Caleta de Fuste

Caleta de Fuste

Sol, sand, hav og ø-golf

På Fuerteventura skinner solen på strandene og vores fine golfbane. Overnatning finder man ved havet i gåafstand til den hyggelige by Caleta de Fuste.

Herlig sandstrand, pools, restauranter og barer – på Elba Sara får du alt i et. Det 4 stjernede hotel er et klassisk ”sol og strand” hotel, beliggende ved stranden med to store pools. Når golfspillet er afsluttet, nyder man de solrige eftermiddage ved havet eller ved poolområdet. Det er nemt at trives på Elba Sara og bliver man træt af solbadning, findes der en lille relax afdeling med sauna. Har man mere energi efter golfen, så kan man spille tennis eller benytte fitnessrummet. Der findes et lille shoppingcenter i direkte forbindelse med Elba Sara, som har restauranter, pengeautomat og et lille supermarked. Ønsker man flere forretninger og forlystelser, er der en kort taxatur eller en skøn gåtur langs strandpromenaden til Caleta de Fuste.

Golfbanerne ligger side om side, på skråningen ned til havet – en kort tur fra Elba Sara.

 

Fakta

Golfvært Ja
Baner i nærområdet 3
Afstand til lufthavn Fuerteventura Airport 8 km
Afstand til by Caleta de Fuste 2 km
Arrangementer Konkurrencer, udflugter mm.

Hvad er inkluderet i rejsen?

Laveste pris: 0,-

7 nætter i dobbeltværelse
7 morgenmad og 6 middage
4 heldagsgreenfee på Fuerteventura Golf
fly
flyskat
transport af kuffert og golfbag
lufthavnstransfer
service af vores golfvært

Turistskat
På flere rejsemål opkræver lokale myndighederne turistskat i forbindelse med hotelovernatninger. Denne skat opkræves af hotellet og betales ved ud check fra hotellet. Læs mere om turistskatter her.

Vejret lige nu

weather-icon24.1℃

Fuerteventura Golf

Ved ankomsten til Fuerteventura Golf, mødes I af det flotte hotel, som er bygget i klassisk haciendastil. I den smukke hotelbygning ligger også klubhuset og restauranten. Selvom Fuerteventura Golf ligger mere eller mindre som nabo til Salinas Golf, så har banerne helt forskellig karakter. Fuerteventura Golf er en klassisk golfbane, hvor fairways omkranses af palmer, og banen har relativt små greens. Det gælder om, at holde tungen lige i munden allerede på første hul, et kort par 4 hul, med en bæk som krydser fairway, og en godt beskyttet green. Spil klogt fra tee, for at undgå bækken og fairwaybunkerne. Strategisk spil gælder faktisk over hele banen. Der findes doglegs, hvor man kan satse og vinde en del, men det kan blive dyrt købte meter, hvis man slår out-of-bounds. Fuerteventura er en flad bane, som er let at gå, lige på nær den hårde bakke op til hul 17. Selvom vi klassificerer både Fuerteventura og Salinas som feriegolfanlæg, så er det ikke dårlige baner. Fuerteventura Golf var vært for Europa touren 2001 og da sluttede Golf Plaisirs nuværende operative chef Mattias Damberg på samme plads, som Henrik Stenson, dog langt fra toppen med 6 over par.

 

Fakta

Antal huller 18
Banens karakter Parkbane
Banefakta Par 72, 6121 5844 5344 4845
HCP-grænse 54
Drivingrange Ja
Banedesign Juan Catarineu
Transport til og fra golfbanen går på faste tider iflg. tidsplanen, som er på pladsen. Ønsker man at kører på andre tider, for eksempelvis at udnytte heldagsgreenfree, sker dette for egen regning.

Salinas de Antigua Golf

Golf Club Salinas de Antigua er fint lagt, på en flad skråning ned mod havet, bare nogle få minutters transport fra lejlighederne. Designeren af banen, er den gamle Ryder Cup-spiller Manuel Pinero, som har skabt en moderne feriebane, med bølgende fairways, eleverede greens og flere mindeværdige huller. Der er ikke mindre en fire søer på banen, som kan skabe en hel del problemer, i forbindelse med indspil til seks af banens greens. Der er flere store ”waste-områder” og en del palmer, hvilket sammen med de eleverede greens, bidrager til en moderne ørkenstemning. Det er pænt og farvekontrasterne bliver effektfulde, sorte ”waste-områder”, grønne fairways, blåt hav og terrakottafarvede villaer.

Golfbanen ligger åbent, og vinden er, som på alle øer, en vigtig faktor der skal tages hensyn til, og måske er det derfor, at banen ikke er specielt lang. Selvom banen er åben, så indrammes flere af hullerne af bakker ved siden af fairway, hvilket gør at man har følelsen af, at man spiller ”sit eget” hul. Der er bunkere, som på de fleste andre golfbaner, men Salinas har også en rigtig bunker, fra anden verdenskrig, ved et af hullerne. Banen har bermudagræs, som kan blive gulbrunt i dele af vintermånederne. Dette påvirker ikke spillet, men dog lidt af det visuelle indtryk. Salinas er en udmærket feriebane, som både er svær og let på samme tid. Det er absolut ikke et uhyggeligt monster, men en bane som man mener, man bør klare, men hvor man ikke altid når hele vejen. Golfbanen er sjov og afvekslende at spille på.  Klubhuset er moderne, med udsigt over banen og helt ned til havet.

 

Fakta

Antal huller 18
Banens karakter Parkbane
Banefakta Par 70, 5395 5095 4292
HCP-grænse 54
Drivingrange Ja
Banedesign Manuel Piñero
Transport Transport til og fra golfbanen går på faste tider iflg. skemaet som er på pladsen. Ønsker man at kører på andre tider, for eksempelvis at udnytte heldagsgreenfree, sker dette for egen regning.
Obs! På Salinas de Antigua er der anvendt en grovkornet lava sand udenfor semi rough. Dette sand kan forøge slitage på dine golfkøller. Hvis du er øm overfor dine køller, er det bedst at tage dine gamle køller med, til denne golfbane.

Elba Sara Hotel

Herlig sandstrand, pools, restauranten og barer – på Elba Sara får du alt i et. Det 4-stjernede hotel er et klassisk ”sol og bad” hotel, beliggende på stranden og med to store swimming pools. Værelserne er smagfuldt indrettede, med altan og havudsigt. Efter at have afsluttet golfspillet, kan du nyde de solrige eftermiddage på stranden eller rundt om nogle af poolområderne. Det er let at trives på Elba Sara, og bliver man træt af solbadningen, kan man gå til relax afdelingen med sauna og jacuzzi. Orker man mere, er man velkommen til, at spille tennis eller gå i fitness. Elba Sara har ikke selv noget Spa, men som Golf Plaisir gæst er der 50% rabat på entreen til Sheratons Spa, som ligger blot 200 meter fra hotellet. Det er også udenfor Sheraton, at I finder den bedste strand, hvis I vil bade i havet. Der findes et mindre shoppingcenter i direkte forbindelse med hotellet. Ønsker man et større udbud af forretninger og fornøjelser, kan man kører en kort taxitur eller gå en skøn tur langs stranden, ind til Caleta de Fuste.

På Fuerteventra er der yderligere to golfbaner, som er et besøg værd. Playitas ligger smukt i en dal med udsigt over havet, ca. 30 minutter fra Caleta de Fuste. Jandia Golf ligger længst nede på øen, hvor strandene er mest hvide og brede, og dertil tager det omkring en time, i bil.

 

 

Fakta

Standard starstarstarstar
Beliggenhed Ved stranden, nedenfor golfbanerne
Antal værelser 266 stk. Alle værelser er med AC, safe, minibar mm.
Faciliteter 2 stk. swimmingpool (ikke opvarmede), tennis, fitness, internet, restaurant og bar mm.
Wifi På hotellet er der trådløs internetopkobling uden ekstra omkostninger. Salinas Golf har fri wifi og Fuerteventura Golf har kun wifi for deres hotelgæster.

Fuerteventura Golf Club

Elba Sara Beach & Golf Resort

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.