Anahita Resort

Anahita Resort

- på paradisøen i det Indiske Ocean

Besøg paradiset i Det Indiske Ocean. Det 5-stjernede Anahita Resort ligger på Mauritius østkyst og venter bare på at forkæle dig. Bo i en smuk lejlighed eller villa, spil golf og glem alle hverdagens bekymringer.

Fakta

Golfvært Nej
Afstand til golfbanen 100 m till Anahita Golf. En kortere transport med båd til Ile Aux Cerfs Golf
Afstand til lufthavnen 35 km
Nærmeste by Bel Air, 5 km

Hvad er inkluderet i rejsen?

Laveste pris: 23 995,-

Natfly til Mauritius r/t (2 nætter ombord)
Golfbag ombord
Mad på langdistanceflyvninger
Lufthavnstransport t/r
10 nætter, delt i dobbeltværelse, Juniorsuite med udsigt til haven
Halvpension (morgenmad og aftensmad uden drikkevarer)
Daglig 18-hulsgreenfee på Anahita Golf alt. Ile Aux Cerf GC
Buggy inkluderet på Anahita Golf
Forudbestilte starttider

Ovenfor er et forslag til en 12-nætters tur (10 nætter på stedet). Du kan naturligvis frit vælge det antal dage/nætter, du ønsker, så længe det kan kombineres med flyrejsen. Prisen er en anslået pris baseret på værelseskategorien Juniorsuite med udsigt til haven sammen med en estimeret flypris og privat transfer.


  • Anahita tilbyder ikke helpension eller All Inclusive.

  • Obligatorisk golfvogn på Ile Aux Cerf betales på stedet.

  • Der vil komme et ”bæredygtighedsgebyr” på RS100,- når du spiller på Ile Aux Cerf, GC. Dette betales direkte på stedet per gang.

  • Bemærk venligst, at der vil blive opkrævet et NO-SHOW-gebyr (€ 100) på Anahita Golf, hvis starttidspunktet aflyses mindre end én dag før tee-off


For mere information om værelseskategorier se nedenfor under hotelinformation.

Klik på FORESPØRGSEL for at få et pristilbud. Hvis du ønsker at ændre noget i vores forslag, så angiv det i kommentarfeltet, så vi kan tage højde for det i tilbuddet.

Turistskatter
På flere rejsemål opkræver lokale myndighederne turistskat i forbindelse med hotelovernatninger. Denne skat opkræves af hotellet og betales ved udcheck fra hotellet. Læs mere om turistskatter her.

Vejret lige nu

weather-icon19.7℃

Anahita Golf

Dette er en helt vidunderlig golfbane med en god balance mellem udfordringer, skønhed og afslappet feriegolf. Banen har en magisk beliggenhed mellem land og hav og de 6 huller der ligger langs havet er enormt flotte. Landskabet er kuperet og varieret med flere bunkere, med relativt lidt vand i spil. Fairways er normale (der er nogle søde undtagelser) velholdte og brede. Det er faktisk svært at slå bolden væk, hvilket betyder, at driveren fint kan blive trukket frem på næsten hver tee. Indspillet kan dog være en smule vanskeligere, da de flot designede greenområder straffer dårlige indspil. Greens er ikke enorme, men alle er mere eller mindre forhøjede. Runt om greenen er der ofte anlagt nogle flotte bunkersystemer og ikke mindst store (og hurtige!) afvandingsarealer. Ernie Els har designet banen og der er vikelig kælet for alle hullerne – dog er det på sin plads at fremhæve hul 4, som er banens signaturhul.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Parkbane
Banefakta Par 72,  6828 6374 6106 5588 4971
Faciliteter Drivingrange, puttning, chipping, bunker, shop, restaurant, vogne/buggies, leje af golfsæt, omklædningsrum
Banedesign Ernie Els

Ile Aux Cerfs Golf

Den anden bane er mindst lige så smuk og har beliggenhed ude på en ø overfor resortet og du kommer nemt dertil med båd på 5 minutter. Det er en meget krævende bane, der har knust selvtilliden hos mange golfspillere, men den er et besøg værd, hvis man holder forventningerne nede. Næsten alle 18 huller har havudsigt og hul 11 er signaturhullet på dette Bernhard Langer-design. Der er meget vand i spil rundt om banen, så det er vigtigt at holde tungen lige i munden.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Seaside
Banefakta Par 72,  6469 5979 5448 4595
Faciliteter Driving range, putting, chipping, bunker, shop, restaurant, Boggy indgår i greenfee, leje af golfsæt, omklædningsrum
Banedesign Bernhard Langer

Anahita Resort

Resortet der er fordelt på et 213 hektar stort tropiske haveanlæg, tilbyder suiter og villaer med 1-5 soveværelser. Suiterne inkluderer halvpension, og villaerne inkluderer morgenmad. Interiøret i alle lejligheder/villaer er moderne og der er alt hvad du overhovedet behøver. Mindre pool er tilgængelig i alle værelsestyper – undtagen Juniorsuite.

Anahita Beach ligger midt i resortet og her er der liggestole og parasoller og man skal bare sætte sig og nyde det gode vejr og de smukke omgivelser. Ved stranden er der en slags replika af en lille middelhavslandsby, der har et torv med nogle restauranter og butikker. Virkelig hyggeligt! Hvis du hellere vil forblive på resortet, er det ikke noget problem. Du kan endda bede hotelservicen om at købe råvarer, der kan leveres til din lejlighed til en klar overkommelig pris. Eller hvorfor ikke booke din egen kok, der kommer og laver mad, der hvor du bor?

Anahita Spa venter på dig efter en runde golf eller en dag på stranden. Der er også fitnesscenter, adgang til personlig træner og mulighed for masser af forskellige aktiviteter, hvoraf mange er gratis.

Ile Aux Cerfs Beach er en naturlig strand på øen af ​​samme navn. Også her er der liggestole og parasoller samt mulighed for at få et mere enkelt måltid mad.

Fakta

Standard starstarstarstarstar
Beliggenhed I en smuk tropisk have med havet som nabo
Værelse Bruser/bad, AC, TV, telefon, veranda/terrasse, køkken/tekøkken, stue
Værelsestyper Junior Suite med udsigt til haven
60 m², 1 soveværelse med bruser og bad, stue, tekøkken, terrasse/have stue, tekøkken, terrasse/have
Prestige Suite med golf eller havudsigt
160-240 m², 1-3 soveværelser med bruser og badekar, stue, gæstetoilet, fuldt udstyret køkken, pool med solterrasse
Deluxe Villaer med golf View
1-3 soveværelser med bruser og badekar, stue, gæstetoilet, fuldt udstyret køkken, spisestue, pool med solterrasse
Prestige Villaer med golf udsigt
-5 soveværelser med bruser, stue, gæstetoilet, fuldt udstyret køkken, spisestue, pool med solterrasse
Faciliteter Restauranter, barer, spa, pool, soldæk, strand, tennis, vandsport
Internet Gratis WiFi

Anahita Golf & Spa Resort

Ile Aux Cerfs Golf

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.