Abama Golf

Abama Golf

Luksus på kanten af Atlanterhavet

Abama Golf helt sikkert flagskibet, når man taler luksus golfoplevelse på Tenerife. Det 5-stjernede Ritz-Carlton hotel er beliggende på den vestlige del af øen, helt ude på kanten af Atlanterhavet med udsigt til naboøen La Gomera. Hotellet er bygget i charmerende maurisk stil og byder på sædvanlig Ritz-Carlton service og kvalitet.

Til hotellet hører en verdensklasse golfbane med design af amerikaneren Dave Thomas. Han har skabt en sand mesterskabsbane i det bølgende landskab, som byder på et helt fantastisk view ud til det brusende Atlanterhav. At spille her er en golfoplevelse ud over det sædvanlige, hvor man virkelig mærker, at der bliver kælet for alle detaljer.

Foruden en af øens bedste golfbaner, så er hotellet perfekt til afkobling og nydelse. Syv swimmingpools, privat strand, tolv restauranter, heraf to med Michelin-stjerner. Med andre ord – et ophold på her er nydelse fra det sekund du træder ind i lobbyen.

Fakta

GolfværtNej
Golf AcademyNej
Baner i området5
Afstand golfbane800 m
Afstand lufthavnenTenerife South Airport, 31 km
Nærmeste byCosta Adeje, 15 km

Hvad er inkluderet i rejsen?

Laveste pris: 17 495,-

fly
billeje
7 nætter i delt dobbeltværelse - resort view
morgenmad
4 runder golf på Abama inkl. buggy
1 Water Circuit i SPA-badet
10% rabat i Golf Pro Shop

Turistskat
På flere rejsemål opkræver lokale myndighederne turistskat i forbindelse med hotelovernatninger. Denne skat opkræves af hotellet og betales ved ud check fra hotellet. Læs mere om turistskatter her.

Vejret lige nu

weather-icon22.1℃

Abama Golf Course

Abama Golf ligger vest for Tenerifes varetegn – vulkanen Teide. Banen er designet af Dave Thomas, som har skabt en fremragende mesterskabsbane 315 meter over havets overflade. Af samme grund har du, fra næsten alle huller, en spektakulær udsigt til Atlanterhavet og naboøen La Gomera. En udsigt kan man også nyde fra klubhuset, hvor man med fordel kan indtage frokosten efter runden.

Selve banen byder på et afvekslende terræn med masser af palmer og hele 22 søer fordelt rundt på de 18 huller. Du vil på næsten alle huller opleve store greens godt beskyttet af bunkers hvilket gør, at banen giver udfordringer til de fleste golfspillere.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Parkbane
Banfakta Par 72, 6281 5769 5408 4949
HCP-grænse 54
Drivingrange Ja, udslag fra græs og måtter
Bandesign Dave Thomas

The Ritz-Carlton Abama

Det fem stjernede The Ritz-Carlton Abama er beliggende på den sydvestlige del af Tenerife og byder på skøn luksus, smagfuld elegance og service af aller højeste karat.

Hotellet byder på et væld af muligheder for afslapning og nydelse. Syv swimmingpools, tolv restauranter – hvor Restaurant M.B. er præmieret med 2 Michelin stjerner og Kabuki er tildelt 1 Michelin stjerne. Herudover finder du fitnesscenter, et lusksus Spa-område og ikke mindst en af øens bedste golfbaner.

Som kronen på værket har Ritz-Carlton Abama også sin egen private strand med dertilhørende restaurant. Helt perfekt til afslapning efter en runde golf.

Tag et pusterum fra hverdagen og nyd Tenerifes skønne temperaturer og ikke mindst den spektakulære udsigt over Atlanterhavet, hvor La Gomera kan anes i horisonten.

Fakta

BeliggenhedPå den sydvestlige del af Tenerife med udsigt til Atlanterhavet
Værelser461 værelser. Alle med TV, aircondition, minibar, Nespressomaskine, badekåbe, møbleret balkon el. terrasse.
FaciliteterRestauranter, barer, swimmingpools, Spa, privat strand, tennis, paddle, fitness, m.m.
WifiJa, gratis på alle værelser.

The Ritz-Carlton Abama

Abama Golf Course

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.