Almerimar

Almerimar

Long Stay med marina-følelse og Gary Player bane

Almerimar er én af vores long stay destinationer, hvor vi kan tilbyde golfvært. Så udover Spaniens bedste klima, en dejlig golfbane og afslappende atmosfære, så kan du nyde godt af servicen fra vores golfvært på Almerimar.

Når det gælder Long Stay på Almerimar så bor man i lejlighed i byens hyggelige marina, som kun ligger ganske få hundrede meter fra golfbanen. Her findes et fint udvalg af butikker, barer og restauranter lige udenfor døren, ligesom der også findes et velassorteret supermarked. På Almerimar har vi golfvært og det betyder, at man som long stay gæst også får service af vores golfvært. Man vil have mulighed for at deltage i det sociale liv, som vores golfværter skaber. Enten i form af turneringer med vores andre gæster, arrangerede udflugter i lokalområdet, ligesom golfværten vil forsøge på bedst mulig måde at svare på spørgsmål, så man får den bedst mulige long stay golfferie.

Fakta

Golfvært Ja
Golf Academy Nej
Afstand til golfbane 950 m
Afstand til lufthavn Malaga Airport 200 km
Nærmeste by Almeria, 35 km
Baner i nærområdet 4 stk.
Arrangementer Konkurrencer, udflugter mm.

Hvad er inkluderet i rejsen?

Laveste pris: 13 995,-

28 nætter i lejlighed med egen husholdning
16 greenfee
fly
flyskat
transport af golfbag
lufthavnstransfer
service af vores golfvært

Turistskat
På flere rejsemål opkræver lokale myndighederne turistskat i forbindelse med hotelovernatninger. Denne skat opkræves af hotellet og betales ved ud check fra hotellet. Læs mere om turistskatter her.

Vejret lige nu

weather-icon13.9℃

Golf Almerimar

Golf Almerimar ligger smukt med Middelhavet på den ene side, og Sierra Nevadas sneklædte bjergtoppe på den anden. Her finder du 27 hullers feriegolf af den bedste af slagsen, med relativt generøse fairways, i et fint og afvekslende parklignende miljø, som alligevel byder på mange udfordringer.Til de svære hører banens signaturhul, hul 12, et kort hul på 150 meter med ø-green, helt omgivet af vand. Rigtig svært, hvis det spilles i modvind. Det er med et lettelsens suk, når man går over broen, ind mod greenen, hvis bolden er på græs.

Banen åbnede allerede i 1976 og er oprindeligt designet af ingen ringere end Gary Player og Ron Kirby. De oprindelige 18 huller, har et mere udfordrende layout med længere huller, svære doglegs og flere indspil over vand. Den senest åbnede 9 hullers sløjfe, byder på lidt lettere golf, med nogle kortere huller, og der er lidt mindre vand i spil. I 2017 har Almerimar omlagt banen, så i stedet for at være 18 + 9, så er det nu 3 gange 9 huller. Det er gjort ved at kombinere den gamle bagni med de nye ni til to sløjfer af 9. Alt i alt en klar forbedring.

 

 

Fakta

Antal huller 27
Banekarakter Parkbane
Banefakta White, Par 36 3207 3122 2824 2730 2504
Red, Par 36 3013 2969 2652 2585 2495
Blue, Par 36 2988 2944 2708 2622 2484
HCP-grænse 54
Drivingrange Udslag fra måtte og græs
Banedesign Gary Player og Ron Kirby
Træningsmuligheder Drivingrange med udslagspladser i begge ender, 2 putting greens, short game område med én bunker

Porto Fino Apartments

I Almerimar finder der flere forskellige lejlighedsalternativer, når det gælder vores long stays. Vi har valgt lejlighedskomplekset Porto Fino, som er fint placeret i forhold til golfbanen og det hyggelige miljø i marinaen i Almerimar. Her bor man med butikkerne, barer og restauranter lige udenfor døren. Lejlighederne er privatejede, og varierer meget i såvel størrelse og indretning. Alle lejligheder har ét eller flere soveværelser, ét eller flere badeværelser, separat stue og et normalt udstyret køkken. Alle lejligheder har vaskemaskine, air condition og TV. Lejlighederne har altan eller terrasse, med enkle havemøbler. Lejlighedsformidlingens kontor har åben alle hverdage, hvis man skulle have spørgsmål vedrørende lejligheden.

Fakta

Beliggenhed I Almerimars marina, ca. 900, meter fra klubhuset.
Lejlighed Porto Fino Bassic Lejlighederne har et eller to soveværelser, stue/køkken og badeværelse, vaskemaskine, TV. Lejlighederne er moderne og funktionelt indrettede. Planløsning og møblement varierer fra lejlighed til lejlighed. Normalt vender lejlighederne mod nord, uden havudsigt eller eftermiddagssol.
Lejlighed Porto Fino Extra Lejlighederne har 1-3 soveværelser, stue/køkken og badeværelse, vaskemaskine, TV. Lejlighederne er moderne og funktionelt indrettede. Planløsning og møblement varierer fra lejlighed til lejlighed. Altan/terrasse med beliggenhed over pool området, golfbanen eller marinaen.
Faciliteter Udendørs swimmingpool (ikke opvarmet) Reception med hotelservice savnes. Reception med engelsktalende personale i separat bygning, ca. 400 meter fra Porto Fino, åben dagstid. Restauranter, barer, bank og dagligvarer butik i marinen, alt sammen indenfor en kort gåafstand.
Pension Egen husholdning
Rengøring Kun slutrengøring. Yderligere rengøring kan bestilles/betales på pladsen.
Wifi En del lejligheder har adgang til trådløs internet, men det kan ikke garanteres. Afgift for wifi betales på pladsen, meddel ved bestilling om I ønsker wifi.

Hotel Golf Almerimar

Almerimar Golf Course

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.