Magiske Marrakech

Oplev magiske Marrakech

dufte, lyd, mystik og magi

Tag på en golfrejse til magiske Marrakech. Her bor du i de moderniserede riader og spiller nogle af de mange fantastiske golfbaner udenfor den pulserende storby. Velkommen til en unik golfrejse, hvor du oplever det autentiske Marokko.

Der er blevet spillet golf i Marrakech fra 1920’erne, men det var, som så mange andre steder, en sport, som var forbeholdt eliten, heriblandt Winston Churchill og Dwight Eisenhower som spillede Royal Marrakech.

Nu til dags er Marrakech et golfrejsemål for enhver og masser af nye baner har set dagens lys, heriblandt Assoufid Golf Club. Blandt banearkitekterne finder man navne som Jack Nicklaus, Robert Trent Jones senior, Kyle Philips og Cabell Robinson.

Foruden de mange golfbaner, så er der også meget andet at lave i Marrackech og de hyggelige riader er oplagte, hvis man er en større gruppe venner og bekendte. Kokkene er særdeles omhyggelige og bruger som oftest formiddagen på at hente friske råvarer fra byens markeder, som senere tilberedes til autentiske marrokanske retter. Det marrokanske køkken er farverigt, smagsfuldt og inviterer til en rejse indenfor krydderiernes verden.

For de rigtigt madinteresserede kan man desuden deltage i madlavningskurser og få ny inspiration til dit eget køkken. Vi tilbyder en unik oplevelse, hvor du sammen med kokkene lærer at lave traditionel marrokansk mad med friske råvarer.

Fakta

GolfværtNej
Golf AcademyNej
RejsevejledningSe udenrigsministeriets rejsevejledning her
Afstand til lufthavnenMarrakesh Menara Airport, 5km

Hvad er inkluderet i rejsen?

Laveste pris: 8 595,-

Fly til Marrakech t/r
Bagage og golfbag
Lufthavnstransfer
7 nætter i delt dobbeltværelse på Origin Hotels i Marrakech
4 runder golf inkl. frokostbox
Transfer til golfbanen t/r
Marrokansk velkomstmiddag

Turistskat
På flere rejsemål opkræver lokale myndighederne turistskat i forbindelse med hotelovernatninger. Denne skat opkræves af hotellet og betales ved ud check fra hotellet. Læs mere om turistskatter her.

Vejret lige nu

weather-icon9℃

Al Maaden Golf

Al Maaden Golf er endnu en moderne golfbane, som er anlagt på et lækkert resort, af en stor designer. I dette tilfælde gælder det Kyle Phillips, som er kendt for at have designet bl.a. Yas Links i Abu Dhabi og Kingsbarns i Skotland, samt PGA of Sweden National ved Malmø.

Vanen tro har han på Al Maaden designet en udfordrende golfbane, hvor specielt par 3 hullerne stikker ud. Har man vandskræk, så kan man godt komme i problemer på denne bane. Den kæmpestore sø midt på banen, som flere huller går rundt om, er udformet kvadratisk og skal forestille en klassisk, Marokkansk have. Banen åbnede i 2010.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Åben mesterskabsbane
Banefakta Old Course, Par 72,  59205438 4983 4653
Drivingrange Ja, udslag fra græs
Banedesign Kyle Phillips (2011)

Amelkis Golf Club

Amelkis Golf Club byder på en fantastisk udsigt over Atlasbjergene og er en af det moderne Marokkos bedste golfbaner. Banen er designet af Cabell B. Robinson og med sine brede fairways giver banen en åben ”Florida-feeling”.

Banen bestod oprindelige af Rouge og Bleu-sløjferne, men i 2009 byggede man de sidste 9 huller, Vert-sløjfen, som er en smule længere. Der er en del bunkers og nogle vandhazarder, som man skal manøvrere sig rundt om, for at komme i klubhuset med en fornuftig score. Dog er det alligevel en bane som de fleste nyder at spille.

Amelkis Golf Club ligger blot 7 km fra centrum af Marrakech, lige på den modsatte side af vejen i forhold til Royal Marrakech Golf Club.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Park/Resortbane
Banefakta Rouge, Par 36,  33003140 2857 2661
Bleu, Par 36,  33563158 2920 2763
Vert, Par 36,  34163172 2961 2761
Drivingrange Ja, udslag fra græs og måtte
Banedesign Cabell B. Robinson (1995)

Atlas Golf

Det er ikke så ofte vi anbefaler en 9-hullers bane, men Atlas Golf er en rigtig fin, lille bane, som byder på spektakulære udsigter over de nærliggende Atlasbjerge. Banen er et dejligt stop på en eventuel udflugt til bjergene. Banen er designet af Alain Prat.

Fakta

Antal huller 9
Banekarakter Park/resortbane
Banefakta Par 32,  22972244 2069 1819
Drivingrange Ja, udslag fra græs
Banedesign Alain Prat

Assoufid Golf

Assoufid Golf har en snert af ørkenkarakter med sand og palmer. Derudover skader den skønne udsigt til Atlasbjergene bestemt heller ikke. Banen åbnede i oktober 2014 og er designet af den skotske designer, Niall Cameron. Banen er kendt for sin gode stand, som gør at intet er overladt til tilfældighederne. Banen er endda blevet kåret til Afrikas bedste golfbane i 2017 af World Golf Awards.

Den korte beskrivelse af Assoufid Golf: ”Klokkeklar Mesterskabsbane, lidt udover det sædvanlige!”.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Ørken/Mesterskabsbane
Banefakta Old Course, Par 72,  64405957 5483 5099
Drivingrange Ja, udslag fra græs
Banedesign Niall Cameron (2014)

Noria Golf

Noria Golf eller L’Oasis de Noria er af de nye, spændende baner i Marrakech. Denne skønne bane er designet af Steve Forrest og er nærmest delt op i tre forskellige temaer. Rene parkhuller, huller som skærer sig igennem frugtplantagerne og huller som går igennem de bølgende sanddyner.

Banen åbnede i 2014. Derudover byder banen på et stort og lækkert klubhus, som er bygget i klassisk, Marokkansk stil. Som mange af de andre baner omkring Marrakech, så er der også her en flot udsigt over Atlasbjergene.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Resortbane
Banefatka Par 72,  64896081 5512 4606
Drivingrange Ja, udslag fra græs
Banedesign Steve Forrest, Hills & Forrest Design

Palm Golf

Palm Golf (tidl. Palmeraie) er designet af Robert Trent Jones Sr. i 1992. Dette er et velanlagt 27-hullers anlæg på et stort resortområde med hoteller og restauranter, flere af dem af særdeles eksklusiv karakter.

Palmeraie betyder palmer og disse findes der masser af rundt om denne herlige golfbane, som også byder på flere søer og et interessant layout.

Fakta

Antal huller 27
Banekarakter Park/Resortbane
Banefakta Par 36,  30382787 2575 2366
Par 36,  30642798 2588 2308
Par 36,  33102842 2584 2309
Drivingrange Ja, udslag fra græs
Banedesign Robert Trent Jones Sr. (1992)

Royal Marrakech GC

Royal Marrakech Golf er en klassisk, gammel bane som får én til at tænke tilbage på gamle kolonitider. Klubben blev skabt i 1923 af Marrakech’s daværende Pasha, men Old Course åbnede først i 1927. Old Course er designet af Gustave Golias og den tidligere British Open vinder, Arnaud Massy. Først i 2008 kom de sidste 9 huller, New Course, til.

Dette er én af landets Royal-baner, som ejes og drives af det Marokkanske kongehus. Royal Marrakech’ Old Course er ikke specielt lang, men er indrammet af en godt tilvokset tropisk skov. Ifølge klubben selv er der omkring 15.000 træer på banen og det gør naturligvis, at man føler sig helt alene på hvert eneste hul.

Fakta

Antal huller 27
Banekarakter Skovbane
Banefakta Old Course, Par 72,  59205438 4983 4653
New Course, Par 36,  30722947 2812 2492
Drivingrange Udslag fra græs og måtter
Banedesign Gustave Golias og Arnaud Massy (1927), Gery Watine og Thierry Sprecher (2008)

Samanah Golf

Samanah Golf er en dejlig golfbane ved Marrakesh. Den er et skønt bidrag fra Jack Nicklaus Design, den første i landet og byder på en moderne golfbane, anlagt i et ørkenlandskab, med 18 huller som kan spilles over 6800 meter fra de bageste teesteder. 18-hulsbanen åbnede sine døre i 2009. Banen ligger syd for Marrakech, side om side med Royal Palm-banen.

Anlægget byder også på et lækkert, stort klubhus, samt et David Leadbetter Academy, som hører til det fremragende træningsområde. På området findes også en ”Chip & Putt”-bane, som er utroligt sjov at spille. Banen er omkranset af oliventræer og planen er, at der også skal bygges villaer på området.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Mesterskabsbane
Banefakta Par 72,  67346341 5695 5261
Drivingrange Ja, udslag fra græs
Banedesign Jack Nicklaus Signature (2009)

Origin Hotels

Origin Hotels består af et antal forskellige overnatningsmuligheder og vi har valgt tre små Riader, som ligger midt inde i medinaen i Marrakech – Alegria, Lhena og Magi. En riad er det perfekte sted, når man skal udforske alle medinaens hemmeligheder, når man ikke spiller golf.

Origin Hotels består af en række riader. Alle riaderne har det tilfælles, at ingen af dem er særligt store. Der er kun 5-6 værelser i hver riad, så det er helt anderledes end hvad man ellers oplever på de store resorts. Der er en skøn gårdhave med en herlig tagterrasse, hvor man kan slikke masser af sol. Indretningen er moderne og traditionel på samme tid og personalet yder en fantastisk service. Morgenmaden serveres i riaden og man kan endda spise middag her også – man skal blot sige til dagen før. Derudover er medinaen fuld af restauranter, hvor der er noget for enhver smag. Personalet hjælper hellere end gerne til med både tips til restauranter og bordbestilling.

 

Medinaen er som en slags ”by i byen”, hvor det myldrer med folk i de trange gader. Der kan være ganske livligt, selvom der ikke er nogen biltrafik.

 

Det er perfekt at booke et helt riad for sig selv, hvis man er et større selskab og hvis man er rigtig mange, så ligger Lhena- og Magiriaderne blot 30 meter fra hinanden.

 

Det er ikke muligt at køre med bil eller bus hele vejen ind til riaderne, men I får naturligvis hjælp med bagagen og golfkøllerne. Ja, servicen fejler bestemt ikke noget.

Fakta

BeliggenhedI Medinaen i Marrakech centrum
Værelser17 værelser fordelt på tre riader - Alegria, Lehna og Magi
FaciliteterAC, Safebox, TV (kun på Alegria), tagterrasse og gårdhave
WifiPå hotellet er der trådløs internet opkobling uden ekstra omkostninger.

Golf i Marrakech

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.