Abama Golf
- Stjernen i vinterprogrammet

Abama Golf

Luksus på kanten af Atlanterhavet

Abama Golf helt sikkert flagskibet, når man taler luksus golfoplevelse på Tenerife. Det 5-stjernede Ritz-Carlton hotel er beliggende på den vestlige del af øen, helt ude på kanten af Atlanterhavet med flot udsigt til naboøen La Gomera. Hotellet er bygget i charmerende maurisk stil og byder på sædvanlig Ritz-Carlton service og kvalitet.

Til hotellet hører en verdensklasse golfbane med design af amerikaneren Dave Thomas. Han har skabt en sand mesterskabsbane i det bølgende landskab, som byder på et helt fantastisk view ud til det brusende Atlanterhav. At spille her er en golfoplevelse ud over det sædvanlige, hvor man virkelig mærker, at der bliver kælet for alle detaljer.

Foruden en af øens bedste golfbaner, så er hotellet perfekt til afkobling og nydelse. Syv swimmingpools, privat strand, tolv restauranter, heraf to med Michelin-stjerner. Med andre ord – et ophold her er nydelse fra det sekund, du træder ind i lobbyen.

Fakta

Golfvært Nej
Baner i området 5
Afstand golfbane 800 m
Afstand lufthavnen Tenerife South Airport, 31 km
Nærmeste by Costa Adeje, 15 km

Hvad er inkluderet i rejsen?

Laveste pris: 21 495,-

7 nætter i delt dobbeltværelse - resort view
Morgenmad
4 runder golf på Abama inkl. buggy
Fly
Lufthavnstransfer eller lejebil
Transport af kuffert og golfbag

Turistskat
På flere rejsemål opkræver lokale myndighederne turistskat i forbindelse med hotelovernatninger. Denne skat opkræves af hotellet og betales ved ud check fra hotellet. Læs mere om turistskatter her.

Vejret lige nu

weather-icon24℃

Abama Golf Course

Abama Golf ligger vest for Tenerifes varetegn – vulkanen Teide. Banen er designet af Dave Thomas, som har skabt en fremragende mesterskabsbane 315 meter over havets overflade. Af samme grund har du, fra næsten alle huller, en spektakulær udsigt til Atlanterhavet og naboøen La Gomera. En udsigt kan man også nyde fra klubhuset, hvor man med fordel kan indtage frokosten efter runden.

Selve banen byder på et afvekslende terræn med masser af palmer og hele 22 søer fordelt rundt på de 18 huller. Du vil på næsten alle huller opleve store greens godt beskyttet af bunkers hvilket gør, at banen giver udfordringer til de fleste golfspillere.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Parkbane
Banfakta Par 72, 6281 5769 5408 4949
HCP-grænse 54
Drivingrange Ja, udslag fra græs og måtter
Bandesign Dave Thomas

Golf Costa Adeje

Golf Costa Adeje er en skjult lille perle på Tenerife. Et 27-hullers anlæg med et majestætisk klubhus og en fantastisk udsigt over Atlanterhavet og mod La Gomera. Drejer man hovedet en lille smule og kigger forbi de svajende palmer, kan man se Playa de Las Américas og Adeje bjerget.

Costa Adejes Championship Course kendetegnes ved at have ganske store greens og lidt usædvanligt så findes her lige mange par 3, par 4 og par 5 huller. Det er den anerkendte Pepe Gancedo som står bag designet og han har omkring 15 baner på CV’et. Han designer banerne efter en meget enkel filosofi. Hvert hul på banen skal tilpasses banen og det omkringliggende terræn med størtst mulig respekt for det lokale miljø og flora.

Foruden de 18 huller, så findes der også ekstra 9 huller. Los Lagos hedder den og som det fremgår af navnet (Lago betyder sø på spansk), så er her rigeligt med vandhazarder. Ikke mindre en 6 søer er der anlagt på banen, som er lidt kortere men også teknisk mere svær. En godt alternativ for folk med et lidt højere handicap.

Fakta

Antal huller 27
Banekarakter Parkbane
Banefakta Championship Course, par 72,  6252 5864 5076
Los Lagos, par 33, 1865 1865
Hdc-grænse Herrer 28 - Damer 36 (Los Lagos 46)
Banedesign Pepe Gancedo (1998)

Golf Las Americas

Golf Las Americas ligger mellem de to populære ferieområder Los Cristianos og Playa de Las Americas. Hele banen er anlagt som et naturligt amfiteater med bjergene i for enden og en fantastisk udsigt ud over Atlanterhavet.

Banen er sjov og byder på et varierende hulforløb. Nogle af hullerne er ganske lange, mens andre er kortere og mere tekniske. Her findes en del vandhazarder på banen, hvilket gør at man må tænke lidt over sine slag. Golf Las Americas er i princippet ganske flad og passer perfekt for dem som ikke ønsker en buggy. Fairways er for det meste bredde og man man er ofte beskyttet med vinden af klippeformationerne.

Standen på Las Americas er som oftest af højeste kvalitet og varetages af hele 25 greenkeepers, som arbejder efter moderne og økologiske principper og gør banen til en fornøjelse at spille.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Parkbane
Banefakta Par 72,  6039 5860 5173 5026
Faciliteter Driving range, putting green, chipping area, leje af trolleys, buggies og køller, pro shop, restaurant, omklædningsrum
Banedesign John Jacobs Associates Ltd (1998)

The Ritz-Carlton Abama

Det fem stjernede The Ritz-Carlton Abama er beliggende på den sydvestlige del af Tenerife og byder på skøn luksus, smagfuld elegance og service af aller højeste karat.

Hotellet byder på et væld af muligheder for afslapning og nydelse. Syv swimmingpools, tolv restauranter – hvor Restaurant M.B. er præmieret med 2 Michelin stjerner og Kabuki er tildelt 1 Michelin stjerne. Herudover finder du fitnesscenter, et lusksus Spa-område og ikke mindst en af øens bedste golfbaner.

Som kronen på værket har Ritz-Carlton Abama også sin egen private strand med dertilhørende restaurant. Helt perfekt til afslapning efter en runde golf.

Tag et pusterum fra hverdagen og nyd Tenerifes skønne temperaturer og ikke mindst den spektakulære udsigt over Atlanterhavet, hvor La Gomera kan anes i horisonten.

Fakta

Beliggenhed På den sydvestlige del af Tenerife med udsigt til Atlanterhavet
Værelser 461 værelser. Alle med TV, aircondition, minibar, Nespressomaskine, badekåbe, møbleret balkon el. terrasse.
Faciliteter Restauranter, barer, swimmingpools, Spa, privat strand, tennis, paddle, fitness, m.m.
Wifi Ja, gratis på alle værelser.

The Ritz-Carlton Abama

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.