var fra starten ret gode, da det  let bølgende landskab i den sydlige del af naturreservatet Bel Ombre, er utrolig smukt og selve banedesignet er både spændende at spille og en naturmæssig åbenbaring – så må man sige at han er lykkedes til fulde. Efter vores mening er det faktisk den bedste bane på Mauritius. Banen er varieret og en herlig udfordring for alle typer golfspillere. På nogle teesteder står man henført og kigger ud over det turkisfarvede hav. Her findes endda en “dobbeltsidet” drivingrange og en meget hyggelig 9-hullers træningsbane. Sidst, men ikke mindst, har Heritage Golf et rigtig hyggeligt klubhus med en veranda, hvor man kan sidde i skyggen og kigge ud over 18. hul.

For dem, som vil spille andre baner under sin ferie, så er det ganske nemt at tage en taxa til eksempelvis Paradis Golf Club, som ligger 20 minutter væk og har specialpris på greenfee for Heritages gæster. Vi kan også arrangere spil på den nye Tamarin Golf, eller hvorfor ikke prøve kræfter med den spektakulære Le Touessrok Golf Club.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Let kuperet parkbane
Banefakta Par 72, 6498 6121 5740 5214 4761
Hcp-grænse 36
Drivingrange Udslag fra græs
Banedesign Peter Matkovitch
Transport Gratis transport fra Heritage Awali Resort.

Heritage Awali Golf & Spa Resort

De kridhvide strande på Mauritius’ sydkyst er forholdsvis uopdagede og allerede når man kommer til entréen som slingrer sig gennem grøn bevoksning og over små damme fyldte af farverige fisk, mærker man at Heritage Awali Resort er et eksotisk paradis. Stilen er afrikansk inspireret og man har indrammet de fineste træsorter i stenmure. Alt oser af kvalitet og robuste løsninger. Der findes tre forskellige typer Deluxe værelser – “Partly Sea View”, “Sea View” eller “Beach Front” – som alle er på 52 kvadratmeter. Desuden findes der suites på 100 kvadratmeter. Endvidere findes her hele fire restauranter i forskellige stilarter og tre barer. På Restaurant Balafon serveres morgenmad og en mildest talt varieret buffet til middag, men man kan også spise godt på Infinity Blue, som ligger på stranden og serverer frokostretter om dagen og bl.a. fiskespecialiteter om aftenen. Desuden er der også et godt udvalg ved poolrestauranten Amafrooty eller på den nye og moderne beach club C-Beach Club.

Som det kan tydes ud fra ovenstående, så er det skønt, at man bor med All Inclusive på Heritage Awali Resort! Foruden al mad og drikke er der desuden en herlig Spa behandling inkluderet under opholdet.

Fakta

Standardstarstarstarstarstar
BeliggenhedVed stranden. Ca 5 minutters gang fra klubhuset, transport inkluderet.
Antal værelser500 stk. Alle værelser er med AC, safe, minibar, hårtørrer mm.
FaciliteterEn buffetrestaurant og 3 a la carte restauranter og flere barer. Flere udendørs pools. Et lille motionsrum.
WifiI hotellobbyen er der trådløs internet opkobling uden ekstra omkostninger. Det er også tilgængelige i hotelværelset mod et ekstra gebyr.

Heritage Golf Club

Heritage Awali Golf & Spa Resort

Mauritius Tourism

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.