Golf i Abu Dhabi

Med en golfferie i Abu Dhabi har du mulighed for at kombinere en skøn badeferie på luksushoteller med spil på nogle af verdens bedste golfbaner. Alt sammen i et skønt og behageligt klima.

Abu Dhabi er et af de syv emirater, som tilsammen udgør De Forenede Arabiske Emirater. Regionen er kendt for sine rige olieressourcer og landet har på få år forvandlet sig fra at være et lille fiskerleje til en stor metropol med masser af den lukusushoteller, imponerende bygninger og ikke mindst den imponerende lange strandpromenade.

Golfen har også gjort sit indtog i Abu Dhabi og man finder i dag tre golfbaner af høj international klasse. Den mest kendte er måske Abu Dhabi Golf Club med sit ikoniske klubhus formet som en kæmpe falk med spredte vinger. På Abu Dhabi Golf Club spilles Abu Dhabi HSBC Championship hvert år som en del af Europatouren.

En anden skøn golfbane i Abu Dhabi er Saadiyat Beach Golf Club, hvor du spiller helt ud til den Persiske Bugt. Med Golf Plaisir bor du på det nærliggende 5-stjernede Saadiyat Rotana Resort, som ligger helt ned til stranden og som derfor er en perfekt mulighed for at kombinere en badeferie med golf i verdensklasse.

Sidst men ikke mindst, så har vi Yas Links på programmet. Yas Links regnes af bl.a. Golf Digest for at være blandt de bedste 50 golfbaner i verden og er helt klart en golfbane man bør spille, hvis man er på golfferie i Abu Dhabi.


Seværdigheder i De Forenede Arabiske Emirater

UAE er meget mere end Dubai. Inden for to timers kørsel findes seks andre emirater at opleve. Tag med til den mindst lige så futuristiske hovedstad Abu Dhabi. Spadser langs Fujairahs kridhvide paradisstrande. Bliv fascineret af Ras Al Khaimahs 7000-årige historie og majestætiske bjergkæder. Besøg Sharjah, regionens kulturelle centrum, med sine mange museer og orientalske seværdigheder. Eller nyd den rolige atmosfære i charmerende Ajman og Umm al-Qaywayn.

Læs mere om alt det der er at tage sig til i De Forenede Arabiske Emirater på Visit UAEs hjemmeside.

De Forenede Arabiske Emirater, Abu Dhabi

Al Ain

Al Ain er beliggende i den nordøstlige del af emiratet Abu Dhabi ca. to timers rejse fra storbyerne Dubai og Abu Dhabi, tæt på grænsen til Oman. Her råder freden og roen, samt masser af sol. Du spiller på den meget fine golfbane Al Ain Equestrian Shooting & Golf Club.

De Forenede Arabiske Emirater, Abu Dhabi

Westin Abu Dhabi

Westin Abu Dhabi er det perfekte rejsemål, for den kræsne golfspiller, som vil være garanteret varme og højeste kvalitet til en fornuftig pris. Fem stjernet overnatning og golf på to klasseanlæg som Abu Dhabi Golf Club og Saadiyat Beach Golf Club, vil ikke skuffe nogen.