Golf på Gran Canaria

Det var charterturisterne der først fik øjnene op for Gran Canaria. Sidenhen er øen blevet en af de mest populære vinterrejsemål, når det gælder golfrejser. I dag finder du syv golfbaner på Gran Canaria med hver sine unikke karakteristikaer. Meloneras Golf er uden tvivl den mest populære bane, men også Bandama Golf og Anfi Tauro er baner, som er værd at fremhæve.

Golf på Gran Canaria er hovedsageligt koncentreret omkring turistområderne på den sydlige del af øen. Men rent faktisk finder man Spaniens næstældste golfklub, Real Club de Golf de Las Palmas på den nordlige del af øen. Banen er også kendt som Bandama Golf, opkaldt efter det vulkankrater som banen ligger ved.

Men som sagt, så ligger langt størstedelen af golfbanerne på Gran Canaria på den sydlige del. Her finder man blandt andet Salobre Golf, Anfi Tauro Golf og Maspalomas Golf. Sidstnævnte ligger nabo til Golf Plaisirs mest populære golfdestination, Meloneras Golf. På Meloneras kan du vælge at bo på enten Lopesan Baobab eller Villa del Conde, som begge er fem stjernede hoteller.

Uanset hvilken bane eller golf resort du vælger på Gran Canaria, så er det helt sikkert, at du vil få en golfrejse, som lever op til alle forventninger.

Golfværter på vores golfdestinationer på Gran Canaria

På alle vores destinationer – pånær på Salobre kan du nyde godt af vores service med golfvært. Så hvad enten du vil slappe af eller spille golf under din ferie, så vil vi gøre alt for, at du får den bedste golfoplevelse på Gran Canaria.

Vores golfrejsemål på Gran Canaria

Fra 11 495 ,-

Spanien, Gran Canaria

Maspalomas

Det 4-stjernede Kumara Hotel ligger perfekt mellem den lange sandstrand og Maspalomas Golf. En golfklassiker med mere end 50 års erfaring. Golfbanen ligger gemt bag de enorme sanddyner, bare et stenkast fra stranden - to perfekte ingredienser til en dejlig golfrejse.

Fra 12 495 ,-

Spanien, Gran Canaria

Salobre Golf

Kombiner sol og varme med fantastisk overnatning og fantastisk golf på et af De Kanariske Øers allerbedste golfresorts. Hotellet er state-of-the-art og tilbyder afslappende luksus sammen med en perfekt beliggenhed ved siden af Salobre Old Course golfbane.