La Finca

La Finca

Unik oase i appelsindalen

Der findes flere fremragende golfresorts rundt omkring Alicante, men få af disse giver en ligeså optimal golfoplevelse som La Finca Golf Resort. Her tilbydes et moderne designer hotel lige ved en golfbane af meget høj klasse i et afslappende og hyggeligt miljø - altsammen i dejligt vejr året rundt.

Blot 30 minutter fra Alicante lufthavn, beliggende i en dal med appelsintræer og olivenlunde ligger det fantastiske golfresort, La Finca. Det er let at nyde livet her, La Finca ligger som en oase midt imellem det golde og bjergrige landskab. Allerede når man ankommer fornemmer at stedet byder på noget ekstra. La Finca er et unikt og moderne golfresort, som vi vurderer er et af de bedste i Costa Blanca.

 

Fakta

Golfvært Nej
Afstand golfbane 200 m
Afstand lufthanv Alicante Airport, 40 km
Nærmeste by Torrevieja, 20 km
Baner i nærområdet 10

Hvad er inkluderet i rejsen?

Laveste pris: 0,-

7 nætter i dobbeltværelse
morgenmad og 5 middage
5 greenfees
fly t/r
flygskatter
transport af golfbag
lufthavnstransfer

Turistskat
På flere rejsemål opkræver lokale myndighederne turistskat i forbindelse med hotelovernatninger. Denne skat opkræves af hotellet og betales ved ud check fra hotellet. Læs mere om turistskatter her.

Vejret lige nu

weather-icon26.8℃

La Finca Golf Club

La Finca er en perle! Designet af Pepe Gancedo og beliggende i en dal nedenfor klubhuset og det dejlige hotel. 18 herlige golfhuller bugter sig imellem palmer og oliventræer. Banen er af parkkarakter og let kuperet, dog er den ganske nem at gå, så buggy behøves ikke. Det mærkes, at banen er af høj klasse – bunkers og greenområder er meget velplejede med skarpe kanter og en fin finish.

Banen har endda flere smukke små vandfald, som skaber en hyggelig atmosfære på flere af hullerne. Greens er meget varierede og sjove at putte på med flere onduleringer. Ofte gælder det om at finde det rette plateau for at have en chance for en god score. Banens layout passer golfspillere, der kan lide gode, brede fairways – men for den modige, så kan der tages chancer og måske spares nogle slag. 

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Parkbane
Banefakta Par 72, 6394 6032 5411
Drivingrange Udslag fra græs
HCP-grænse 54
Designer Pepe Gancedo

La Finca Golf Resort

La Finca Golf Hotel er et moderne golfhotel, som er bygget i 2009. Hotellet ligger lige ved banen og det 10. hul passerer lige udenfor den ene længe af hotellet, hvorfra man har udsigt til store dele af golfbanen.

Hele hotellet er indrettet moderne og meget stilrent.  Værelserne har alle terrasse eller balkon og indrettet lyst og lækkert. Der findes to restauranter – en til morgenmad og enkle måltider samt en hyggelig middagsrestaurant med rigtig god mad. Der findes endvidere en mindre SPA for dem som ønsker det, samt en udendørs pool (ikke opvarmet). I hotelbaren kan man nyde en velfortjent drink efter golfrunden og omgås andre gæster i et hyggeligt og afslappende miljø. 

Fakta

Standard starstarstarstarstar
Beliggenhed Direkte på golfbanen
Værelser 120 stk. Alle med AC, safe, minibar m.m.
Faciliteter Udendørs pool, SPA med indendørs pool, fitness, restauranter, barer m.m.
Wifi Der findes gratis wifi på hotellet.

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.