Om os

Vores service

Når du rejser med Golf Plaisir, så bliver der taget godt hånd om dig. Alt er forberedt og tilpasset, så du kan koncentrere dig om golfen og nyde livet. Hvis du har rejst med Golf Plaisir tidligere, så ved du, at vores personale er noget ud over det sædvanlige. Service og omtanke er nøgleordene, men også at give dig en oplevelse, socialt fælleskab, god indkvartering, nærhed til golfbanen og naturligvis masser af god golf! På de fleste af vores rejsemål indgår heldagsgreenfee og naturligvis garanterede starttider.

Golf Plaisir er ikke en golfrejsearrangør som alle andre. Det mærker du allerede ved den første kontakt med vores kontor. Vores personale ved, hvad de taler om og har været på de fleste af vores rejsemål. De har spillet banerne, boet på hotellerne, spist maden, hængt i baren og udforsket omgivelserne. Du kan derfor være sikker på, at vores personale på alle måder hjælper dig til at finde lige den rejse og det rejsemål du søger efter.

Vores personale arrangerer to ugentlige matcher, spændende udflugter, vinsmagning, byture, middagsudflugter til specielle restauranter og lignende. Vores golfværter ved også rigtig meget om ”deres rejsemål” og hjælper med information om hoteller, golfbaner, starttider og hvad rejsemålet har at tilbyde udover golfen. Tøv ikke med at spørge dem eller bede om deres råd og anbefalinger! Måske ønsker du tips til en hyggelig restaurant til en speciel middag, eller hvor du skal tage hen, hvis du pludselig får lyst til at shoppe? Tal med din golfvært. Han eller hun vil gøre sit bedste for at hjælpe på bedste vis. Hos Golf Plaisir forsøger vi nemlig altid at overgå dine forventninger – for din rejse er vores arbejde.