2-ugersrejse

2-ugers rejse

Er en uge for kort tid? Vil du spille mere golf, end det der kan nås på en uge? Så er to uger måske det perfekte valg. Spil mere, få mere tid til at udforske omgivelserne og nå virkelig at komme væk fra hverdagen og slappe af. Vi har et begrænset udvalg af 2-ugers rejser liggende til salg på vores hjemmeside, men tag endelig fat i vores sælgere, hvis det ikke ser ud som om, at vi har noget til salg.

Spanien, Tenerife

Abama Golf

Abama Golf er det ypperste af hvad du finder på Tenerife. Abama er et Ritz-Carlton hotel på kanten af Atlanterhavet med udsigt til naboøen La Gomera og er uden tvivl Tenerifes aller bedste golf resort.

Fra 18 995 ,-

Spanien, Gran Canaria

Maspalomas

Det 4-stjernede Kumara Hotel ligger perfekt mellem den lange sandstrand og Maspalomas Golf, som med mere end 50 års erfaring er en rigtig klassiker. Golfbanen ligger gemt bag de enorme sanddyner, bare et stenkast fra stranden. To perfekte ingredienser til en dejlig golfrejse.

Marokko, Casablanca

Mazagan

Forår, vinter eller efterår? Oplev et luksus golf resort, direkte ved Nordafrikas Atlanterhavs kyst, i en skøn kombination med Marokkos mystik, magi og atmosfære.

Fra 19 995 ,-

Spanien, Gran Canaria

Salobre Golf

Kombiner sol og varme med fantastisk overnatning og fantastisk golf på et af De Kanariske Øers allerbedste golfresorts. Hotellet er state-of-the-art og tilbyder afslappende luksus sammen med en perfekt beliggenhed ved siden af Salobre Old Course golfbane.

Spanien, La Gomera

Tecina Golf

På trods af at La Gomera blot ligger tre kvarters færgesejlads fra Tenerife, så er det som at komme til en anden verden. Øen ligner godt nok et goldt bjerg i det fjerne, men byder på skønne naturscenerier, stilhed og en mageløs golfbane.