Long Stay på Almerimar

Almerimar

Long Stay med marina-følelse

Almerimar er én af vores long stay destinationer, hvor vi kan tilbyde golfvært. Så udover Spaniens bedste klima, en dejlig golfbane og afslappende atmosfære, så kan du nyde godt af servicen fra vores golfvært på Almerimar.

Når det gælder Long Stay på Almerimar så bor man i lejlighed i byens hyggelige marina, som kun ligger ganske få hundrede meter fra golfbanen. Her findes et fint udvalg af butikker, barer og restauranter lige udenfor døren, ligesom der også findes et velassorteret supermarked. På Almerimar har vi golfvært og det betyder, at man som long stay gæst også får service af vores golfvært. Man vil have mulighed for at deltage i det sociale liv, som vores golfværter skaber. Enten i form af turneringer med vores andre gæster, arrangerede udflugter i lokalområdet, ligesom golfværten vil forsøge på bedst mulig måde at svare på spørgsmål, så man får den bedst mulige long stay golfferie.

Fakta

GolfværtJa
Golf AcademyJa
Afstand til golfbane950 m
Afstand til lufthavnMalaga Airport 200 km
Nærmeste byAlmeria, 35 km
Baner i nærområdet4 stk.
ArrangementerKonkurrencer, udflugter mm.

Hvad er inkluderet i rejsen?

Laveste pris: 15 995,-

28 nætter i lejlighed med egen husholdning
16 greenfee
fly
flyskat
transport af golfbag
lufthavnstransfer
service af vores golfvært/pro

Turistskat
På flere rejsemål opkræver lokale myndighederne turistskat i forbindelse med hotelovernatninger. Denne skat opkræves af hotellet og betales ved ud check fra hotellet. Læs mere om turistskatter her.

Vejret lige nu

weather-icon26℃

Golf Almerimar

Golf Almerimar ligger smukt med Middelhavet på den ene side, og Sierra Nevadas sneklædte bjergtoppe på den anden. Her finder du 27 hullers feriegolf af den bedste af slagsen, med relativt generøse fairways, i et fint og afvekslende parklignende miljø, som alligevel byder på mange udfordringer. Til de svære hører banens signaturhul, hul 12, et kort hul på 150 meter med ø-green, helt omgivet af vand. Rigtig svært, hvis det spilles i modvind. Det er med et lettelsens suk, når man går over broen, ind mod greenen, hvis bolden er på græs.

Banen åbnede allerede i 1976 og er oprindeligt designet af ingen ringere end Gary Player og Ron Kirby. De oprindelige 18 huller, har et mere udfordrende layout med længere huller, svære doglegs og flere indspil over vand. Den senest åbnede 9 hullers sløjfe, byder på lidt lettere golf, med nogle kortere huller, og der er lidt mindre vand i spil. I 2017 har Almerimar omlagt banen, så i stedet for at være 18 + 9, så er det nu 3 gange 9 huller. Det er gjort ved at kombinere den gamle bagni med de nye ni til to sløjfer af 9. Alt i alt en klar forbedring.

 

 

Fakta

Antal huller 27
Banekarakter Parkbane
Banefakta White, Par 36 3207 3122 2824 2730 2504
Red, Par 36 3013 2969 2652 2585 2495
Blue, Par 36 2988 2944 2708 2622 2484
HCP-grænse 54
Drivingrange Udslag fra måtte og græs
Banedesign Gary Player og Ron Kirby
Træningsmuligheder Drivingrange med udslagspladser i begge ender, 2 putting greens, short game område med én bunker

Apartments Puerto Almerimar

Når det kommer til lejligheder, henviser mæglere normalt til tre ting: beliggenheden, beliggenheden og beliggenheden – og her topper Puerto Almerimar på alle tre! Det bliver ganske enkelt ikke meget bedre end her i lystbådehavnen med udsigt til både skibene og havet. Havet, lystbådehavnen og restauranterne ligger alt sammen lige uden for din dør og der er kun få minutters gang til golfklubben og en større købmand.

Lejlighedshotellet har omkring 20 lejligheder og Golf Plaisir har stort set dem alle til rådighed. I stueetagen er der et servicekontor, som er åbent fra 09:30 til 14:00 og derefter igen fra 16:00 til 20:00. På andre tidspunkter henvises du til et mobilnummer for at få hjælp. Der er elevator i bygningen, der går helt op til tagterrassen, hvor du finder den udendørs pool, der er tilgængelig for alle beboere. Poolen er typisk spansk, hvilket betyder, at den ikke er opvarmet, men den er åben hele året rundt. Selvom det kan være lidt koldt at svømme på visse tidspunkter af året, er tagterrassen ideel til solbadning hele dagen. El er inkluderet i prisen, hvilket er et plus, fordi det betyder, at du ikke skal betale ekstra gebyrer ved udtjekning. Du skal dog som det er kutyme her, betale turistskat, der skal betales ved afrejse.
Almerimar er ikke en stor by, men den har en masse restauranter og barer der ligger tæt på marinaen. Her kan du finde rigtig god og ægte spansk mad, samt retter fra flere andre internationale køkkener. Det er nærheden til alt, der gør Almerimar til en fantastisk destination for Long Stay og får gæsterne til at vende tilbage år efter år.

Fakta

BeliggenhedI direkte forbindelse til lystbådehavnen i Almerimar
LejlighederLejligheder med 1, 2 eller 3 soveværelser
I nærhedenMarina, restauranter, barer, swimmingpool, tennis, vandsport, fiskeri, keramik kurser
InternetGratis WiFi
Mere infoFaktablad Puerto Apartments

Apartments Puerto Almerimar

Lejligheder med 1 soveværelse

Etværelseslejlighederne er 50 kvadratmeter store – holdt i lyse farver og minder stort set om flerværelseslejlighederne. Køkkenet er veludstyret og har ovn, mikroovn, køleskab og fryser, men er lidt mindre og mere velegnet til to personer end et køkken med flere gæster. Der er en vaskemaskine ved siden af køkkenet. Stuen er opdelt i spiseplads og hyggeområde med spisebord til fire personer, sofa og lænestol. Soveværelset består af en dobbeltseng og en garderobevæg. Sengen er en klassisk spansk dobbeltseng med stor fælles dyne, der ikke kan deles op i to senge. Badeværelset er rummeligt og har kombineret badekar og bruser.
Hver lejlighed har altan med bord og stole, men i etværelseslejlighederne er udsigten begrænset, da der ligger et hus overfor. Tagterrassen, hvor der er sol hele dagen, bliver derfor et vigtigt aktiv. En ugentlig rengøring af soveværelset er inkluderet og i den forbindelse skiftes lagner og håndklæder også.

Fakta

Størrelse50 kvm - stue, køkken og soveværelse
FaciliteterAC, TV, vaskemaskine
AndetGratis WiFi, adgang til pool og tagterrasse, parkeringsplads

Apartments Puerto Almerimar

Lejligheder med 2 soveværelser

Lejlighederne i denne bygning er af høj standard og byder på en spektakulær udsigt. Beliggende i en sydøstlig position, er det et perfekt sted at nyde den strålende morgensol. For at få adgang til eftermiddagssolen kan man tage elevatoren op til den fælles tagterrasse, som er et populært sted blandt lejerne. Alle toværelses lejligheder har altan ud mod lystbådehavnen, hvilket giver en fredfyldt følelse, når man sidder og kigger ud over havet og lystbådehavnens aktivitet.
Disse lejligheder er 75 kvadratmeter store og holdt i lyse farver. Der er to soveværelser – et med dobbeltseng og et med to separate senge. Dobbeltsengen er klassisk spansk, hvilket betyder, at den ikke kan deles i to senge og har en fælles stor dyne. Køkkenet er veludstyret med alt hvad der skal til for enkel madlavning, herunder nyere, hårde hvidevarer og komfur med både traditionel- og varmluftsovn. Der er også mikroovn, køleskab, fryser og masser af brugbare arbejdsflader. Vaskemaskinen er placeret ved siden af køkkenet.
Stuen er forholdsvis rummelig, men lang og smal. Der er spiseplads samt opholdsstue med sofa og lænestol. Fra stuen er der udgang til altan via glasskydedøre, hvor der er plads til både borde og stole. Badeværelset har en kombineret badekar og bruseløsning.
En ugentlig rengøring af soveværelserne er inkluderet, hvilket inkluderer skift af sengetøj og håndklæder. Sammenfattende er dette en veludstyret og komfortabel lejlighed med fantastisk udsigt og en dejlig atmosfære.

Fakta

Lejlighedens størrelse75 kvm - stue, køkken og 2 soveværelser
FaciliteterAC, TV, vaskemaskine
AndetGratis WiFi, adgang til pool og tagterrasse, parkeringsplads

Apartments Puerto Almerimar

Lejligheder med 3 soveværelser

Dette er den største bolig vi har på 140 kvm, med tre rummelige soveværelser og en stor stue. Ligesom de øvrige lejligheder har denne også lyse farver, hvilket giver en frisk følelse. Men den store forskel er, at der er flere soveværelser og alt er lidt større end i de andre lejligheder.

Stuen er stor og indretningen kan variere lidt, men den er opdelt i en afdeling til spisning og en anden til socialt samvær. Fra stuen kan I komme ud til altanen, hvor I kan nyde udsigten til lystbådehavnen og havet mod sydøst. Her kan du nyde strålende morgensol, men der er ingen aftensol. For at nyde eftermiddagssolen kan du tage elevatoren op på tagterrassen eller besøge en af de udendørs restauranter i lystbådehavnen.

Køkkenet er veludstyret med alt hvad der skal til for at lave mad og komfuret har både komfur med traditionel- og varmluftsovn. Der er mikroovn, køleskab, fryser og masser af brugbare arbejdsflader. Vaskemaskinen er placeret ved siden af køkkenet for nemheds skyld. Der er to badeværelser, begge med kombineret badekar og bruser, hvilket giver ekstra komfort og bekvemmelighed for gæsterne.

Fakta

Lejlighedens størrelse140 kvm - stue, køkken og 3 soveværelser
FaciliteterAC, TV, vaskemaskine
AndetGratis WiFi, adgang til pool og tagterrasse, parkeringsplads

Almerimar Golf

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.