Almerimar

Almerimar Golf

Long Stay ved havet

Almerimar Golf har været på de skandinaviske golferes feriekort i mere end 30 år. Spaniens bedste klima og afslappende atmosfære har lokket tusindvis af golfere til området - i jagten på den optimale golfdestination.

Almerimar ligger i det sydøstlige hjørne af Spanien. Her skinner solen allermest og det regner yderst sjældent. Her dyrkes de spanske tomater og mange af de grøntsager, man ser i Danmark. Midt imellem de soldækkede drivhuse, ligger Almerimar Golf som en grøn oase.

På Almerimar Golf bor du i bekvem gåafstand til både golfbanen og marinaen, der ligger smukt indrammet af den lange sandstrand. I Almerimar er der butikker, cafeer, restauranter og barer og området passer udmærket til en aftenstur. Alt hvad du ønsker, findes i gåafstand, hvilket er et perfekt udgangspunkt, for en afslappet golfferie.

Fakta

Golfvært Ja
Afstand til golfbane Ca 500 meter
Afstand til lufthavn Malaga Airport 200 km
Nærmeste by Almeria, 35 km
Baner i nærområdet 4 stk.
Arrangementer Matcher, udflugter mm.

Hvad er inkluderet i rejsen?

Laveste pris: 17 995,-

28 nætter i lejlighed
selvforplejning
16 greenfee
fly
flyskat
transport af golfbag
lufthavnstransfer
service af vores golfvært

Turistskat
På flere rejsemål opkræver lokale myndighederne turistskat i forbindelse med hotelovernatninger. Denne skat opkræves af hotellet og betales ved ud check fra hotellet. Læs mere om turistskatter her.

Vejret lige nu

weather-icon29.3℃

Golf Almerimar

Golf Almerimar ligger smukt med Middelhavet på den ene side, og Sierra Nevadas sneklædte bjergtoppe på den anden. Her finder du 27 hullers feriegolf af den bedste af slagsen, med relativt generøse fairways, i et fint og afvekslende parklignende miljø, som alligevel byder på mange udfordringer. Til de svære hører banens signaturhul, hul 12, et kort hul på 150 meter med ø-green, helt omgivet af vand. Rigtig svært, hvis det spilles i modvind. Det er med et lettelsens suk, når man går over broen, ind mod greenen, hvis bolden er på græs.

Banen åbnede allerede i 1976 og er oprindeligt designet af ingen ringere end Gary Player og Ron Kirby. De oprindelige 18 huller, har et mere udfordrende layout med længere huller, svære doglegs og flere indspil over vand. Den senest åbnede 9 hullers sløjfe, byder på lidt lettere golf, med nogle kortere huller, og der er lidt mindre vand i spil. Ligesom på de fleste baner, der har 27 huller, skifter du mellem de forskellige sløjfer i løbet af ugen.

Ugerejsende har forhåndsbookede starttider om formiddagen, mens størstedelen af vores starttider for Long Stay er booket efter frokost. I golfshoppen kan man booke om til andre tider, hvis der er plads. Ønsker I at spille sammen med venner, der rejser med Long Stay-konceptet, eller omvendt, spiller man hovedsageligt om eftermiddagen.

 

Fakta

Antal huller 27
Banekarakter Parkbane
Banefakta White, Par 36 3207 3122 2824 2730 2504
Red, Par 36 3013 2969 2652 2585 2495
Blue, Par 36 2988 2944 2708 2622 2484
HCP-grænse 54
Drivingrange Udslag fra måtte og græs
Banedesign Gary Player og Ron Kirby
Opbevaring af golfbag Tilbydes mod tillæg for ugegæster. Inkluderet i prisen for Long Stay-gæster.

Apartments Puerto Almerimar

Når det kommer til lejligheder, henviser mæglere normalt til tre ting: beliggenheden, beliggenheden og beliggenheden – og her topper Puerto Almerimar på alle tre! Det bliver ganske enkelt ikke meget bedre end her i lystbådehavnen med udsigt til både skibene og havet. Havet, lystbådehavnen og restauranterne ligger alt sammen lige uden for din dør og der er kun få minutters gang til golfklubben og en større købmand.

Lejlighedshotellet har omkring 20 lejligheder og Golf Plaisir har stort set dem alle til rådighed. I stueetagen er der et servicekontor, som er åbent fra 09:30 til 14:00 og derefter igen fra 16:00 til 20:00. På andre tidspunkter henvises du til et mobilnummer for at få hjælp.

Lejlighedsbygningen består af fire etager og har elevator. Tagterrassen og poolen er lukket i vores Long Stay-sæson, men de, der vil solbade, kan finde den vidunderlige sandstrand lige i nærheden. El er inkluderet i prisen, hvilket er et plus, fordi det betyder, at du ikke skal betale ekstra gebyrer ved udtjekning. Du skal dog som det er kutyme her, betale turistskat, der skal betales ved afrejse.

Almerimar er ikke en stor by, men den har en masse restauranter og barer der ligger tæt på marinaen. Her kan du finde rigtig god og ægte spansk mad, samt retter fra flere andre internationale køkkener. Det er nærheden til alt, der gør Almerimar til en fantastisk destination for Long Stay og får gæsterne til at vende tilbage år efter år.

Fakta

Beliggenhed I direkte forbindelse til lystbådehavnen i Almerimar
Lejligheder Lejligheder med 1, 2 eller 3 soveværelser
Internet Gratis WiFi, men depositum for signalforstærker. Vær opmærksom på, at WiFi generelt ikke er så hurtigt og pålideligt som i Norden
I nærheden Marina, restauranter, barer, swimmingpool, tennis, vandsport, fiskeri, keramik kurser

Apartments Puerto Almerimar

Lejligheder med 1 soveværelse

Et-værelseslejlighederne er 50 kvadratmeter store – holdt i lyse farver og minder stort set om flerværelseslejlighederne. Køkkenet er udstyrret med ovn, mikroovn, kaffemaskine, køleskab og fryser, men er noget mindre end i de andre lejligheder og der er  begrænsede arbejdsflader, hvilket gør køkkenet mere velegnet til lettere madlavning til to personer end til at lave mad til mange gæster. Vaskemaskine findes ved siden af køkkenet. Stuen er opdelt i spiseplads og hyggeområde med spisebord til fire personer, sofa og lænestol. Soveværelset består af en dobbeltseng og en garderobevæg. Sengen er en klassisk spansk dobbeltseng med stor fælles dyne, der ikke kan deles op i to senge. Badeværelset er rummeligt og har kombineret badekar og bruser.

Hver lejlighed har altan med enkle terrassemøbler med bord og stole.  I etværelseslejlighederne er udsigten begrænset, da der ligger et hus overfor.

En ugentlig rengøring af soveværelset er inkluderet og i den forbindelse skiftes lagner og håndklæder også.

Fakta

Størrelse 50 kvm - stue, køkken og soveværelse
Faciliteter AC, TV, vaskemaskine
Andet Gratis WiFi - bemærk at man skal lægge depositum for signalforstærker. Vær desuden opmærksom på, at WiFi generelt ikke er så hurtigt og pålideligt som i Norden.

Apartments Puerto Almerimar

Lejligheder med 2 soveværelser

Lejlighederne i denne bygning er af høj standard og byder på en spektakulær udsigt. Beliggende i en sydøstlig position, er det et perfekt sted at nyde den strålende morgensol. Alle toværelses lejligheder har altan ud mod lystbådehavnen, hvilket giver en fredfyldt følelse, når man sidder og kigger ud over havet og lystbådehavnens aktivitet.

Disse lejligheder er 75 kvadratmeter store og holdt i lyse farver. Der er to soveværelser – et med dobbeltseng og et med to separate senge. Dobbeltsengen er klassisk spansk, hvilket betyder, at den ikke kan deles i to senge og har en fælles stor dyne. Køkkenet er udstyret med alt hvad der skal til for enkel madlavning, herunder nyere hårde hvidevarer og komfur med både traditionel- og varmluftsovn. Der er også mikroovn, kaffemaskine, køleskab og fryser, men der er begrænset med arbejdsflader. Vaskemaskinen er placeret ved siden af køkkenet. Stuen er forholdsvis rummelig, men lang og smal. Der er spiseplads samt opholdsstue med sofa og lænestol. Fra stuen er der udgang til altan via glasskydedøre, hvor der er enkle terassemøbler som bord og stole. Badeværelset har en kombineret badekar og bruseløsning.

En ugentlig rengøring af soveværelserne er inkluderet, hvilket inkluderer skift af sengetøj og håndklæder. Lejlighederne renoveres løbende og farverne samt indretning kan variere noget i de forskellige lejligheder.

Sammenfattende er dette en  komfortabel lejlighed med fantastisk udsigt og en dejlig atmosfære.

Rejser du/I mere end to personer, der ønsker at bo i samme lejlighed?
Ønsker du at booke flere end to personer i 2-værelseslejlighederne, kan denne reservation kun foretages via telefon. Ring til os på (45) 3520 1919 for at booke og få prisoplysninger.

Fakta

Lejlighedens størrelse 75 kvm - stue, køkken og 2 soveværelser
Faciliteter AC, TV, vaskemaskine
Andet Gratis WiFi - bemærk at man skal lægge depositum for signalforstærker. Vær desuden opmærksom på, at WiFi generelt ikke er så hurtigt og pålideligt som i Norden.

Apartments Puerto Almerimar

Lejligheder med 3 soveværelser

Dette er den største bolig vi har på 140 kvm, med tre rummelige soveværelser og en stor stue. Lejlighederne er holdt  i lyse farver, hvilket giver et frisk udtryk og indretningsmæssigt minder de om de andre lejligheder, hvor den store forskel er, at her er der flere soveværelser og alt er lidt større end i de øvrige lejligheder.

Stuen er stor og indretningen kan variere lidt, men den er opdelt i en afdeling til spisning og en anden til socialt samvær. Fra stuen er der adgang til altanen, med udsigt til lystbådehavnen og havet mod sydøst. Her kan du nyde strålende morgensol, men der er ingen aftensol. For at nyde eftermiddagssolen kan vi anbefale nogle af de hyggelige udendørs restauranter i lystbådehavnen.

Køkkenet er udstyret med alt hvad der skal til for at lave mad og ovnen har både traditionel- og varmluft. Der er mikroovn, køleskab og fryser, men der er begrænset med arbejdsflader. Vaskemaskinen er placeret ved siden af køkkenet. Der er to badeværelser, begge med kombineret badekar og bruser, hvilket giver ekstra komfort og bekvemmelighed for gæsterne.

En ugentlig rengøring af soveværelserne er inkluderet, hvilket inkluderer skift af sengetøj og håndklæder. Lejlighederne renoveres løbende og farverne samt indretning kan variere noget i de forskellige lejligheder.

Sammenfattende er dette en komfortabel lejlighed med fantastisk udsigt og en dejlig atmosfære.

Rejser du/I mere end to personer, der ønsker at bo i samme lejlighed?
Ønsker du at booke flere end to personer i 2-værelseslejlighederne, kan denne reservation kun foretages via telefon. Ring til os på (45) 3520 1919 for at booke og få prisoplysninger.

 

Fakta

Lejlighedens størrelse 140 kvm - stue, køkken og 3 soveværelser
Faciliteter AC, TV, vaskemaskine
Andet Gratis WiFi - Bemærk at der skal betales depositum for signalforstærker og vær opmærksom på, at WiFi generelt ikke er så hurtigt og pålideligt som i Norden.

Almerimar Golf

Almerimar Golf Course

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.