Makadi Bay

Makadi Bay

Resort i bedste Arizona-stil!

En halv time syd for Hurghada ligger Makadi Resort. Et golfparadis som tilbyder det hele, inklusiv et fantastisk snorkelområde og et dejligt solsikkert klima. Vælg mellem to forskellige top-hoteller.

Makadi Bay er en hyggelig lille bugt syd for Hurghada i Egypten. Det er en komplet resort by med flere hoteller, restauranter, barer, mulighed for shopping, diskoteker, apoteker og meget mere. Med Golf Plaisir har du mulighed for at bo på to forskellige hoteller – Jaz Makadi Star og Steigenberger Makadi. På sidstnævnte bor du lige ved golfbanen, mens du på Jaz Makadi bor lidt tættere på vandet.

Foruden at have et solsikkert klima, så er Makadi Bay også kendt for sine snorkel-muligheder ligesom du har et af områdets bedste strande. Alt i alt, så er Makadi bay et komplet golf resort med en helt fantastisk golfbane.

Fakta

GolfværtJa
Golf AcademyNej
Afstand til golfbanen0 m fra Steigenberger Makadi Golf Hotel, 1,3 km fra Makadi Star.
Afstand lufthavnenHurghada International Airport, 29 km
Nærmeste byHurghada, 37 km
Baner i nærområdet3
ArrangementerKonkurrencer, udflugter m.m.
PasVed rejser til Egypten skal passet være gyldigt i mindst 6 måneder efter planlagt hjemrejse.

Hvad er inkluderet i rejsen?

7 nætter i dobbeltværelse
All Inclusive / 7 morgenmad og 6 middage*
5 heldagsgreenfee
fly
flyskat
transport af golfbag
lufthavnstransfer
service af vores golfvært

Når du bor på Makadi Star indgår all-inclusive i rejsens pris, På Steigenberger Makadi Golf Hotel indgår morgenmad og 6 middage.

Turistskat
På flere rejsemål opkræver lokale myndighederne turistskat i forbindelse med hotelovernatninger. Denne skat opkræves af hotellet og betales ved ud check fra hotellet Læs mere om turistskatter her.

Vejret lige nu

weather-icon35.9℃

Madinat Makadi Golf

Madinat Makadi Golf er en fantastisk ”Arizona-style”-bane, hvor det ser ud som om, at man lige har rullet grønt græs ud på ørkensandet og det hele fremstår som små grønne øer. Tee er en ø og du slår hen til fairway-øen og videre til ø-greenen. Det er utrolig lækkert og spektakulært at opleve hvordan grænsen mellem græs og waste areas står knivskarpt. Du vil nærmest ikke opleve rough på banen, så du vil hurtigt finde din bold. Waste areas består hovedsageligt af grovkornet hårdtpresset sand, hvor du selvfølgelig må “grounde” dine køller.

Makadi Golf byder på en del udfordrende huller og strategisk placerede vandhazarder. De ondulerede fairways indrammer banen fint og gør det tydligt at se hvor man skal slå bolden hen. Fra banen er der udsigt over resortet og det Det Røde Hav. Makadi Golf har også en 9-hullers par 3 bane, som er rigtigt underholdende at spille. Perfekt til kortspils-træning eller en hurtig runde golf med vennerne. Foruden dette, så findes der tre træningshuller: Et par 3 hul, et par 4 hul og et par 5 hul, samt to driving ranges med plads til 150 personer.

Fakta

Antal huller 18 + 9 korte huller
Banekarakter Lettere kuperet ørkenbane
Banfakta Par 72, 6880 6389 5874 5362 4790 4163
HCP-grænse 54
Drivingrange 2 stykker, udslag fra græs.
Banedesign John Sanford

Steigenberger Makadi Golf Hotel

Det 5-stjernede Makadi Golf Hotel ligger direkte ved golfbanen. Her bor du på et hyggeligt lille boutique hotel af høj klasse. Nyd udsigten til golfbanens grønne fairways og nyd det stilige miljø. Værelserne er forholdsvis store med alle bekvemmeligheder som balkon, TV, minibar, Aircondition osv. På Makadi Golf Hotel finder du blandt andet restaurant, bar, swimmingpool, samt et SPA som tilbyder flere forskellige behandlinger. Golfklubben ligger lige ved hotellet og gør det dejligt bekvemt at være golfgæst på hotellet.

Fakta

BeliggenhedVed Madinat Makadi golfbanen
Værelser73 værelser. Alle med Ac, safe, minibar, hårtørrer, m.m.
FaciliteterUdendørspool, restaurant, bar, gym, sauna, jacuzzi, mm.
WifiGratis.

Jaz Makadi Star & Spa

Jaz Makadi Star & Spa er for dig som vil have lidt mere liv. Med Jaz Makadi bor du mellem golfbanen og vandet. Hotellet har en privat strand kun en kort gåtur fra dit værelse pefekt til solbadning og svømmeture. På hotellet findes der restauranter, barer og et stort poolområde, som er opvarmet om vinteren. Værelserne er fine med balkon eller terrasse. Transport til Makadi Golf er inkluderet, når du på Jaz Makadi. Transporten tager kun et par minutter og fungerer fint.

Fakta

Beliggenhed400 meter fra stranden
Værelser167 værelser. Alle med AC, minibar, hårtørrer, balkon eller terrasse mm.
FaciliteterOpvarmet udendørs pool, restauranter, barer, spa, gym, vandsport, mængder af aktiviteter mm.
WifiJa

Madinat Makadi Golf

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.