Yas Island

Spil på en af verdens bedste golfbaner

Blot en lille halv times kørsel fra Abu Dhabis centrum ligger den kunstigt anlagte ø, Yas Island. Her bor vores gæster med skøn udsigt til golfbanen, Yas Links og få minutter fra områdets store forlystelser.

Yas Island på Abu Dhabi lokker hvert år masser af turister fra det kolde nord til denne kunstigt anlagte ø. Her findes et væld af muligheder og attraktioner for alle aldre og smagsløg. For golfentusiasterne er Yas Island interessant fordi Emiraternes bedste golfbane findes på øen. Yas Links er en sand golfperle med skøn udsigt til den azurblå bugt og byens imponerende skyline. Foruden Yas Links, så har man også mulighed for at spille Abu Dhabi Golf Club og Saadiyat Beach Golf Club. To golfbaner som holder international klasse.

Udover golfen er der masser af forlystelser på Yas Island. Blot et par minutters kørsel fra hotellet ligger det spektakulære Ferrari World, som er verdens største indendørs forlystelsespark med verdens hurtigste rutsjebane – Formula Rosso – som har en topfart på 240 km/t.
Ved siden af Ferrari World ligger Yas Waterland, som er et kæmpe vandland med mere end 40 vandrutsjebaner. Ønsker man en mere rolig forlystelse kan en gåtur på Abu Dhabis strandpromenade anbefales eller et besøg i et byens mange shoppingcentre.

En golfferie på Yas Island kan du forvente bliver solsikker og aktiv med imponerende skylines, lækker gastronomi og lange hvide sandstrande.

Fakta

GolfværtJa
Golf AcademyNej
Banor i nærområdet3
Afstand til golfbanen1 km til klubhuset. Transferservice fra hotellet.
Afstand til lufthavnenDubai International Airport, 131 km
Nærmeste byCentrale Abu Dhabi, 20 km
ArrangementerMatcher, udflugter, m.m.
PasreglerVed rejser til De Forenede Arabiske Emirater, må passet være gyldigt i mindst 6 måneder efter at man har forladt landet. Midlertidigt pas accepteres ikke for indrejse til De Forenede Arabiske Emirater.

Hvad er inkluderet i rejsen?

7 nætter i dobbeltværelse
Morgenmad og 5 middage
4 greenfee på Yas Links
Delt buggy
fly
transport af golfbag
lufthavnstransfer
service af vores golfvært

Vil du spille mere golf?
I Abu Dhabi findes der fantastiske golfbaner. Vi anbefaler at I bestiller en runde på Abu Dhabi Golf Club eller Saadiyat Beach Golf Club allerede inden afrejse. Kontakt os på telefon +45 3520 19 19 eller info@golfplaisir.dk for bestilling af ekstra runder.


Turistskat
Turistskat
På flere rejsemål opkræver lokale myndighederne turistskat i forbindelse med hotelovernatninger. Denne skat opkræves af hotellet og betales ved ud check fra hotellet. Læs mere om turistskatter her.

Vejret lige nu

weather-icon32.9℃

Yas Links Golf Club

Yas Links er den højeste rated golfbane i De Forenede Arabiske Emirater og er en af de ganske få linksbaner i verden, som er anlagt i en ørken. Golfbanen er en skøn udfordring og en uforglemmelig oplevelse med masser af hullerne ud mod den azurblå Persiske Bugt. Yas Links er designet af Kyle Phillips, som bl.a. har de skotske mesterskabsbaner, Kingsbarns och Dundonald Links, på sit CV.

Det borger selvfølgelig for en udsøgt kvalitet og finesse at Phillips står bag banerne og det er ikke muligt at gøre det mere links-agtigt. Man kunne tro, at Yas Links er en mesterskabsbane, som kun passer til lav-handicapspilleren. Men alle bliver taget imod med åbne arme, både de dygtige og mindre dygtige golfspillere. Runden kan med fordel afsluttes med i et besøg i klubhusets pub og skønne terrasse, som vender ud mod hul 18.

For alle dem som ønsker at forbedre golfsvinget, så findes der rigtigt gode træningsfaciliteter på Yas Links. Her finder man en dejlig driving range, ligesom et godt indspil- og chippeområde, samt en stor puttinggreen.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Linksbane
Banefakta Par 72, 6779 6434 6045 5702 4968
Drivingrange Ja, udslag fra græs
Banedesign Kyle Phillips

Radisson Blu Hotel, Abu Dhabi Yas Island

Radisson Blu Hotel har en ideel beliggenhed med ca. et kvarters kørsel fra centrum af Abu Dhabi og tre kvarter til Dubai. Hotellet har 397 værelser og suiter, som på den ene side peger ud mod Den Persiske Bugt og Yas Links golfbanen og på den anden side, har udsigt til Yas Marina Circuit, hvor Formel 1-cirkusset årligt kommer forbi for at køre ræs i Abu Dhabi. I Yas Marina kan man som oftest nyde synet af luksuriøse yachts, som gæster marinaen.

På det 4-stjernede Radisson Blu Hotel bor man rigtigt godt i store fine værelser. De almindelige værelser er omkring 38kvm og alle med balkon, hvor man kan nyde en skøn udsigt.

Hotellet har en en dejlig swimmingpool med tilhørende poolbar og et fantastisk spa-område. Radisson Blu Hotel tilbyder gratis shuttle til den nærliggende Yas Beach, som ligger 5-19o minutter fra hotellet. På stranden findes en dejlig beach club med pool, gratis liggestole, parasoller og håndklæder – forbeholdt gæster på Radisson Blu Hotel.

På hotellet findes tre restauranter, som alle byder på et velassorteret vin- og drinkskort. På Filini spiser man moderne italienske retter akkompagneret af et dejligt italiensk vinkort. Fra den udendørs bar kan man nyde den behagelige brise som skyller ind fra bugten, mens øjnene hviler på den skønne dobbeltgreen på Yas Links på hul 12 og 15.

Ønsker man ikke at spise på hotellet, så ligger der i gå-afstand fra hotellet mange bud på restauranter af høj kvalitet.

Fakta

Standardstarstarstarstar
BeliggenhedVed golfbanen på Yas Island. Ca. 1km fra klubhuset.
Værelser397. Alle værelser med AC, safetybox, hårtørrer, minibar og balkon.
FaciliteterSwimmingpool, spa, gym, tennis, yoga, beach club m.m.
WifiJa, gratis wifi findes på hotellet.

Yas Links Golf Club

Radisson Blu Hotel, Abu Dhabi Yas Island

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.