Golf på Gran Canaria

Det var charterturisterne der først fik øjnene op for Gran Canaria. Sidenhen er øen blevet en af de mest populære vinterrejsemål, når det gælder golfrejser. I dag finder du syv golfbaner på Gran Canaria med hver sine unikke karakteristikaer. Meloneras Golf er uden tvivl den mest populære bane, men også Bandama Golf og Anfi Tauro er baner, som er værd at fremhæve.

Golf på Gran Canaria er hovedsageligt koncentreret omkring turistområderne på den sydlige del af øen. Men rent faktisk finder man Spaniens næstældste golfklub, Real Club de Golf de Las Palmas på den nordlige del af øen. Banen er også kendt som Bandama Golf, opkaldt efter det vulkankrater som banen ligger ved.

Men som sagt, så ligger langt størstedelen af golfbanerne på Gran Canaria på den sydlige del. Her finder man blandt andet Salobre Golf, Anfi Tauro Golf og Maspalomas Golf. Sidstnævnte ligger nabo til Golf Plaisirs mest populære golfdestination, Meloneras Golf. På Meloneras kan du vælge at bo på enten Lopesan Baobab eller Villa del Conde, som begge er fem stjernede hoteller.

Uanset hvilken bane eller golf resort du vælger på Gran Canaria, så er det helt sikkert, at du vil få en golfrejse, som lever op til alle forventninger.

Golfværter og Golf Academy på vores golfdestinationer på Gran Canaria

På én af vores destinationer på Gran Canaria vil du kunne nyde godt af vores service med golfvært, ligesom vi også kan tilbyde vores Golf Academy . Så hvad enten du vil slappe af og spille golf eller få træning under din ferie, så vil vi gøre alt for, at du får den bedste golfrejse til Gran Canaria.

Vores golfrejsemål på Gran Canaria

Spanien, Gran Canaria

Meloneras Golf

Med Meloneras Golf får du en af de bedste golfbaner på Gran Canaria. Du kan enten bo på én af de to Lopesan-hoteller Baobab eller Villa del Conde. Et af vores mest populære produkter året rundt.