Al Hamra Village

Al Hamra Village

Vejret i Ras Al Khaimah er mindst lige så godt som i de mere kendte emirater Dubai og Abu Dhabi. Al Hamra GC kan prale af at være vært for DP World Tour ved flere lejligheder og er kendt som en fremragende golfbane. Den store forskel er dog prisniveauet for dem, der vælger at rejse til Al Hamra Village i Ras al Khaimah.

Al Hamra Village er et 4-stjernet hotel, beliggende kun en kort gåtur fra den fine hvide strand. Hotellet støder også op til den fantastiske Al Hamra Golfklub, designet af den berømte golfarkitekt Peter Harradine. Ras Al Khaimah byder ikke kun på smukke strande, men også en række eventyrlige oplevelser, såsom verdens længste zipline, der spænder over 2,8 km og tager dig gennem luften med over 120 km/t. ideelt og populært tilflugtssted på grund af dets beliggenhed, klima og venlige mennesker. Det er strategisk placeret langs den gamle handelsrute fra Europa til Fjernøsten. I RAK, som Ras al Khaimah populært forkortes, er der fire miles kystlinje langs Den Persiske Golf og bjerge i form af Hajar-bjergene, der rejser sig op til 1.900 meter i højden. Klimaet er virkelig varmt i sommermånederne og meget behageligt i vintermånederne. Temperaturen om vinteren er perfekt til både golf og en eftermiddag på stranden.

For dem, der leder efter yderligere eventyr, er det kun en time til Dubai, hvor du kan besøge verdens højeste bygning – Burj Khalifa – det er med garanti et minde for livet!

Ras al Khaimah er et af syv emirater i De Forenede Arabiske Emirater, hvoraf det mest berømte er Dubai. Emiratet har altid været et ideelt og populært tilflugtssted på grund af dets beliggenhed og behagelige klima. Det er strategisk placeret langs den gamle handelsrute fra Europa til Fjernøsten.

I RAK, som Ras al Khaimah populært forkortes, er der fire miles kystlinje langs Den Persiske Golf og bjerge i form af Hajar-bjergene, der rejser sig op til 1.900 meter i højden. Klimaet er virkelig varmt i sommermånederne og meget behageligt i vintermånederne. Temperaturen om vinteren er perfekt til både golf og en eftermiddag på stranden.

Fakta

Golfvært Ja
Baner i nærheden 10 st inklusive Dubai
Afstand lufthavn Dubai International Airport, 70 km
Afstand golfbane 950 m
Nærmeste by Ras al-Khaimah 26 km, Dubai 92 km
Arrangementer Matcher og udflugter
Pasregler Ved rejser til De Forenede Emirater må passet være gyldigt til mindst 6 måneder efter, at man har forladt landet. Midlertidigt pas accepteres ikke, for indrejse i De Forenede Emirater.
Øvrigt Læs om spændende ting du kan opleve i Ras al-Khaimah på Visit UAEs hjemmeside.

Hvad er inkluderet i rejsen?

Laveste pris: 0,-

7 nætter i dobbeltværelse
Morgenmad
4 greenfee inkl. delt buggy
Fly
Flyskat
Transport af golfbag
Lufthavnstransfer
Service af vores golfvært

Vejret lige nu

weather-icon34.7℃

Al Hamra Golf Club

Al Hamra Golf Club har en meget behagelig og afvekslende resortbane.

Banen er designet af Peter Harradine, og ligger smukt rundt om en lagune. Bulldozerne har flyttet omkring 5 millioner kubikmeter sand, for at skabe denne golfbane. Præcis som mange baner på de britiske øer, har Al Hamra 9 huller, som løber væk fra klubhuset og ni huller tilbage igen. Resultatet er en fin golfbane, med par 72 og fem forskellige tees pr. hul, hvilket betyder, at alle uanset spilleniveau, kan have fornøjelse af banen. Det gælder bare om, at vælge det rette teested. Det bliver tidligt mørkt om aftenen, så for at forlænge dagene og mulighederne for at spille golf, er banen forsynet med projektører, som gør det muligt at spille banen om aftenen også.

Den oplyste bane består af hul 1 – 7 og hul 17 – 18, hvilket giver en spændende og anderledes kombination på en 9 hullers bane under stjernerne. Signaturhullet er formodentligt det 18. hul, som er et svært par 5 hul med vand på hele højre side og greenen placeret direkte udenfor klubhusets udendørsservering. Ved det 2. og 3. hul, har man det store hotel Waldorf Astoria liggende i baggrunden, hotellet bliver, om muligt endnu større, når det er belyst om aftenen. En anden flot del af banen er ved hul 10 til 13, som er beliggende rundt om en havlagune. Proshoppen har et stort udvalg af tøj, tilbehør og køller fra de største producenter. Driving rangen er et stort og aldeles udemærket træningsområde, også for det korte spil. Her er også en 9 hullers par 3 bane, som også er oplyst om aftenen. Et anlæg som dette har selvfølgelig også en rigtig god restaurant, eller tre gode restauranter, for at tilgodese alle smagsløg. Alle restauranterne har en del af serveringen ud mod 18. green. Der vil også være mulighed for udflugter til andre baner i området, som for eksempel Tower Links og mesterskabsbanen Al Zorah.

 

 

Fakta

Antal huller 18 + 9 hullers par-3
Banekarakter Parkbane
Banefakta Par 72 6666 6360 6099 5291
HCP-grænse 54
Drivingrange Udslag fra måtte og græs
Banedesign Peter Harradine
Greenfee Vores greenfee gælder 18-hulsbanen. Hvis du ønsker at spille på Al Hamras 9-hulsbane efter din 18-hulsrunde, så betales greenfee i receptionen på Al Hamra.
Information Når der er pres på golfbanen i Al Hamra arrangerer klubben en gunstart kl. 08.00 hver spilledag. Og yderligere en gunstart om eftermiddagen.

Al Hamra Village Hotel

Al Hamra Village Hotel er 4-stjernet og er bygget i 2005. Det ligger i det hyggelige område som ligger tæt på havet, men også i direkte tilknytning til Al Hamra GC. Med sine 219 fine værelser er intet hotel stort i forhold til det storslåede Waldorf Astoria, som er et af nabohotellerne langs stranden. Det er et hyggeligt og afslappet hotel, der består af 54 separate bygninger. Alle bygninger har to etager, som sammen med en masse grønne områder, skaber en hyggelig og rolig atmosfære. Hjertet af Al Hamra Village er i området omkring den store udendørs pool. Her finder du også restauranten Frisky Fox, hvor du kan nyde morgenmaden på den hyggelige terrasse. Restauranten serverer også et udvalg af internationale retter til frokost og middag.

Størrelsesmæssigt er rummene relativt rummelige på 32 kvadratmeter. De har klinkegulv, og neutrale vægfarver suppleres af farverige gardiner og sengetæpper. Møblerne er mørkbejdsede med små trædetaljer. Det er et noget mere enkelt hotel, end dem vi normalt har i Golf Plaisirs sortiment. Løbende renoveringer har dog holdt etablissementet friskt og indbydende, selvom det er tydeligt, at nogle indvendige detaljer er blevet en smule gammeldags og forældede.

Al Hamra Village har et fitnesscenter og du kan nyde en dukkert i poolen. Selvom hotellet ikke ligger direkte på stranden, har gæsterne mulighed for at bruge den private sandstrand, tennis og de andre faciliteter, der tilhører søsterhotellet Al Hamra Residence, der ligger halvvejs til golfklubben.

Der er cirka 950 meter til klubhuset fra Al Hamra Village, hvor du kan opbevare dine golfkøller. så du ikke skal fragte dem frem og tilbage mellem hotellet og golfbanen. Der er desuden flere restauranter at vælge imellem i nærheden af ​​hotellet og der er gåafstand til indkøbscentret Al Hamra Mall.

Fakta

Standard starstarstarstar
Beliggenhed Nær stranden i direkte tilslutning til golfbanen. Afstand til Al Hamra GC 950 meter.
Værelser 219 st, Kombineret bad/dusch, AC, hårtørrer, minibar
Privat strand 450 meter på søster hotellet Al Hamra Residence
Faciliteter Udendørspool, gym, restaurant samt adgang til strand og tennis
Wifi På hotellet er det muligt at koble sig på nettet uden beregning
Øvrigt Nødvendigt med adapter 220 V

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.