Caleta de Fuste

Caleta de Fuste

Lang ferie i solen

På Fuerteventura skinner solen på strandene, og vores fine golfbane. Overnatning finder man ved havet i gåafstand til den hyggelige by Caleta de Fuste.

Canarieørene har længe været et eftertragtet ”langtidsrejsemål”, og vi har i et antal år, kunnet tilbyde dette unikke produkt. Der er meget, der skal passes ind, for at en destination er velegnet som langtidsrejsemål. Fuerteventura har det, som der skal til, for at tilbyde et behageligt ophold i en måned. Som langtidsrejsende, finder man alt, hvad man behøver i de butikker, som er i Caleta de Fuste, bare en kort gåtur fra lejligheden. Klimaet på Fuerteventura er behageligt, året rundt. Vinterklimaet er perfekt for varme og skønne golfrunder i solen.

 

Fakta

Golf AcademyJa
Golfvært/proNej
Baner i nærområdet3
Afstand til lufthavnFuerteventura Airport 8 km
Afstand til byCaleta de Fuste 2 km
ArrangementerKonkurrencer, udflugter mm.

Hvad er inkluderet i rejsen?

Laveste pris: 17 995,-

28 nætter i lejlighed med egen husholdning
16 greenfee
fly
flyskat
transport af golfbag
lufthavnstransfer
service af vores golfvært

Turistskat
På flere rejsemål opkræver lokale myndighederne turistskat i forbindelse med hotelovernatninger. Denne skat opkræves af hotellet og betales ved ud check fra hotellet. Læs mere om turistskatter her.

Vejret lige nu

weather-icon24.1℃

Fuerteventura Golf

Ved ankomsten til Fuerteventura Golf, mødes I af det flotte hotel, som er bygget i klassisk haciendastil. I den smukke hotelbygning ligger også klubhuset og restauranten. Selvom Fuerteventura Golf ligger mere eller mindre som nabo til Salinas Golf, så har banerne helt forskellig karakter. Fuerteventura Golf er en klassisk golfbane, hvor fairways omkranses af palmer, og banen har relativt små greens. Det gælder om, at holde tungen lige i munden allerede på første hul, et kort par 4 hul, med en bæk som krydser fairway, og en godt beskyttet green. Spil klogt fra tee, for at undgå bækken og fairwaybunkerne. Strategisk spil gælder faktisk over hele banen. Der findes doglegs, hvor man kan satse og vinde en del, men det kan blive dyrt købte meter, hvis man slår out-of-bounds. Fuerteventura er en flad bane, som er let at gå, lige på nær den hårde bakke op til hul 17. Selvom vi klassificerer både Fuerteventura og Salinas som feriegolfanlæg, så er det ikke dårlige baner. Fuerteventura Golf var vært for Europa touren 2001 og da sluttede Golf Plaisirs nuværende operative chef Mattias Damberg på samme plads, som Henrik Stenson, dog langt fra toppen med 6 over par.

 

Fakta

Antal huller 18
Banens karakter Parkbane
Banefakta Par 71, 5979 5712 5229 4753
HCP-grænse 54
Drivingrange Ja
Banedesign Juan Catarineu
Transport til og fra golfbanen går på faste tider iflg. tidsplanen, som er på pladsen. Ønsker man at kører på andre tider, for eksempelvis at udnytte heldagsgreenfree, sker dette for egen regning.

Salinas de Antigua Golf

Golf Club Salinas de Antigua er fint lagt, på en flad skråning ned mod havet, bare nogle få minutters transport fra lejlighederne. Designeren af banen, er den gamle Ryder Cup-spiller Manuel Pinero, som har skabt en moderne feriebane, med bølgende fairways, eleverede greens og flere mindeværdige huller. Der er ikke mindre en fire søer på banen, som kan skabe en hel del problemer, i forbindelse med indspil til seks af banens greens. Der er flere store ”waste-områder” og en del palmer, hvilket sammen med de eleverede greens, bidrager til en moderne ørkenstemning. Det er pænt og farvekontrasterne bliver effektfulde, sorte ”waste-områder”, grønne fairways, blåt hav og terrakottafarvede villaer.

Golfbanen ligger åbent, og vinden er, som på alle øer, en vigtig faktor der skal tages hensyn til, og måske er det derfor, at banen ikke er specielt lang. Selvom banen er åben, så indrammes flere af hullerne af bakker ved siden af fairway, hvilket gør at man har følelsen af, at man spiller ”sit eget” hul. Der er bunkere, som på de fleste andre golfbaner, men Salinas har også en rigtig bunker, fra anden verdenskrig, ved et af hullerne. Banen har bermudagræs, som kan blive gulbrunt i dele af vintermånederne. Dette påvirker ikke spillet, men dog lidt af det visuelle indtryk. Salinas er en udmærket feriebane, som både er svær og let på samme tid. Det er absolut ikke et uhyggeligt monster, men en bane som man mener, man bør klare, men hvor man ikke altid når hele vejen. Golfbanen er sjov og afvekslende at spille på.  Klubhuset er moderne, med udsigt over banen og helt ned til havet.

 

Fakta

Antal huller 18
Banens karakter Parkbane
Banefakta Par 70, 5395 5095 4292
HCP-grænse 54
Drivingrange Ja
Banedesign Manuel Piñero
Transport Transport til og fra golfbanen går på faste tider iflg. skemaet som er på pladsen. Ønsker man at kører på andre tider, for eksempelvis at udnytte heldagsgreenfree, sker dette for egen regning.
Obs! På Salinas de Antigua er der anvendt en grovkornet lava sand udenfor semi rough. Dette sand kan forøge slitage på dine golfkøller. Hvis du er øm overfor dine køller, er det bedst at tage dine gamle køller med, til denne golfbane.

Elba Castillo Antigua

Caleta de Fuste er en turistby i traditionel stil med et godt udvalg af restauranter, butikker, barer og øvrige fornøjelser. Vores lejlighedshotel, Elba Castillo Antigue ligger centralt med alt indenfor kort gangafstand – men alligevel adskilt fra byens støj og travlhed. Her tilbydes hyggelige og rummelige lejligheder med relativ enkel køkkenudrustning og mikrobølgeovn. Alle lejligheder har balkon med udsigt over havet, poolen eller byen. Et poolområde i gården mellem lejlighederne, i læ for vinden, sikrer solskinsstunder på de dage, hvor det virkelig blæser.

 

Fakta

Standardstarstarstar
BeliggenhedCaleta de Fuste. 500 m til centrum, 600 m til havet.
Lejligheder/værelser354. Pentry, mikroovn, satellit-tv, badeværelse og altan/terrasse.
FaciliteterUdendørs swimmingpool område (ikke opvarmet), restaurant, bar mm.
WifiGratis opkobling til wifi på hotellet.
PensionEgen husholdning

Fuerteventura Golf Club

Elba Sara Beach & Golf Resort

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.