Golf i Hua Hin

Foruden at være den thailandske kongefamilies foretrukne feriested, så gemmer Hua Hin også på Thailands bedste golfbaner. I flere omgange er Black Mountain blevet kåret til landets bedste golf resort og de 27 huller er virkelig en oplevelse at spille.

I flere år har man anset Hua Hin for at være Thailands bedste område for golfturisme og landet, som gennem mange år har været en særdeles populær destination for ferierende danskere, er også begyndt at tiltrække en del golfturister.

Når du spiller golf i Hua Hin vil du opleve golfbaner i den smukkeste natur, som alle ligger en kort køretur fra centrum af byen. De absolut bedste golfbaner er Black Mountain, Banyan og Sea Pines, som lokker en del skandinavere til Hua Hin for at spille golf.

Fra 24 995 ,-

Thailand, Hua Hin

Black Mountain

Tilbring fire uger på det fremragende Black Mountain Golf Resort, mens du spiller golf på den bedste golfbane i Asien. En perfekt kontrast til vinterens kulde og mørke herhjemme! Resortet ligger lidt uden for Hua Hin og vi tilbyder ophold i dejlige villaer med egen pool.