Matchtur til Mauritius

Skandinavisk Matchtur til Mauritius

med All Inclusive på Heritage Awali

Oplev skønne Mauritius med andre glade skandinaviske golfspillere. Vi bor på det 5-stjernede Heritage Awali på den sydlige del af øen og spiller Heritage Awali Golf Club.

Det 5 stjernede Heritage Awali danner rammen om denne mini-matchtur til Magiske Mauritius. Vi arrangerer i samarbejde med vores kolleger i Sverige og Norge en mini-matchtur, så der vil således både være svenske, norske og danske gæster på denne tur. På Mauritius har vi en skandinavisk golfvært, som arrangerer matcher i løbet af ugen.

Heritage Awali er et af de få strand resorts, som også har en golfbane og endda en mesterskabsbane. Heritage Awali Golf Club er flere gange blevet brugt på Europatouren, senest i november 2017, hvor den lagde græs til AfrAsia Bank Mauritius Open. Så der er ikke nogen tvivl om, at banen er garant for kvalitet.

Kvalitet finder du også på vores hotel for turen. Heritage Awali er et fem stjernet All Inclusive hotel af højeste standard bygget i en traditionel afrikansk stil med masser af idyl og ro. Hotellet ligger helt ud til vandkanten og har sin egen private strand med beach bar og alt det andet man kan ønske sig. Her findes masser af muligheder for at dyrke vandsport som kayak, snorkling, paddle board eller blot bade i det Indiske Ocean.

På Heritage Awali bor du i skønne double deluxe værelser med udsigt til haven. Ønsker du en opgradering til værelser med havudsigt eller beach front, kan du forespørge på dette i vores bestillingsmodul.

Fakta

Golfvært Ja
Golf Academy Nej
Antal baner på Mauritius 8 stk golfbaner med 18 huller.
Afstand golfbane Ca 700 meter til klubhuset, transport inkluderet.
Afstand til lufthavn Sir Seewoosagur Ramgoolam International Airport, 45 km.
Arrangementer Konkurrencer, udflugter mm.

Hvad er inkluderet i rejsen?

Laveste pris: 25 795,-

10 nætter i dobbeltværelse
all-inclusive
10 greenfee
fly København - Mauritius via Dubai med Emirates
flyskat
Transfer til hotel samt golfbaner
transport af golfbag
matchledelse og service af vores golfvært

Turistskat
På flere rejsemål opkræver lokale myndighederne turistskat i forbindelse med hotelovernatninger. Denne skat opkræves af hotellet og betales ved ud check fra hotellet. Læs mere om turistskatter her.

Vejret lige nu

weather-icon24.3℃

Heritage Golf Club

Peter Matkovitch fik til opgave at forvandle den gamle sukkerrørs plantage til en storslået golfbane. Selvom forudsætningerne var ret så gode, da det let bølgende landskab ligger i den sydlige del af naturreservatet Bel Ombre, så må man sige at han er lykkedes til fulde. Efter vores mening er det faktisk den bedste bane på Mauritius. Banen er varieret og en herlig udfordring for alle typer golfspillere. På nogle teesteder står man henført og kigger ud over det turkisfarvede hav. Her findes endda en “dobbeltsidet” drivingrange og en meget hyggelig 9 hullers træningsbane. Sidst, men ikke mindst, har Heritage Golf et rigtig hyggeligt klubhus med en veranda, hvor man kan sidde i skyggen og kigge ud over 18. hul.

For dem, som vil spille andre baner under sin ferie, så er det ganske nemt at tage en taxa til eksempelvis Paradis Golf Club, som ligger 20 minutter væk og har specialpris på greenfee for Heritages gæster. Vi kan også arrangere spil på den nye Tamarin Golf, eller hvorfor ikke prøve kræfter med den spektakulære Le Touessrok Golf Club.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Let kuperet parkbane
Banefakta Par 72, 6498 6121 5740 5214 4761
Hcp-grænse 36
Drivingrange Udslag fra græs
Banedesign Peter Matkovitch
Transport Gratis transport fra Heritage Awali Resort.

Heritage Awali Golf & Spa Resort

De kridhvide strande på Mauritius’ sydkyst er forholdsvis uopdagede og allerede når man kommer til entréen som slingrer sig gennem grøn bevoksning og over små damme fyldte af farverige fisk, mærker man at Heritage Awali Resort er et eksotisk paradis. Stilen er afrikansk inspireret og man har indrammet de fineste træsorter i stenmure. Alt oser af kvalitet og robuste løsninger. Der findes tre forskellige typer Deluxe værelser – “Partly Sea View”, “Sea View” eller “Beach Front” – som alle er på 52 kvadratmeter. Desuden findes der suites på 100 kvadratmeter. Endvidere findes her hele fire restauranter i forskellige stilarter og tre barer. På Restaurant Balafon serveres morgenmad og en mildest talt varieret buffet til middag, men man kan også spise godt på Infinity Blue, som ligger på stranden og serverer frokostretter om dagen og bl.a. fiskespecialiteter om aftenen. Desuden er der også et godt udvalg ved poolrestauranten Amafrooty eller på den nye og moderne beach club C-Beach Club.

Som det kan tydes ud fra ovenstående, så er det skønt, at man bor med All Inclusive på Heritage Awali Resort! Foruden al mad og drikke er der desuden en herlig Spa behandling inkluderet under opholdet.

Fakta

Standard starstarstarstarstar
Beliggenhed Ved stranden. Ca 5 minutters gang fra klubhuset, transport inkluderet.
Antal værelser 500 stk. Alle værelser er med AC, safe, minibar, hårtørrer mm.
Faciliteter En buffetrestaurant og 3 a la carte restauranter og flere barer. Flere udendørs pools. Et lille motionsrum.
Wifi I hotellobbyen er der trådløs internet opkobling uden ekstra omkostninger. Det er også tilgængelige i hotelværelset mod et ekstra gebyr.

Heritage Golf Club

Heritage Awali Golf & Spa Resort

Mauritius Tourism

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.