Westin Abu Dhabi

Westin Abu Dhabi

Golf i verdensklasse!

Westin Abu Dhabi er det perfekte rejsemål, for den kræsne golfspiller, som vil være garanteret varme og højeste kvalitet til en fornuftig pris. Fem stjernet overnatning og golf på to klasseanlæg som Abu Dhabi Golf Club og Saadiyat Beach Golf Club, vil ikke skuffe nogen.

Westin Abu Dhabi er noget af det bedste som Abu Dhabi har at byde på. Du bor på det 5-stjernede The Westin Abu Dhabi Golf Resort & Spa, som ligger med udsigt til den imponerende Abu Dhabi Golf Club og nabo til det imponerende klubhus.

Golfbanen vil de fleste sikkert nikke genkendene til, da ABU DHABI HSBC CHAMPIONSHIP de seneste år har været en fast inventar på Europatouren og været en af de første store turneringer på Race to Dubai. Det har virkelig sat De Forenede Arabiske Emirater og ikke mindst Abu Dhabi på golf-verdenskortet.

Abu Dhabi tilbyder tilbyder de absolut bedste forudsætninger, både vejr- og golfmæssigt. Abu Dhabi Golf Club er blevet en moderne klassiker, som har været med på Europatouren siden 2006. Det karakteristiske klubhus, udformet som en falk, kan ikke have undgået nogens opmærksomhed. Den flotte falk vogter over både 9. og 18. green.

Golfbanen og det imponerende Westin-hotel gør Westin Abu Dhabi til et førsteklasses golfresort. Her er kælet for detaljerne og ikke sparet på noget – range boldene er lagt i pyramideform, banen er på det nærmeste manicureklippet, og den fantastiske buffet på hotellet indeholder noget for alles smag.

I vores pakke har vi inkluderet tre runder på Abu Dhabi Golf Club, samt to runder på den nærliggende Saadiyat Beach Golf Club. En anden af Abu Dhabis imponerende golfbaner.

Fakta

GolfværtJa
Golf AcademyNej
Baner i nærområdet3 stk.
Afstand til lufthavnDubai International Airport, 134 km
Afstand til golfbane0 meter
Nærmeste byCentrale Abu Dhabi 20 km.
ArrangementerKonkurrencer, udflugter m.m.
PasreglerVed rejser til De Forenede Arabiske Emirater, må passet være gyldigt i mindst 6 måneder efter at man har forladt landet. Midlertidigt pas accepteres ikke for indrejse til De Forenede Arabiske Emirater.

Hvad er inkluderet i rejsen?

7 nætter i dobbeltværelse
7 morgenmad og 6 middage
3 greenfee på Abu Dhabi Golf Club (en af dagene består de 18 huller af 9 huller i dagslys og 9 hullers natgolf) *
1 greenfee på Saadiyat Beach Golf Club *
1 greenfee på Yas Links *
fly
flyskat
transport af golfbag
lufthavnstransfer
service af vores golfvært

*Greenfee pakke
I perioden 19.-22. januar 2023 finder Abu Dhabi HSBC Championship sted hos Yas Links. Vores greenfeepakke inkluderer så i stedet 4 greenfee på Abu Dhabi Golf Club og 1 greenfee på Saadiyat Beach Golf Club. Gælder for afgange 11/1 og 18/1 2023.

Turistskat
På flere rejsemål opkræver lokale myndighederne turistskat i forbindelse med hotelovernatninger. Denne skat opkræves af hotellet og betales ved ud check fra hotellet. Læs mere om turistskatter her.

Vejret lige nu

weather-icon38℃

Abu Dhabi Golf Club

Abu Dhabi Golf Club er nok bedst kendt for sit imponerende falkeformede klubhus. Det må være et af verdens mest specielle klubhuse, og også det mest fotograferede. Når man er kommet godt ind i klubhuset, under falkens vinger, så er alt stort og elegant. Det faktum, at der er hele 3 etager, siger noget om størrelsen af klubhuset. Et lille tip: Der findes en hyggelig bar på 2. sal.

Golfbanen består af den kendte mesterskabsbane, men der er også en rigtig god 9 hullers sløjfe, som er belyst. Det er den tyske stjernespiller Martin Kaymers favoritbane, og det er måske ikke så mærkeligt, eftersom han har vundet her hele tre gange.

Men Abu Dhabi Golf Club er en populær bane, og mange af tour spillerne lovpriser Peter Harradines design, som nænsomt har udlagt denne fantastiske parkbane, med strategisk godt placerede vandhazarder og bunkers. I et tidligere ørkenlandskab, forventer man ikke, at der kan være mange vandhazarder, men her er ikke mindre end syv saltvandssøer.

For middelgolferen, kan alt snak om tourbane opleves som lidt afskrækkende, men en god og moderne golfbane har flere forskellige tees, som gør banen menneskelig, selv for os amatørspillere. Den fremragende finish, betyder, at du altid vil have gode lies, og bolden føles næsten tee’et op på de perfekte fairways. Greens er jævne og hurtige, men ikke tilnærmelsesvis sådan, som de præsenteres når Europa Touren er på besøg.

I kommer derimod til at føle en vis anspændthed, når I spiller op mod greenen på 18. hul, og den store falk stirrer på indspillet og afsluttende putts. 9 huls sløjfen er en bane i fuld længde, og er et meget godt supplement til mesterskabsbanen, da den også er belyst. Har I ikke spillet aftengolf tidligere, så vil I opleve det her.

Fakta

Antal huller 27
Banekarakter Ørkenbane med parkkarakter
Banefakta Championship Course, Par 72 6916 6184 5706 5279
Academy Course, Par 36 3265 3037 2816 2530
HCP-grænse 54
Drivingrange Udslag fra græs
Golfbil Buggies er inkluderet, for dem der ønsker det. Det er også tilladt at gå banen.
Banedesign Peter Harradine
Greenfee Der indgår 3 greenfees på Abu Dhabi Golf. To af dagene spiller vi mesterskabsbanen med starttid om formiddagen. På tredjedagen har vi tee tider om eftermiddagen og spiller for-ni på mesterskabsbanen og bag-ni (19-27) i kunstigt lys.

Saadiyat Beach Golf Club

På Saadiyat Beach Golf Club er det amerikanske Troon Golf, som står for driver banen, hvilket i sig selv er et kvalitetsstempel. Det er sydafrikanske Gary Player som har slået stregerne og han har skabt en virkelig smuk golfbane i et unikt seaside-miljø ud til Den Persiske Bugt.

Foruden den smukke beliggenhed, så kendetegnes Saadiyat ved sine store wasteområder og kridhvide bunkers, som står i skarp kontrast til de grønne fairways og azurblå hav. Netop den smukke udsigt kommer til sin ret på banens berømte hul 5, bedre kendt som Dolphin View. Her får man fra teestedet en fantastisk panoramaudsigt til den Persiske bugt og er man heldig, kan man ane delfinerne i horisonten. Det efterfølgende hul 6 er banens bedste par 3 hul, hvor du spiller helt ud til stranden.

En af oplevelserne ved at spille Saadiyat Beach de mange fritgående gazeller, som man oplever på banen og sammen med delfinerne i vandet, gør det oplevelsen på Saadiyat ret unik.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Ørken/Linksbane
Banefakta Par 72, 7083 6613 6127 5452 4813
HCP-grænse 54
Drivingrange Udslag fra græs
Banedesign Gary Player
Buggy Buggies er inkluderet, for dem der ønsker. Det er også tilladt at gå banen.

The Westin Abu Dhabi Golf Resort & Spa

Westin Abu Dhabi er nabo til den store falk, som er klubhuset på Abu Dhabi Golf Club. På hotellet hersker en afslappet stemning, med en golf-fornemmelse og på rangen udenfor hotellet er golfboldene fint opstillet som pyramider. Hotellet er stort, men smelter godt ind i kombination med klubhuset. Det er et luksus hotel, dog uden at være overdådigt. Værelserne er klassisk og flot indrettede. De er rummelige med sine 45 kvadratmeter, uden dog at være enorme.

Den virkelige klasse på hotellet viser sig, når man spiser buffet. I buffetrestauranten Fairways, er sushien lidt bedre, de er lidt mere generøse med skaldyr og der er en enorm variation af nøje udvalgte retter fra alle verdenshjørner. Buffeten er international, og holder samme høje standard, som resten af anlægget. Der er selvfølgelig flere restauranter, men buffeten er den der indgår i vores pakke. Hovedbaren er Lemon & Lime Lounge, som ligger i direkte tilslutning til den store lobby. Der er selvfølgelig fitness, spa og to swimming pools, et spabad til afslapning, samt et 25 meters svømmebassin.

Fakta

Standardstarstarstarstarstar
BeliggenhedPå golfbanen Abu Dhabi Golf Club
Værelser172. Alle værelser er med AC, safe, minibar, hårtørrer m.m.
FaciliteterUdendørs swimmingpool, spa, restauranter, barer, café, m.m.
WifiPå hotellet findes trådløs adgang til internettet uden ekstra omkostninger.
TuristskatI Emiratet Abu Dhabi skal alle hotelgæster betale turistskat, (siden 1. juni 2016). Denne skat er på 15 AED pr. værelse pr. nat. Skatten noteres på slut fakturaen, og betales til hotellet ved udcheckning.

The Westin Abu Dhabi Golf Resort & Spa

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.