Heritage Awali

Heritage Awali

Velkommen til paradis!

Mauritius har virkelig etableret sig som et ø-paradis også for golfelskere og mange anser Heritage Golf Club for at være den førende golffacilitet, øen har at tilbyde. Det er det eneste 45-hullers anlæg i Det Indiske Ocean, og både den originale Le Château GC-bane og den nyere La Réserve Links har været vært for DP World Tour, hvilket vidner om dens exceptionelle kvalitet.

Det dejlige Heritage Awali Golf & Spa Resort har All Inclusive som standard og golf er inkluderet hver dag. Resortet ligger på den forholdsvis uberørte sydkyst og tilbyder overnatning i en lækker,  afslappet afrikansk stil, der får dig til at føle dig som en konge. Med kun få skridt til den kridhvide sandstrand og tæt på resortets to højt vurderede golfbaner, er det virkelig en golfentusiasts drømmedestination.

Mauritius har præg af at være noget eksotisk og eksklusivt og det med rette. Dele af kysten er beklædt med fantastiske hotelfaciliteter med fremragende service og en unik kombination af forskellige kulinariske madoplevelser. Heritage Awali er ingen undtagelse, men skiller sig snarere ud ved at være et af de få kystbyer, der også er knyttet til en golfbane. Der er otte golfbaner på Mauritius og de er alle af høj kvalitet – men med hensyn til golf er Heritage Golf efter vores mening den perle, du søger og ønsker, hvis du krydser den halve klode.

Golf, hoteller, strande og All Inclusive af ALT af højeste kvalitet og en virkellig vellykket kombination, der ikke vil skuffe nogen!

Fakta

Golfvært Ja
Antal baner på Mauritius 8 golfbaner med 18 huller.
Afstand golfbane Ca 700 meter til klubhuset- transport inkluderet.
Afstand til lufthavn Sir Seewoosagur Ramgoolam International Airport, 45 km.
Arrangementer Matcher, udflugter mm.

Hvad er inkluderet i rejsen?

Laveste pris: 23 495,-

Natfly til Mauritius t/r (2 nætter ombord)
Mad ombord på den lange flyrejse
Transport af golfbag
7 nætter i dobbeltværelse, Garden View
Forbookede teetider - 6 greenfee på Heritage Golf Club og 1 greenfee på La Réserve Links
Awali All Inclusive med drikkepakke
Transfer til hotel samt golfbaner
flyskat

Afrejseby
Hvis du ønsker at rejse fra en anden by end København, er du velkommen til at kontakte os via e-mail eller telefon.

Turistskat
På flere rejsemål opkræver lokale myndighederne turistskat i forbindelse med hotelovernatninger. Denne skat opkræves af hotellet og betales ved ud check fra hotellet. Læs mere om turistskatter her.

Vejret lige nu

weather-icon22.5℃

Heritage Golf Club

Peter Matkovitch fik til opgave at forvandle den gamle sukkerrørsplantage til en storslået golfbane. Forudsætningerne var fra starten ret gode, da det let bølgende landskab i den sydlige del af naturreservatet Bel Ombre, er utrolig smukt og selve banedesignet er både spændende at spille og en naturmæssig åbenbaring – så må man sige, at han er lykkedes til fulde.  Heritage Golf er rangeret som den bedste bane i Det Indiske Ocean og har også været vært for Mauritius Open, som har status på Europatouren.

Der er flere gode baner på Mauritius, men Heritage Golf er efter vores mening langt den bedste på øen. Ingen huller på golfbanen går helt ned til havet, men fra de fleste af dem, både på første og sidste 9, står man ærefrygt og ser ud over det turkise hav, der omgiver øen. Selvom havet ikke er i spil, er der en del vandhazarder på banen. Der er ikke mindre end fem forskellige tees at spille fra, hvilket gør banen varieret og en stor udfordring for alle typer spillere. Fra bagerste tee er banen sandsynligvis et monster og for at spille fra hvid skal du nok have et ensifret handicap. De fleste spiller fra blå eller rød tee og så er banen både sjov og moderat svær.

Det første er et ret svært åbningshul med strategisk placerede fairwaybunkers og en forhøjet green – der er svær at ramme. Det er et rimelig godt mix mellem lidt sværere huller og et antal par 4 huller, der er lidt nemmere der er omkring 300 meter lange. Afslutningen er dog ikke helt let og hul 17 er rangeret som det sværeste hul på golfbanen og endelig er der hul 18 som er et par 5 hul – med en green bevogtet af vand i venstre side og bunkers i højre side. Afslutningen på banen er høj og det er sjældent, at man ikke har en god placering selv i roughen.

Det, der er karakteristisk for banen, er de smukke høje hølignende græstotter, der ligger langs flere af hullerne.

Der er også en dobbeltsidet drivingrange og en meget flot 9-hullers træningsbane. Sidst, men ikke mindst, kan du nyde et meget flot klubhus, på hvis veranda du kan sidde i skyggen og se ud over det 18. hul. Standarden i klubben holder samme høje standard som golfbanen og det er muligt at opbevare bag’en hos caddiemesteren i klubben og næsten inden du kommer ud af din transfer fra hotellet er dine golfkøller klar og efter golfrunden får du iskolde håndklæder at køle af med.

Der er ikke krav om caddie på Heritage Golf og du kan gå på golfbanen uden problemer, selvom de fleste betaler et mindre gebyr for at have en buggy.

For dem der gerne vil spille andre golfbaner – end de to der er på anlægget, er det under opholdet nemt at tage en taxa til fx Paradis Golf Club, som ligger cirka 25 minutter væk og tilbyder desuden en særlig pris på greenfee for Heritage gæster. Andre muligheder er indlandsbanen Avalon Golf Club eller hvorfor ikke tage en heldagstur ud til øen Ile Cerf og spille på den spektakulære Le Touessrok Golf Club.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Let kuperet parkbane
Banefakta Par 72, 6498 6121 5740 5214 4761
Hcp-grænse 36
Drivingrange Udslag fra græs
Banedesign Peter Matkovitch
Transport Gratis transport fra Heritage Awali Resort.

La Réserve Golf Links

Mauritius har virkelig etableret sig som en paradisø også for golfspillere, og mange af os betragter Heritage La Réserve Golf Links som en af, hvis ikke den allerbedste bane øen kan tilbyde.

La Réserve Golf Links åbnede først i 2023 og var allerede året efter vært for Mauritius’ eneste DP World Tour-turnering. Hjernen bag golfbanen er, ligesom på søsterbanen Le Chateau GC, sydafrikaneren Peter Matkovic. Til sin hjælp har han haft intet mindre end British Open-vinderen Louis Oosthuizen. Mæglere plejer at sige, at det handler om beliggenhed, og man kan næsten ikke få en bedre beliggenhed end denne. Golfbanen er smukt anlagt på en skråning ned mod det blå Indiske Ocean. Hul 1 ligger på banens højeste punkt med en vidunderlig udsigt over hele området, og banen slutter nederst, hvor man også finder klubhuset. Det er utvivlsomt et smart designtræk, da man undgår at have flere huller, der går stejlt op ad bakke, men nu er flertallet af hullerne let nedad med en fantastisk udsigt langs det UNESCO-beskyttede naturreservat Bel Ombre. Golfbanen har en tydelig Links-karakter, og i de tidligere sukkerrørsmarker er der omhyggeligt plantet forskellige typer lokale græssorter for at skabe en moderne linksbane. Det er meget smukt og ser også ud som en linksbane. De første 9 huller har de fleste af hullerne med panoramisk udsigt. Både hul 3 og 5 har imponerende udsigter, og især det tredje huls forhøjede green har næsten en uendelighedsfølelse. Banen går aldrig helt ned til havet, men der er to større damme, der helt sikkert er i spil. Det er en golfbane, der kun er åben for medlemmer og, via udvalgte pakker, for gæster på Heritage Resorts.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Indiske Oceanens første og eneste moderne links
Banefakta Par 72, 6604 6169 5812 5414 4964 4418
Faciliteter Drivingrange, puttinggreen, vogne/buggies, leje af køller, butik, restaurant, omklædningsrum, David Leadbetter Golf Academy
Banedesign Peter Matkovich (codesigned Louis Oosthuizen) 2022

Heritage Awali Golf & Spa Resort

De kridhvide strande på Mauritius’ sydkyst er forholdsvis uopdagede og allerede når man kommer til entréen som slingrer sig gennem grøn bevoksning og over små damme fyldte af farverige fisk, mærker man at Heritage Awali Resort er et eksotisk paradis. Stilen er afrikansk inspireret og man har indrammet de fineste træsorter i stenmure. Alt oser af kvalitet og robuste løsninger. Der findes tre forskellige typer Deluxe værelser – “Partly Sea View”, “Sea View” eller “Beach Front” – som alle er på 52 kvadratmeter. Desuden findes der suites på 100 kvadratmeter. Endvidere findes her hele fire restauranter i forskellige stilarter og tre barer. På Restaurant Balafon serveres morgenmad og en mildest talt varieret buffet til middag, men man kan også spise godt på Infinity Blue, som ligger på stranden og serverer frokostretter om dagen og bl.a. fiskespecialiteter om aftenen. Desuden er der også et godt udvalg ved poolrestauranten Amafrooty eller på den nye og moderne beach club C-Beach Club.

Som det kan tydes ud fra ovenstående, så er det skønt, at man bor med All Inclusive på Heritage Awali Resort! Foruden al mad og drikke er der desuden en herlig Spa behandling inkluderet under opholdet.

Fakta

Standard starstarstarstarstar
Beliggenhed Ved stranden. Ca 5 minutters gang fra klubhuset, transport inkluderet.
Antal værelser 500 stk. Alle værelser er med AC, safe, minibar, hårtørrer mm.
Faciliteter En buffetrestaurant og 3 a la carte restauranter og flere barer. Flere udendørs pools. Et lille motionsrum.
Wifi I hotellobbyen er der trådløs internet opkobling uden ekstra omkostninger. Det er også tilgængelige i hotelværelset mod et ekstra gebyr.

All Inclusive på Heritage Awali Resort

All Inclusive-pakken er tilgængelig fra det øjeblik du ankommer til Heritage Awali Resort, indtil du forlader ejendommen. På afrejsedagen er All Inclusive-pakken tilgængelig, selvom udtjekning allerede er foretaget.

Se även informationen längre ner för det möjliga tillägget som kallas Premium All-inclusive.

Mad og drikke

Morgenmad

 • Kontinental morgenmad for morgenfriske, Savana: 05:00 – 07:00
 • Fuld buffetmorgenmad på Savana: 07:00 – 10:30
 • Morgenmadsbuffet på C-Beach Club: 07:00 – 10:30

Frokost

 • Infinity Blue strandrestaurant (à la carte): 12:00 – 15:00
 • Amafrooty (à la carte): 12:00 – 15:00
 • C Beach Club: 12:00 – 15:00
 • Heritage Golf Club – enten i klubbhuset, baren efter 9 hul eller Food & Beverage vogn: 12:00 – 18:00
 • Kaz’Alala Restaurant: 12:00 – 15:00

Eftermiddagste

 • Kager og pandekager serveres på  Zenzibar: 16:00 – 17:00
 • Iskiosk: 12:00 – 17:00

Middag

 • Savana – Hovedrestaurant: Temabuffet: 19:00 – 22:00
 • Infinity Blue – Strandrestaurant: À la carte: 19:00 – 22:00
 • Zafarani – Indisk restaurant: À la carte / Kun for voksne: 19:00 – 22:00
 • C Beach Club – À la carte: 19:00 – 22:00

Gæsterne tilbydes en madkredit, når de spiser på følgende restauranter, som ikke er inkluderet i all-inclusive-pakken:

 • På Heritage Awali: Boma
 • På Heritage Le Telfair: Gin’Ja (accepterer børn fra 12 år), Le Palmier, Annabella’s
 • Le Château de Bel Ombre
 • På Le Château golfbana: O’Grill

Wellness

 • En rygmassage på 45 minutter per gæst og ophold på Seven Colours Spa. Skal benyttes inden for opholdets to første dage mellem 09:00–15:00.
 • Gratis adgang til det 3000m² store Seven Colours SPA område med fitnesscenter m.m.
 • Vandgymnastik og yoga i henhold til hotellets aktivitetsplan

Vandsport

Inkluderet: Tur med elektriske både, snorkeludflugt, traditionel fiskeri i lagunen, vandcykler, kanoer, sejlbåde, SUP.

Mod tillæg: Dykning, Kite Surfing, Havfiskeri, Dolfinsafari

Aktiviteter på land

Adgang til Umuzi Sports Centre med bueskydning, tennis (to oplyste baner), beachvolley, bordtennis m.m. Udlån af udstyr inkluderet (undtagen tennisbolde, som man selv skal købe).

Underholdning

Live musik på Heritage Awali/ Heritage Le Telfair/Heritage C Beach Club i henhold til lokale opslag.

 

Læs mere om all inclusive her

Premium Inclusive på Heritage Awali

 

Ved ophold på Heritage Awali Golf & Spa Resort er en rigtig god variant af All Inclusive inkluderet i rejsens pris. På trods af dette kan man opgradere sin AI endnu mere! Tillægget kaldes for Premium Inclusive, og indholdet er alt det, der indgår i almindelig all-inclusive plus nedenstående liste.

 

 • Fri golfbil
 • En runde på La Reserve (inkl. velkomstgave, golfbil, rangebolde og “halfway refreshment”)
 • Mauritisk frokost med udvalgte drikkevarer på Le Chateau de Bel Ombre
 • Frokost og middage med udvalgte drikkevarer også på C-Beach Club
 • Frokost og middage også på restauranten på golfklubben, O’Grill
 • En middag med hummer (fast menu) på Infinity Blue
 • Glas med Champagne serveret 18-23 i udvalgte barer
 • Opgraderet minibar
 • Ingen afgift for roomservice
 • Dedikeret servicedisk i receptionen for premium-gæster
 • Adgang til World of Seashells Museum, som har den største samling af muslinger i Afrika
 • Gratis adgang til “Chamarel 7 Coloured Earth”. Vandfald, geologi og skildpadder. Ingen transfer (bestilles på hotellet).

Læs mere om Premium inclusive her

Heritage Golf Club

Heritage Awali Golf & Spa Resort

Mauritius Tourism

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.