Villa Padierna, Atalaya Park

Villa Padierna,
Atalaya Park

Costa del Golf

For mange er Costa del Sol også synonymt med "Costa del Golf" og her ligger banerne som på en perlerække. Midt på kysten finder vi hyggelige Marbella, eksklusive Puerto Banus, klassiske Atalaya og storklubben Villa Padierna.

Vores indkvartering, Sol Marbella Estepona – Atalaya Park er et velkendt golfhotel beliggende i hjertet af Costa del Sol midt imellem Marbella og Estepona og med en førsteklasses beliggenhed direkte ved Isdabe Stranden. Med hensyn til golf er der meget at vælge imellem og inden for få minutters transport ligger 45 hullers Villa Padierna GC-anlægget, hvor vi har vores greenfee-pakke. Villa Padierna er blot en af en række golfbaner i dette golfmekka og her du finder også Atalaya GC, El Paraiso Golf og Guadalmina – bare for at nævne nogle få.

Fakta

Golfvært Ja
Afstand hotel-golf 6 km
Afstand lufthavn Malaga lufthavn 64 km
Arrangementer mulighed for at deltage i matcher, fællesmiddage og udflugter

Hvad er inkluderet i rejsen?

Laveste pris: 0,-

7 nætter i delt dobbeltværelse på Sol Marbella Estepona Atalaya Park
morgenmad og 6 middage
6 greenfees på Villa Padierna Golf Courses
fly
flyskat
transfer lufthavn
transport af golfbag
service af egen golfvært
transport hotel-golfbane indgår ikke

Turistskat
På flere rejsemål opkræver lokale myndighederne turistskat i forbindelse med hotelovernatninger. Denne skat opkræves af hotellet og betales ved ud check fra hotellet.

Vejret lige nu

weather-icon17℃

Villa Padierna Golf

Villa Padierna Golf Club er ikke en hvilken som helst golfklub, men en af ​​de få golfresorts med 54 huller langs Costa del Sol. Dette super resort ligger højt oppe med en pragtfuld udsigt over Middelhavet og Costa del Sols maleriske bakker.

I tilknytning til banerne ligger det meget hyggelige klubhus, som også har en god restaurant med alt fra lette pastaretter og wraps til a la carte menu med dagens anbefalinger. Perfekt, hvis du er lidt sulten efter en dag på banen. Hvis du ønsker det, kan du også afslutte runden på hotellets udendørs terrasse, hvor du har en vidunderlig udsigt over dele af banen og det funklende Middelhav. Villa Padierna Golf Club har ligesom mange andre golfbaner i området gennemgået en mere omfattende renovering i slutningen af ​​2017 og begyndelsen af ​​2018. Dette ansigtsløft har løftet anlægget til et helt nyt niveau.

Flamingos golf

Flamigo åbnede i 2001 og var den første af de tre golfbaner på Villa Padierna GC. Det er en dejlig bane med en fantastisk udsigt over Middelhavet. Greens er generelt ret store, mens fairways er ret smalle – især på de første ni, så man skal være skarp fra starten. Der er kun lidt vand på banens første ni huller, hvilket altid gør tingene lidt lettere. Los Flamingos banen snor sig rundt om hotellet på den måde, at man altid er tæt på klubhuset og man passerer hotellet og klubhuset, når man drejer ud på de sidste 9 huller. Der er flere potentielle signatur-huller og hul 7 er bestemt en stærk kandidat. Her har man har en fantastisk udsigt over hele anlægget.

Gennem årene har Flamingo været vært for flere prestigefyldte konkurrencer, senest i 2010 hvor European Touren var forbi og Spanish Ladies Open blev spillet her.

Alferini Golf

Med par 73 og hele 6.641 meter fra bagerste tee kan det bare konstateres, at Alferini er den sværeste af Villa Padiernas tre golfbaner. Banen er både perfekt til konkurrencer og store turneringer, men også til at spille på en dejlig og afslappende dag. Det var her finalen på Ladies European Tour 2022 blev spillet. Der er fire teesteder at vælge imellem og det kan være en fordel at spille fra en af ​​de forreste teesteder for at få den bedste oplevelse. Den spanske golfarkitekt Cristobal Guerrero har i sit design integreret banen i de naturlige omgivelser og dermed bevaret det oprindelige naturmiljø. Hos Alferini spiller man væk fra hotellet op i dalene over Villa Padierna, hvor ro og natur harmonerer med banen. Med bjergene som kulisse er denne bane ikke kun sjov at spille, men også en fryd for øjet.

Tramore Golf

Par 63 gør Tramores til en ganske kort bane, men undervurder den ikke! Den er virkelig sjov og man får garanteret øvet sig godt i det korte spil. Meget brugbart! Tramores ligger i et smukt landskab mellem to dale med en imponerende udsigt over Middelhavet. Banen er hurtig at spille og er derfor perfekt til de dage, hvor du gerne vil have lidt ekstra tid til andre ting, men stadig gerne vil spille golf.

Fakta

Antal huller 54 (3x18)
Banekarakter Alferini, park & skovbane, skrånende
Flamingos, parkbane
Banefakta Alferini, par 73, 6641 6297 5595
Flamingos, par 71, 5714 5456 4828
Tramores, par 63, 3460 3206 2876
Faciliteter Drivingrange, puttingreen, shop, restaurant, leje af vogne/buggies
Banedesign Alferini & Tramores, Cristobal Guerrero (2007)
Flamingos, Antonio Garcia Garrido (2001)

Sol Marbella Estepona - Atalaya Park

Hotellet er bygget i 1963 og er blevet renoveret i etaper gennem årene og sidste større renovering var i 2017. Det er et virkelig godt 4-stjernet hotel, der lever op til sin unikke beliggenhed lige ved stranden og tæt på de forskellige golfbaner – selve hotellet er i øvrigt præget af en dejligt afslappet og behagelig atmosfære. Alting er meget centralt og der er mindre end 20 minutter til underholdningen i Puerto Banus og lidt over en halv time til det dejlige Marbella.

Der er nogle gode fællesarealer forbundet med lobbyen ved indgangen til hotellet og der er flere restauranter – men ikke alle er åbne alle dage året rundt. Parole er hovedrestauranten og her serveres buffetmiddagen, der er inkluderet i turen. Som de fleste buffeter har de forskellige temaer og tilbyder en række specialiteter fra diverse internationale køkkener.

Værelserne er på 25 kvadratmeter og er dejligt lyse med fine trædetaljer og badeværelserne har bruser eller badekar med lyse fliser. Samtlige værelser har balkon med udsigt over bjergene eller haven. Der er mod tillæg flere værelseskategorier med udsigt til det turkisblå Middelhav og hotellets strand.

Fakta

Standard starstarstarstar
Beliggenhed Puerto Banus 7km, Marbella 14km, Estepona 15km
Værelser 475
Restaurant 7 restauranter og barer
Faciliteter Udepool, Gym og vollyball
WIFI Fri WIFI

Villa Padierna Golf Club

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.