Golf på Costa de la Luz

Costa de la Luz betyder "Lysets kyst" og det er der en ganske god forklaring på. Denne smukke del af Spanien strækker sig fra den portugisiske grænse til Tarifa i syd. Kyststrækningen byder på nogle af Spaniens bedste strande, marsk- og skovområder og ikke mindst den imponerende Doñana Nationalpark. Foruden den imponerende natur, så finder man også nogle af Spaniens bedste golf resorts og ikke mindst et utroligt hyggelige byer, hvor man stadig finder den ægte andalusiske charme.

Den spanske provins Huelva ligger mellem Sevilla og den portugisiske grænse. Derfor når det gælder vores golfrejser til Huelva, så flyver man til Faro i Portugal, når man bor på Nuevo Portil eller El Rompido Golf. To skønne golf resorts i det naturskønne marskland vest for Huelva.

Området kaldes også for Costa de la Luz, Lysets Kyst. Det skyldes især det helt fantastiske lys, som ved aftenstund skyller ind over det lave marskområde ved kysten. Dette område er helt perfekt til golfbaner. I området syd for Cadiz finder du Costa Ballena Golf, hvor du har 27 huller og bor på et smukt hotel lige ud til det brusende Atlanterhav. Lidt længere inde i landet ved Sherry-byen, Jerez, anbefaler vi Montecastillo GC Her bor du på et smukt 5-stjernet hotel og spiller en dejlig golfbane, som tidligere blev brugt på Europa Touren.

 

 

Golfværter og Golf Academy på vores golfdestinationer på Costa de la Luz

På et par af vores destinationer på Costa de la Luz vil du kunne nyde godt af vores service med golfvært, ligesom vi også kan tilbyde vores Golf Academy . Så hvad enten du vil slappe af og spille golf eller få træning under din ferie, så vil vi gøre alt for, at du får den bedste golfrejse til Costa de la Luz.

Vores golfrejsemål på Costa de la Luz