Salobre Golf

Salobre Golf

Vores mest populære destination på Gran Canaria!

Kombiner sol og varme med fantastisk overnatning og fantastisk golf på et af De Kanariske Øers allerbedste golfresorts. Hotellet er state-of-the-art og tilbyder afslappende luksus sammen med en perfekt beliggenhed ved siden af Salobre Old Course golfbane.

Fakta

Golfvært Nej
Afstand lufthavn Las Palmas 40 km

Hvad er inkluderet i rejsen?

Laveste pris: 22 495,-

Fly til Las Palmas t/r
Golfbag ombord t/r
Lufthavnstransport t/r
14 nætter, del i dobbeltværelse, Deluxe standard
Halvpension (morgenmad og middag)
10x heldagsgreenfee på Salobre Old Course
Forudbestilte starttider

Turistskatt
På flere rejsemål opkræver lokale myndighederne turistskat i forbindelse med hotelovernatninger. Denne skat opkræves af hotellet og betales ved ud check fra hotellet.

Vejret lige nu

weather-icon13.9℃

Salobre Old Course

Der er to golfbaner på Salobre Golf - Old Course og New Course, hvor det nu er muligt at spille 9-huller, hvilket gør Salobre til en virkelig attraktiv 27-hullers bane .

Old Course

The Old Course åbnede i 1999 og er trods sin ikke alt for høje alder – en af de ældste baner på øen. Her møder du en parkbane designet af Roland Favré, der blidt snor sig hen over området på det plateau, som hele resortet hviler på. Det er tydeligt, hvordan det lykkedes at få forløbet tilpasset det naturlige miljø. Old Course anses ikke for at være for svær og både både den gennemsnitlige golfspiller og lavhandicapspilleren vil finde deres udfordringer. Nogle huller kræver præcision, mens andre giver mulighed for lidt mere spredning, især fra tees. Et par 3 der skiller sig ud, er hul 11. Fra den gule tee 168 meter og fra den røde 102 meter, hvor teested er flot lagt ud med en krans af sten omkring – er der ikke meget green at arbejde med. Præcision er bestemt påkrævet her!

Det er muligt at gå banen, hvis man ønsker det og da den inkluderer en hel dags greenfee, er det også nemt at stå af efter 9 huller.

New Course

Heldigvis genåbner New Course, efter at den har været lukket under pandemien. De 9 huller, der i første omgang bliver tilgængelige for spil i sæsonen 2022-2023, er hul 1, 2, 3 sammen med hul 13-18. På denne måde får du tre 9-hullers sløjfer, der er kombineret efter behov. New Course har en noget dramatisk og stejl strækning på toppen af Gran Canaria. Den er virkelig smuk, omend en smule vanskeligere og mere kuperet bane sammenlignet med Old. Derfor er det også obligatorisk med buggy, når man spiller New Course.

Banestrækningerne ved Salobre Golf er opdelt i følgende sløjfer:

A = Old Course (18 huller) – spilles 08:00-14:30
B = Old 10-18 & New Course (9 huller) – spilles 08:00-10:00
C = New Course (9 huller) & Old 1 – 9 – spilles 08:00-09:50 og 12:30-14:20

På New Course er der  obligatorisk buggy, som betales på stedet.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Parkbane
Banefakta Old Course, par 71, 5825 5338 5081 4502
Faciliteter Drivingrange, puttgreen, vogne/buggies, lejerkøller, shop, omklædningsrum, restaurang
Banedesign Roland Favré (1999)

Salobre Hotel Resort & Serenity

Salobre Hotel Resort & Serenity er et virkelig, dejligt golfhotel på Gran Canaria. Tempoet her er roligere og mere afslappende end på mange af de mere traditionelle badehoteller på øen. Du bor som standard i rigtigt fine værelser, som alle har altan og alle har mere eller mindre udsigt til golfbanen.

Med en fremragende beliggenhed bag The Old Course ligger det fornemme hotel Salobre Hotel Resort & Serenity. Her er det nemt at forkæle sig selv under opholdet – hotellet er i topklasse og tilbyder service og faciliteter, der kan forventes af et rigtigt luksuriøst hotel. Der er flere udendørs pools i forskellige størrelser. Den mest spektakulære, Sunset Pool som kun er for voksne, er placeret øverst på 11. etage med en fantastisk udsigt over landskabet, hvor du kan nyde solnedgangen! Mod betaling kan du også få adgang til det skønne spa-område, som byder på forskellige behandlinger. Restaurantudvalget er meget godt med flere restauranter og barer at vælge imellem. Hovedrestauranten, hvor der serveres morgenmad og aftensmad er et såkaldt “åbent køkken” og meget af maden laves på bestilling her og nu. Der serveres både lokale delikatesser og internationale retter. For nylig åbnede en “snackbar” på 19. hul, ved siden af golfreceptionen, hvor man efter runden, kan slappe af og nyder solen og udsigten til den smukke bane.

Golfreceptionen og butikken ligger i hotellets indgangsparti og herfra tilbyder de en kort shuttle (1 min) til første tee, hvis du ikke har din egen buggy.

I indgangspartiet er der skabt et hyggeligt sted til socialt samvær med stearinlys og dæmpet belysning. Her kan du nogle aftener nyde livemusik fra den tilstødende restaurant og den er næsten altid fyldt med mennesker, der slapper af før middagen eller slutter af og opsummerer dagen.

Salobre Hotel Resort & Serenity ligger lidt oppe af bjerget, men de har deres eget “strand område” på dejlige Meloneras Beach. Der er en gratis shuttle der kører frem og tilbage (tidsplan fremgår på hotellet) – der er desuden også kabiner til omklædning på stranden.

Fakta

Standard starstarstarstarstar
Beliggenhed Centralt placeret mellem sine to golfbaner.
Værelse 313 st. bruser/bad, hårtørrer, TV, telefon, minibar & balkon.
Værelsestyper Deluxe standard, Deluxe golf view, tredobbelt værelse,
Faciliteter Restauranter, barer, flere pools, fitness, spa, løbebane,
Internet Gratis WiFi på hele anlægget.

Vi har været der

Efter en rimelig lang kørsel fra lufthavnen, omkring 30 min, ankommer vi til Salobre Resort. Fra gaden til stedet (hvor der er et supermarked) var der en lille kørsel før vi kunne svinge ind på hotellet. Det var en rigtig god start på turen! Indgangspartiet var hyggeligt oplyst, vi ankom om aftenen, og musikken strømmede ud fra en af restauranterne, hvor et liveband spillede. Der sad mange mennesker i behagelige lænestole og opsummerede dagens begivenheder. Vi tænkte straks, at her skulle vi sidde om aftenen!

Indtjekningen gik som smurt, og det afspejlede hele opholdet. Da golfshoppen og caddiemasteren ligger i entréområdet, er det tæt på alt. Det er bare at gå fra morgenmaden til butikken og tjek ind, kort efter er din golfvogn klar og du skal bare til første tee eller range for dem der ønsker det. Selvom du ikke har en golfvogn, er det ikke for langt at gå. Der er en rækkevidde på hver bane, som er fin at gå.

Efter den første dags golf var det oplagt at kigge op på 11. sal hvor “the sunset pool” ligger for at køle lidt af. Vi ønskede aldrig at forlade det! Her kunne man tilbringe hele dagen, hvis det ikke var så sjovt at spille golf. Slap af under himlen, hvil i en liggestol, forfrisk dig selv i baren og køl af i poolen!!!

Vi spiste buffet hver dag til både morgenmad og aftensmad og blev positivt overrasket over ikke at skulle spise den samme mad to gange, hvis vi ikke havde lyst. Meget af maden tilberedes på bestilling, og den er super frisk. Der afholdes temaaftener med inspiration fra hele verden. Morgenmaden er fantastisk med alt, hvad du kan tænke på.

Alt i alt bemærker vi, at hyggefaktoren er høj og rækkevidden er stor. Der er 4 poolområder (+ en hemmelig pool, hvor man kan være lidt for sig selv, hvis ikke alt for mange finder det, indgang fra sal 4, men så siger vi ikke mere :-), flere restauranter og pladser at samle folk hvis man er en få stykker. Nærheden til alle faciliteter gør det nemt og sidst men ikke mindst er de to golfbaner rigtig gode. Old Course klæder de fleste og er lidt mere traditionel i sit design, men vi vil rigtig gerne slå et slag for New Course også, den er spektakulær, hvor man bliver kastet ud i bjerglandskabet. Lidt sværere men bestemt et besøg værd. Første runde skal du måske regne med at komme af med nogle bolde, anden runde ved du hvilke vanskeligheder du skal undgå og tredje runde kan du virkelig give banen kamp til stregen.

Hjertelig velkommen til Salobre!

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.