Golfrejser Portugal

Golfrejser til Portugal er i meget høj efterspørgsel hos soltørstende danske golfspillere. Det er først og fremmest golf i Lissabon og golf i Algarve som lokker med en masse gode golfbaner og massevis af hoteller for enhver smag.

Golfrejser til Portugal

Der findes rigtig mange, dejlige golfbaner i Portugal – faktisk over 80 og langt de fleste af dem er koncentreret om nogle ganske få områder.

Området omkring Lissabon har i mange år været populært og giver mulighed for en perfekt kombination af golf og storbyoplevelser. Bor man omkring Cascais eller Estoril vest for Lissabon, har man et godt udgangspunkt for en god golfoplevelse. Området blomstrer med golfbaner og golfresorts af rigtig høj kvalitet. Derudover findes der gode muligheder for et besøg i Lissabon med det lokale tog, som tager en lille halv time.

Golf i Algarve i den sydlige del af Portugal byder golf på alle niveauer. Fra de allerbedste golfbaner, som flere gange har været brugt på Europatouren, til golfbaner hvor hyggen er i centrum. Derudover er Algarvekysten fyldt med små hyggelige pittoreske fiskelandsbyer og større turistbyer, så der er også rig mulighed for at nyde tiden efter golfrunden i smukke omgivelser.Generelt betragtet får man meget for pengene, når man taler om golfrejser til Portugal. Landet har længe været en af danskernes favoritdestinationer, når golfrejsen skulle planlægges. Der er gode flyforbindelser fra Danmark til flere steder i Portugal og både golfbanerne og hotellerne synes at passe de danske golfspillere godt.

Vil man væk fra fastlandet og kombinere golfen med en unik naturoplevelse, så skal man prøve golf på Madeira. Øen har en imponerende natur, som man ikke finder mange andre steder. Men Madeira har meget mere at byde på end sin imponerende natur. Her finder du storbyliv i hovedstaden Funchal, luksushoteller, shopping og ikke mindst to golfbaner af høj klasse.

Generelt betragtet får man meget for pengene, når man taler om golfrejser til Portugal. Landet har længe været en af danskernes favoritdestinationer, når golfrejsen skulle planlægges. Der er gode flyforbindelser fra Danmark til flere steder i Portugal og både golfbanerne og hotellerne synes at passe de danske golfspillere godt.

 

Golfværter på vores portugisiske golfdestinationer

På mange af vores destinationer i Portugal vil du i øvrigt kunne nyde godt af vores service med golfværter som vil gøre alt for, at du får den bedste golfferie i Portugal.

Portugal

Algarve

En golfrejse til Algarve byder på et bredt udvalg af golfbaner og golfresorts. Klimaet er mildt året rundt og det er med til at gøre Algarve til et af de mest foretrukne rejsemål for os danskere, når det gælder en golfferie.

Portugal

Lissabon

For dig som vil spille golf omkring Lissabon, findes der et utal af golfbaner og golfresorts af høj international klasse. Du kan både vælge at bo tæt på Lissabon eller søge lidt ud mod den barske kystlinje, hvor nogle af Europas bedste golfbaner ligger.

Portugal

Madeira

Golf på Madeira er måske ikke det første, som man tænker på, når tanken falder på den smukke ø i Atlanterhavet, som først og fremmest er kendt for sin fauna og gode vandremuligheder. Men øen byder på to glimrende golfbaner med hver sin helt unikke beliggenhed højt hævet over Atlanterhavet og med skøn udsigt til de blå bølger.