Østlige Mauritius

På Mauritius østkyst finder du det perfekte paradis for golf! Her er der golfbaner i absolut topklasse og de grønne greens, det turkisblå hav og de kridhvide strande gør hele oplevelsen til noget helt særligt.

Den klassiske Belle Mare Plage er et enestående resort med en beliggenhed langs en to kilometer lang sandstrand i en beskyttet bugt på Mauritius østkyst. Derudover kan den prale af to vidunderlige golfbaner – The Legend & The Links. Ved siden af ​​golfbanen kan du nyde resortets luksuriøse aktiviteter. Måske forkæle dig selv med en dejlig Spa-behandling eller spise og drikke godt i hotellets barer og restauranter.

Desuden har Østkysten fornyeligt fået endnu en golfperle i Anahita Resort. Det nye resorts golfbane er designet af Ernie Els, og anses nu for ​​øens bedste. Som om det ikke var nok, har du også fri mulighed for at spille på den udfordrende Ile Aux Cerfs Golf Club, hvis du vælger Anahita som din drømmeferie. Denne golfbane ligger på øen af samme navn og begge golfbaner giver mulighed for golf i absolut topklasse.

På Mauritius kan du nyde service fra vores golfvært på vores Heritage Awali rejsemål, som ligger i den Sydlige Mauritius. På alle øvrige Mauritius destinationer rejser du på egen hånd og kan selv tilrettelægge din rejse som du vil.

Vore golfrejser til det Østlige Mauritius