Golf i Hammamet

Hammamet er hovedsageligt kendt som en badeby med fine sandstrande beliggende 60 km syd for Tunis og der er masser af restauranter og hoteller i byen. Der er omkring 80.000 indbyggere og turisme er den absolut største industri og byen er generelt velstående og regnes for en af de rigeste regioner i Tunesien. En ældgammel lov om bygninger betød, at man ikke måtte bygge højere end træerne, hvilket betyder, at den ældre del af byen stadig har bevaret sin lille, hyggelige karakter. Der er desuden en velbevaret Medina fra det 15. århundrede, som bestemt er et besøg værd.

Der er to golfklubber uden for Hammamet: Citrus- og Yasmine Golf. De har begge fine faciliteter og Citrus har hele 45 og Yasmine 27 huller. Alle golfbanerne er bygget af Ronald Fream og en del af bølgen af golfbaner bygget i begyndelsen af 1990’erne. Flere af de lidt mere luksuriøse hoteller langs stranden er medejere af golfbanerne og de deler en shuttlebus, der let får folk frem og tilbage.

På de lidt mere sydlige breddegrader er tilgængelighed til vand ofte en helt afgørende faktor og Citrus Golf og Yasmine Golf har for nylig indviet et nyt vandsystem, der kan levere mere end nok vand til at vande både Citrus’s 45 og Yasmines 27 huller.

Vores golfdestinationer i Hammamet

Fra 8 995 ,-

Tunesien, Hammamet

Citrus Golf

Citrus Golf udenfor Hammamet er ikke bare en almindelig golfbane, men et komplet golfanlæg med i alt 45 huller og gode træningsområder. Hjertet i anlægget er klubhuset og fra klubhuset er der ikke mange meter til første tee, rangen eller restaurantens udendørsservering.