Al Ain

Al Ain

En golfoase i ørkenen

Al Ain er beliggende i den nordøstlige del af emiratet Abu Dhabi ca. to timers rejse fra storbyerne Dubai og Abu Dhabi, tæt på grænsen til Oman. Her råder freden og roen, samt masser af sol. Du spiller på den meget fine golfbane Al Ain Equestrian Shooting & Golf Club.

Når I lander i Dubais eller Abu Dhabis supermoderne lufthavne, er der ca. 2 timers kørsel, gennem det smukke ørkenlandskab inden I ankommer til Al Ain. De fleste, som rejser til De Forenede Emirater, besøger Dubai eller Abu Dhabi, og for mange er Al Ain relativ ukendt,og det er synd. Byen kaldes også for byhaven og det gør den, fordi at parkerne ligger tæt og vejene er omkranset af statslige palmetræer. Du vil opleve et mere arabisk inspireret område med lave huse og gode muligheder for at opleve den lokale kultur, end du for eksempel vil gøre i Dubai.

Området har også lavere luftfugtighed og mere behageligt klima, end de store byer langs kysten og selvom byen måske er ukendt for mange, så har den 400.000 indbyggere. Vores hotel ligger centralt placeret i fin gå-afstand  til at udforske seværdighederne, og opleve et anderledes og unikt Forenede Emirater. Her foregår alt i et afslappet tempo, her er priserne lavere, og man kan mærke atmosfæren af gæstfrihed.

Fakta

Golfvært Ja
Golf Academy Nej
Baner i nærområdet 1
Afstand lufthavn Dubai International Airport, 134 km
Afstand golfbane 15 minutter, transport indgår
Nærmeste by Al Ain 0 km, Dubai 134 km
Arrangementer Konkurrencer, udflugter m.m.
Pasregler Ved rejser til De Forenede Emirater, må passet være gyldigt til mindst 6 måneder efter, at man har forladt landet. Midlertidigt pas accepteres ikke for indrejse i De Forenede Emirater.

Hvad er inkluderet i rejsen?

Laveste pris: 13 195,-

7 nætter i dobbeltværelse
7 morgenmad og 6 middage
5 heldagsgreenfee
fly
flyskat
transport af golfbag
lufthavnstransfer
service af vores golfvært

Turistskat
På flere rejsemål opkræver lokale myndighederne turistskat i forbindelse med hotelovernatninger. Denne skat opkræves af hotellet og betales ved ud check fra hotellet. Læs mere om turistskatter her.

Afrejse fra Billund
Hvis du gerne vil rejse fra Billund, kan det godt lade sig gøre med mellemlanding. Skriv eller ring til os for pris og information.

Vejret lige nu

weather-icon43℃

Al Ain Equestrian Shooting & Golf Club

Al Ains golfbane er helt fantastisk. De første 9 huller er beliggende i midten af Al Ains gigantiske væddeløbsbane, og her er så rigeligt plads til ni huller i fuld længde. De sidste ni huller er beliggende udenfor selve væddeløbsbanen, og er oplyste, så det er muligt, at spille golf til langt ud på aftenen. Det er en fornøjelse, at spille på en bane, hvor der satses på kvalitet. I det ellers så golde landskab, opleves fairways og greenen mere grøn end grønt. På de svagt bølgende greens, ruller bolden hurtigt og jævnt. Slår man et godt putt, så holder bolden også den valgte linie mod hullet. Buggies (indgår i prisen), må kun kører på fairways, eftersom græsset i roughen, er noget mere sart, end fairwaygræsset. På Al Ain findes mange spændende golfhuller, som f.eks. 16. hul, hvor der er vand hele vejen langs højre side. I De Forenede Emirater, har de en forkærlighed for alt, hvad der er længst og størst. Det er derfor ikke så mærkeligt, at det 10. hul med sine 617 meter, er det længste par 5 hul i hele landet.

Golfbanen er forholdsvis enkel, og passer til alle typer ”golfere”, specielt fordi, vi jo alle godt kan lide en bane i rigtig god stand. Der emmer af god service i hele klubben. Det er f.eks. bare at trykke på knappen i GPS Systemet, som den moderne buggy er forsynet med, og en flaske vand er straks på vej. På Al Ain findes den unikke mulighed, at spille golf på den oplyste bane helt frem til kl. 22.00 om aftenen. Med vores heldagsgreenfree, indgår dette uden ekstra omkostninger. Træningsområdet, som hører til Al Ain, er noget udover det sædvanlige. Range boldene er gode, og græsset er helt perfekt, på den over 300 meter lange driving range. Ved siden af rangen findes der et fint område, til pitch- og bunkerslag. De har endvidere en rigtig fin korthulsbane på 9 huller. Denne bane er præcis lige så god, som den store bane, både hvad angår greens og bunkere.

Fakta

Antal huller 18 + 9 hullers par-3
Banekarakter Parkbane
Banefakta Par 72, 6622 6129 5687 5282
HCP-grænse 54
Drivingrange Udslag fra græs.
Golfbil Buggy er inkluderet hvis man ønsker dette. Det er også tilladt, at gå banen og her er trolleys inkluderet.
Transport Transport til og fra golfbanen, foregår på faste tider iflg. Tidsplanen, som ses på pladsen. Ønsker man transport på andre tider, eller for eks. at benytte sig af heldagsgreenfree, sker dette for egen regning.

Rotana Al Ain

Rotana Al Ain er et 5-stjernet hotel beliggende i det centrale Al Ain, 15 minutter fra golfbanen. Rotana er med sine 246 værelser et stort hotel, men sammenligner man med mange af de store hoteller i Dubai, er det lille og karakteristisk. Allerede når man kommer ind i receptionen, føler man at her, kommer man til, at trives. Og efter at have set nærmere på den omfattende morgenmad, bliver man om muligt endnu mere sikker. Værelserne er store, moderne og smagfuldt indrettede. Det fine pool område og pool baren er centralt placeret på hotelområdet. Morgen og aftensmad serveres i den hyggelige buffetrestaurant. Middagsbuffeten er rigtigt god, den er varieret, og der findes altid noget for enhver smag, der findes selvfølgelig spændende traditionelle retter fra regionen og kan desuden prale af, at have retter fra andre dele af verden, det være sig sushi, indisk og europæisk mad. Der er yderligere 2 restauranter på hotellets område, og det sker en gang imellem, at nogle af middagene, som indgår i halvpensionspakken serveres i disse restauranter, for at få ekstra variation på maden.

Efter middagen plejer man at samles i ”Trader Vic’s”, pubben, som byder på livemusik de fleste aftener i ugen. Rotana er et populært ”gå i Byen” sted, for de mange europæere, som arbejder i Al Ain, og har et velbesøgt diskotek i kælderen. For dem, som ikke kan få nok fysisk aktivitet på golfbanen, tilbyder hotellet squash, bordtennis, tennis og et veludstyret træningsrum, som kan benyttes uden ekstra omkostninger. Hvis man vil forkæle sig selv lidt, og blødgøre musklerne lidt inden morgendagens golf, så har Hotellet Al Ains et spaområde. I hotellets nærområde findes mange af Al Ains seværdigheder, samt Al Ain Shopping Mall. For dem, som vil være lidt kulturelle, og ikke bare vil spille golf og nyde hotellets faciliteter, bør man besøge Al Ain Palace Museum eller Fort Al Jahili.

Fakta

Standard starstarstarstarstar
Beliggenhed Centralt beliggende i Al Ain, ca. 15 minutter fra golfbanen, transport indgår.
Værelser 246. Alle værelser med AC, safe, minibar, hårtørrer mm.
Faciliteter Udendørs swimmingpool, Spa, squash, tennis, restauranter, barer, café, mm.
Wifi På hotellet findes der trådløs opkobling til internet uden ekstra omkostninger.

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.