Saadiyat Beach

Saadiyat Beach

Dejlig golf ved den Persiske Golf

Saadiyat Rotana Resort og golfbanen Saadiyat Beach Golf Club er en fantastisk kombination af et eksklusivt hotel og en fantastisk golfbane helt ud til vandet. Her kan man nyde et herligt klima, i eksklusive omgivelser tæt og et serviceniveau, som holder høj international standart.

Abu Dhabi i De Forenede Arabiske Emirater tilbyder en række golfbaner i den absolutte verdensklasse. Saadiyat falder fint ind under den kategori med sin eksklusive beliggenhed ude på Saadiyat Island. De hvide strande og det azurblå hav karakteriserer øens smukke natur. Den smukke natur gør at både goflspillere og solelskere trives godt på Saadiyat

Saadiyat Beach Golf Club strækker sig, som navnet antyder, næsten hele vejen ned til vandkanten. Vores hotel, Saadiyat Rotana er også beliggende direkte ved stranden og helt ind til Saadiyats golfbane.

Vores pakke på Saadiyat gøres kun endnu bedre af, at vi har inkluderet en runde på Abu Dhabi Golf Club, som hvert år arrangerer Europatour-turneringen HSBC Championship.
Alt i alt er der det her det bedste rejsemål for den kræsne livsnyder, som gerne vil kombinere golf i verdensklasse med afslapning på et skønt strandhotel.

Fakta

GolfværtJa
Golf AcademyNei
Baner i nærområdet3
Afstand til lufthavnenDubai International Airport, 106 km
Afstand til golfbanen500 m, transport fra hotellet indgår
Nærmeste byCentrale Abu Dhabi, 16 km
ArrangementerMatcher, udflugter m.m.
PasreglerNår du rejser til De Forenede Arabiske Emirater, skal dit pas være gyldigt i minimum 6 måneder fra du forlader landet. Midlertidige pas accepteres ikke i De Forenede Arabiske Emirater.

Hvad er inkluderet i rejsen?

7 nætter i dobbeltværelse
morgenmad og 6 middage
4 greenfee på Saadiyat Beach Golf Club
1 greenfee på Abu Dhabi Golf Club
fly
flyskat
transport af golfbag
lufthavnstransfer t/r
service af vores golfvært

Turistskat
På flere rejsemål opkræver lokale myndighederne turistskat i forbindelse med hotelovernatninger. Denne skat opkræves af hotellet og betales ved ud check fra hotellet. Læs mere om turistskatter her.

Vejret lige nu

weather-icon27℃

Saadiyat Beach Golf Club

På Saadiyat Beach Golf Club er det amerikanske Troon Golf, som står for driver banen, hvilket i sig selv er et kvalitetsstempel. Det er sydafrikanske Gary Player som har slået stregerne og han har skabt en virkelig smuk golfbane i et unikt seaside-miljø ud til Den Persiske Bugt.

Foruden den smukke beliggenhed, så kendetegnes Saadiyat ved sine store wasteområder og kridhvide bunkers, som står i skarp kontrast til de grønne fairways og azurblå hav. Netop den smukke udsigt kommer til sin ret på banens berømte hul 5, bedre kendt som Dolphin View. Her får man fra teestedet en fantastisk panoramaudsigt til den Persiske bugt og er man heldig, kan man ane delfinerne i horisonten. Det efterfølgende hul 6 er banens bedste par 3 hul, hvor du spiller helt ud til stranden.

En af oplevelserne ved at spille Saadiyat Beach de mange fritgående gazeller, som man oplever på banen og sammen med delfinerne i vandet, gør det oplevelsen på Saadiyat ret unik.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Ørken/Linksbane
Banefakta Par 72, 7083 6613 6127 5452 4813
HCP-grænse 54
Drivingrange Udslag fra græs
Banedesign Gary Player
Buggy Buggies er inkluderet, for dem der ønsker. Det er også tilladt at gå banen.

Abu Dhabi Golf Club

Abu Dhabi Golf Club er nok bedst kendt for sit imponerende falkeformede klubhus. Det må være et af verdens mest specielle klubhuse, og også det mest fotograferede. Når man er kommet godt ind i klubhuset, under falkens vinger, så er alt stort og elegant. Det faktum, at der er hele 3 etager, siger noget om størrelsen af klubhuset. Et lille tip: Der findes en hyggelig bar på 2. sal.

Golfbanen består af den kendte mesterskabsbane, men der er også en rigtig god 9 hullers sløjfe, som er belyst. Det er den tyske stjernespiller Martin Kaymers favoritbane, og det er måske ikke så mærkeligt, eftersom han har vundet her hele tre gange.

Men Abu Dhabi Golf Club er en populær bane, og mange af tour spillerne lovpriser Peter Harradines design, som nænsomt har udlagt denne fantastiske parkbane, med strategisk godt placerede vandhazarder og bunkers. I et tidligere ørkenlandskab, forventer man ikke, at der kan være mange vandhazarder, men her er ikke mindre end syv saltvandssøer.

For middelgolferen, kan alt snak om tourbane opleves som lidt afskrækkende, men en god og moderne golfbane har flere forskellige tees, som gør banen menneskelig, selv for os amatørspillere. Den fremragende finish, betyder, at du altid vil have gode lies, og bolden føles næsten tee’et op på de perfekte fairways. Greens er jævne og hurtige, men ikke tilnærmelsesvis sådan, som de præsenteres når Europa Touren er på besøg.

I kommer derimod til at føle en vis anspændthed, når I spiller op mod greenen på 18. hul, og den store falk stirrer på indspillet og afsluttende putts. 9 huls sløjfen er en bane i fuld længde, og er et meget godt supplement til mesterskabsbanen, da den også er belyst. Har I ikke spillet aftengolf tidligere, så vil I opleve det her.

Fakta

Antal huller 27
Banekarakter Ørkenbane med parkkarakter
Banefakta Championship Course, Par 72 6916 6184 5706 5279
Academy Course, Par 36 3265 3037 2816 2530
HCP-grænse 54
Drivingrange Udslag fra græs
Golfbil Buggies er inkluderet, for dem der ønsker det. Det er også tilladt at gå banen.
Banedesign Peter Harradine
Greenfee Der indgår 3 greenfees på Abu Dhabi Golf. To af dagene spiller vi mesterskabsbanen med starttid om formiddagen. På tredjedagen har vi tee tider om eftermiddagen og spiller for-ni på mesterskabsbanen og bag-ni (19-27) i kunstigt lys.

Saadiyat Rotana Resort

Saadiyat Rotana Resort åbnede i 2018 og er et moderne 5-stjernet luksus hotel beliggende helt ud til vandkanten ved den Persiske Golf, med golfbanen Saadiyat Beach Golf Club et stenkast fra hotellet.

På Saadiyat Rotana finder du 327 værelser og all med balkon eller altan. De fleste af dem med udsigt med poolen eller gårdhaven. Værelserne er rummelige og fordelt på 6 forskellige etager. Her findes minibar, TV, kaffemaskine, hårtørrer, strygebræt, m.m.

Hotel Saadiyat Rotana har en stor pool som vender ud mod havet og får man lyst til et dyp i den Persiske Golf, så går man blot direkte ud på stranden, hvor hotellet har sin egen private beach club. Der findes flere restauranter på hotellet med Sim-Sim som hovedrestaurant. Her kan man nyde en stor buffet med retter fra Indien, Asien, Europa og det arabiske køkken. Efter middagen lokkes mange gæster til den hyggelige gastropub, Hamilton. Her er der live musik og storskærme med sport om aftenen.

Foruden golfbanen, så findes her også tennisbaner, fitnesscenter og minigolf. Ligesom Saadiyat Rotana også byder på et veludstyret SPA med forskellige behandlinger for den som ønsker det. Vil man besøge Yas Mall, så afgår der en daglig shuttle fra hotellet.

Fakta

Standardstarstarstarstarstar
BeliggenhedUd til stranden på Saadiyat
Værelser327
FaciliteterRestauranter, barer, udendørs swimmingpool, spa, gym mm.
WifiJa, gratis

Saadiyat Beach Golf Club

Saadiyat Rotana Resort & Villas

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.