Om os

Golf Plaisirs historie

Golf Plaisir startede i 1992 med bare et få antal golfrejsemål. Siden da er vi vokset og nu er Golf Plaisir Skandinaviens største specialiserede golfrejsearrangør. Planen fra start var faktisk bare at sælge golfrejser til Frankrig, deraf det fransk-klingende navn. Plaisir betyder fornøjelse, nydelse, glæde på fransk og det er virkelig ord noget vi kan stå inde for.

Frem til at Frankrig i 1995 begyndte deres atomprøvesprængninger på Mururoa atollen, havde Golf Plaisir kun destinationer i Frankrig. Kraftige boykots mod alt som var fransk, gjorde at fokus blev flyttet til det italienske marked. Italien blev med det samme en succes og åbnede op for yderligere nye markeder.

Historisk har Golf Plaisir haft en målsætning om hele tiden at søge efter nye og spændende rejsemål. Disse nærmest uopdagede perler har ofte ligget steder, som ingen eller få rejsearrangører har opdaget. I dag har kundernes krav om direkte fly og kort transporttid måske gjort, at der er færre fuldstændigt unikke destinationer, men der findes stadig flere uopdagede perler i vores program.

Golf Plaisirs grundkoncept har ikke forandret sig nævneværdigt siden starten i 1992. Konceptet er nok også en af hovedårsagerne til, at vi er vokset til den største Skandinaviske arrangør af golfrejser.

Det er en tryghed at vide, at Golf Plaisir på samtlige rejsemål har en lokal golfvært/pro på stedet. Golfværten er ansat af Golf Plaisir og kan både være svensk, finsk eller dansk og forsøger at tale “skandinavisk”, så alle kan følge med! Golfværten møder gæsterne i lufthavnen og arrangerer turneringer, udflugter og sørger i det hele taget for, at rejsen bliver så bekymringsfri som muligt – via vores størrelse har vi endda mulighed for at kunne tilbyde heldagsgreenfee og de bedste starttider.

Golf Plaisir overtog i 2011 Krone Golf Tours og har indtil 2017 fungeret på det danske marked som Krone Golf Tours. Fra august 2017 er Krone Golf Tours navnet dog blevet byttet ud med Golf Plaisir på det danske marked. Siden 2015 har Golf Plaisir været en del af DER Touristik, som Apollo Rejser ligeledes er en del. Golf Plaisir opererer på det danske, svenske, finske og norske marked.