Golfkrydstogt
i den Persiske Golf

Golfkrydstogt i den Persiske Golf

En oplevelse ud over det sædvanlige

At tage på krydstogt i Den Persiske Golf er en vidunderlig oplevelse, særligt når havbrisen og skibets konstante bevægelse får ørkenvarmen til at føles behagelig og forfriskende på soldækket. På vores rejse i Den Persiske Golf besøger vi fire havne i tre lande. Vi skal spille fire fantastiske golfbaner og have det privilegium at opleve, hvordan skyskraberne tårner sig op, når vi sejler ind i havnene i Dubai, Doha, Muscat og Abu Dhabi.

Efter ombordstigning mærker man med det samme, at Costa Toscana ikke er en hvilken som helst luksuscruiser. Dette skib er ubestridt kronjuvelen – og det største, nyeste og mest luksuriøse krydstogtskib rederiet kan tilbyde.

Costa Toscana er næsten et helt nyt skib, som kom i drift i 2022. Det er søsterskib til Costa Smeralda, som vi sejler med, på vores Golf-krydstogter i Middelhavet. Livet om bord er ubekymret og i rejsens pris er morgonmad, frokost og middag inkluderet. Desuden indgår drikkepakken My Drinks, så ingen af vores gæster vil komme til at savne noget.

Det er selvfølgelig op til dig selv, hvordan du ønsker at fordrive tiden ombord. Der er mange liggestole og siddeområder langs promenaden på dækket, hvor du kan nyde solen og vandet der glider forbi. Indenfor er der også behagelige lænestole at synke ned i en af loungerne i Costa Toscanas centrale del, eller måske kunne du overveje et besøg på en af de mange barer og restauranter? Der er et veludstyret fitnesscenter og efter træningen er der mulighed for at få den nødvendige restitution i spa-anlægget. Der er desuden et væld af restauranter om bord med forskellige kulinariske oplevelser, så du kan komme rundt i mange forskellige verdenskøkkener i løbet af ugen og få nogle helt fantastiske smagsoplevelser.

Golfen

Der venter en Golf-velkomstpakke i kahytten, når du checker ind. Pakken inkluderer greenfee-vouchers til de kommende golfrunder samt ”priority boarding” ved på- og afstigning, så golfspillerne kan komme hurtigt af og på, så alle får mest muligt ud af golfdagen. Transport til og fra golfbanen er arrangeret og du skal ikke bekymre os om dine golfkøller, da de bliver passet godt på under hele turen og står parat på golfbanen, når du ankommer.

Efter at have sat sejl fra Dubais havn går turen til Doha, Qatars hovedstad. Skibet ankommer kl 14:00, så her bliver der ikke golf. Du kan i stedet vælge at købe udflugter arrangeret af Costa Cruises, eller på egen hånd udforske byen, der var vært for FIFA World Cup 2022. Dagen efter få du en dejlig dag på havet, inden du ankommer til Omans hovedstad, Muscat. Nu er der endelig golf på pogrammet og du kan godt glæde dig, for golf i Oman er i fremmarch og der er adskillige topklassegolfbaner.

Dagen efter er der igen næsten en hel dag på havet, inden skibet lægger til i Abu Dhabi. Her er der flere kendte golfbaner, hvor der årligt arrangeres konkurrencer på Europatouren, såsom Abu Dhabi GC og Yas Links. Det sidste stop er Dubai, hvor man bliver om bord på Costa Toscana, selv fortøjet ligger i havnen. Golfkrydstoget afsluttes på Els Club, som er en af mange velrenommerede golfbaner i Dubai. Tre runder golf og besøg i tre forskellige lande og dejlige dage på luksuskrydseren Costa Toscana, gør dette til en uforglemmelig golfoplevelse. Golfbanerne er nøje udvalgt ud fra høj klasse og beliggenhed tæt på havnen, så alle kan nyde golf i fred og ro.

Fakta

Golfvært Nej
Golfakademi Nej
Aktiviteter Golf, udflugter mm.

Hvad er inkluderet i rejsen?

Laveste pris: 0,-

7 nætter delt i dobbeltkahyt
all-inclusive på à la carte- og bufférestauranten ombord
drikkepakke: MyDrinks Plus
3 greenfee
golfbanetransfer inkl en let frokost madpakke
fly
flyafgift
golfbag på flyveturen

Vejret lige nu

weather-icon34.2℃

The Els Club

Topspilleren Ernie Els har virkelig al mulig grund til at være stolt af sin bedrift på The Els Club. Han har i sit banedesign, været meget omhyggelig med, at de naturlige klitter blev bevaret og har selv kaldt banen for en “ørken linksbane “. Man kan sige, at billederne smukt fanger, hvad han mener. Selvom banen er noget af en udfordring fra den bagerste tee, der måler 7538 yards, er den meget spilbar fra de andre teesteder og noget, som alle golfspillere helt sikkert vil nyde. Der skal meget til for at skabe en mesterskabsbane, der er både er en udfordring for de professionelle og samtidig passer godt til feriegolferen – men på The Els Club er det virkelig lykkedes ret godt.
Anlægget drives af Troon Golf som er verdens største operatør indenfor golf og de har taget finish og service til et helt nyt niveau. Klubhuset er – som meget andet i Dubai, stort og Els Club er mere end bare en golfbane, det er en rigtig Country Club. Her kan du træne i det enorme fitnesscenter eller spille padel, hvis det er det du ønsker. Det er selvfølgelig også mulighed for at hygge sig ved en af poolerne eller få en drink i baren inden aftensmaden.

Preliminær golfbane til golf og krydstogt

Antallet af golfpassagerer kan variere på krydstogternes forskellige afgange. Der kan derfor være variationer omkring hvilken golfbane du spiller. I de tilfælde, hvor der er ændringer i programmet, bliver du anvist en anden god alternativ golfbane tæt på havnen. Da det kan være ret varmt, kan det være rart at leje en buggy.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Ørkenbane
Banefakta Par 72, 6893 6244 5708 4886
Drivingrange Udslag fra græs
Buggy Inklusive
Banedesign Ernie Els

Yas Links Golf Club

Yas Links er den højeste rated golfbane i De Forenede Arabiske Emirater og er en af de ganske få linksbaner i verden, som er anlagt i en ørken. Golfbanen er en skøn udfordring og en uforglemmelig oplevelse med masser af hullerne ud mod den azurblå Persiske Bugt. Yas Links er designet af Kyle Phillips, som bl.a. har de skotske mesterskabsbaner, Kingsbarns och Dundonald Links, på sit CV.

Det borger selvfølgelig for en udsøgt kvalitet og finesse at Phillips står bag banerne og det er ikke muligt at gøre det mere links-agtigt. Man kunne tro, at Yas Links er en mesterskabsbane, som kun passer til lav-handicapspilleren. Men alle bliver taget imod med åbne arme, både de dygtige og mindre dygtige golfspillere. Runden kan med fordel afsluttes med i et besøg i klubhusets pub og skønne terrasse, som vender ud mod hul 18.

For alle dem som ønsker at forbedre golfsvinget, så findes der rigtigt gode træningsfaciliteter på Yas Links. Her finder man en dejlig driving range, ligesom et godt indspil- og chippeområde, samt en stor puttinggreen.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Linksbane
Banefakta Par 72, 6779 6434 6045 5702 4968
Drivingrange Ja, udslag fra græs
Banedesign Kyle Phillips

Al Mouj Golf

Al Mouj Golf regnes for Omans bedste golfbane og den blev også spillet da European Tour sidst besøgte området. Banen er smukt anlagt langs kysten og fem af hullerne går virkelig helt ned til vandet. Havet men også de mægtige Hajar-bjerge i baggrunden indrammer golfbanen og giver den en ekstra dimension. Golflegenden Greg Norman og hans designteam har skabt en internationalt anerkendt golfbane, der har en klar linkskarakter. Ud over den åbenlyse risiko ved at slå din bold i Det Indiske Ocean, er der tre store søer i spil på yderligere seks af hullerne. Der er flere potentielle signaturhuller, men hvis vi skal vælge et, er hul 11 et fantastisk flot par 3-hul. Når du står på tee, får du næsten en uendelighedsfølelse, da det azurblå hav i baggrunden aldrig ser ud til at ende og bare fortsætter langt ud i horisonten. Både hul 9 og hul 18 vender mod klubhuset og er ikke en nem opgave, som kræves præcision, når man spiller mod greens – som kun ligger få meter fra havet. Men det er en varieret og sjov golfbane at spille på og selvom den er vurderet som en af de bedste i Mellemøsten, er den ikke umenneskelig selv for dem med et lidt højere handicap.

Preliminær golfbane til golf og krydstogt

Antallet af golfpassagerer kan variere på krydstogternes forskellige afgange. Der kan derfor være variationer omkring hvilken golfbane du spiller. I de tilfælde, hvor der er ændringer i programmet, bliver du anvist en anden god alternativ golfbane tæt på havnen. Da det kan være ret varmt, kan det være rart at leje en buggy.

Fakta

Antal huller: 18 + 9
Banekarakter Linksbane
Banefakta Par 72
Drivingrange Udslag fra græs
Banedesign Greg Norman

Costa Toscana

Costa Toscana foretog sin jomfrurejse i 2022 og er Costa Cruises stolthed – kronjuvelen i deres omfattende flåde af krydstogtskibe. Det er et imponerende skib med en kapacitet til at rumme op til 5322 passagerer – hvilket gør det til et af de største krydstogtskibe på havet. Det er et flydende luksushotel med masser af aktiviteter ombord og her er virkelig noget for enhver smag. Spa-anlægget byder på et væld af forskellige behandlinger og selvfølgelig er der både hammam og forskellige typer sauna. De har også et snerum, hvor du kan gå ind og køle af. Der er en række poolområder og flere jacuzzier og hvis du ikke vil træne i fitnesscentret, så har de også en udendørs løbebane. Costa Toscana kan lokke med ikke mindre end 11 restauranter. Der er lagt vægt på det italienske køkken, men det er muligt at få mad fra alle verdenshjørner.

Costa Toscana byder også på en række underholdningsmuligheder og hver aften er der mulighed for at lade sig imponere af forskellige shows – med alt fra livemusik til akrobatik. Efter at have nydt både aftensmaden og aftenens show, kan du – hvis du orker, gå videre på diskoteket eller søge lykken på Casinoet.

Golfkrydstogtet på Costa Toscana i Den Persiske Golf er måske noget af bedste der findes – både hvad angår krydstogtskibe og kvaliteten af golfbanerne. Costa Toscana er veldesignet og et super moderne skib, der har noget for enhver smag. Dens størrelse, rige udvalg af faciliteter og underholdningsmuligheder gør det til en udsøgt krydstogtoplevelse. Det er nemt at hygge sig ombord og alt er tilrettelagt for at give gæsterne den bedste krydstogtoplevelse.

All Inclusive og My Drinks Plus

Om bord er der et væld af forskellige restauranter, hvor du kan få alt fra pizza til lækre menuer lavet af Michelin kokke. Det, der er inkluderet i All Inclusive-pakken, er en fast plads på en af de fire à la carte restauranter. Vælg en af de fire restauranter og hvilket tidspunkt du ønsker at spise – så har du reserveret bord på den restaurant på samme tid hver aften på hele rejsen. Der serveres en fire-retters middag, hvor du kan vælge mellem en række forskellige forretter, pastaretter, hovedretter og desserter. Vin serveres på glas og er inkluderet, hvis du bestiller fra My Drinks Plus sortimentet. Det er også muligt at bruge All Inclusive-pakken i buffetrestauranten og der behøver du ikke bestille tid, men kan komme når du vil. Frokosten serveres på alle de fire à la carte restauranter samt i buffetrestauranten. Frokosterne er inkluderet på disse restauranter i All Inclusive-konceptet.

For de øvrige restauranter er disse ikke inkluderet i All Inclusive konceptet, hvis du ønsker at spise på en af disse restauranter skal du betale et tillæg. Tillægget varierer og My Drinks Plus er generelt inkluderet, men der er restauranter, hvor det ikke er inkluderet.

Der er ingen minibar i kabinen, men med My Drinks Plus kan du bestille drikkevarer til værelset via telefonen uden ekstra omkostninger.

Fakta

Alder 2021 (i trafik fra 2022)
Antal kahytter 2641
Antal passagerer 5322
Crew / Staff 1678
Antal dæk 20
Pooler / Jacuzzi 13
Restauranter / Snackbars 11
Barer / Lounges 19
Diskotek 1
Casino 1
Elevatorer 22
Sport Gym (indenfor / udenfor), løbebane udenfor, multisportsarena, eventyrpark

Costa Toscana

Balkon kahyt

Dette er den mest udbredte kahytkategori og også den mest populære. Det er virkelig magisk at kunne mærke havbrisen og sidde på sin egen lille balkon ved solnedgang. Især efter en dag på golfbanen er det dejligt at sidde på altanen med et glas vin i hånden. Vi har medtaget My Drinks Plus, hvilket betyder, at du også har drikkevarer fra minibaren i alle vores kahyt kategorier.

Kahytten består af 14 veltilrettelagte kvadratmeter og altanen er på 3 kvadratmeter. De er moderne indrettet med en king-size dobbeltseng, der kan laves om til to enkeltsenge. Den er også udstyret med et mindre opholdsområde, tv, telefon, pengeskab, skrivebord, hårtørrer, garderobe, toilet og bruser. Kahytten er desuden udstyret med et mindre opholdsområde, samt aircondition og 110/220 volt stik. Daglig rengøring er også inkluderet.

Alt i alt er altankahytterne en meget veludstyret og komfortabel kahyt kategori.

Fakta

Kahyt størrelse 14 kvm + altan 3 kvm
Faciliteter TV, telefon, USB-stik, pengeskab, skrivebord, hårtørrer og garderobe, wc og bruser
Andet Balkonkahytterne har en 3 kvadratmeter stor balkon, der vender ud mod havet

Costa Toscana

Udvendig kahyt

Denne kahyt kategori ligner balkonkahytterne med den store forskel er, at du har et vindue ud mod havet i stedet for en åben balkon. Det betyder, at selve kahytten er lidt større og måler 17 kvadratmeter. Vinduet gør, at du ikke mister kontakten til havet og kan nyde at sejle mod næste havn. Selv på åbent hav kan du via vinduet aflæse både vejret og tidspunktet på dagen.

Kahytterne er moderne indrettet med en king-size dobbeltseng, der kan laves om til to enkeltsenge. Den er desuden udstyret med TV, telefon, USB-stik, pengeskab, skrivebord, hårtørrer og garderobe, toilet og bruser. Kabinen er desuden udstyret med et mindre opholdsområde, samt aircondition og 110/220 volt stik. Daglig rengøring er også inkluderet.

Bor du i udekahytterne, har du kontakt til havet og har desuden et par ekstra kvadratmeter til din rådighed.

Fakta

Kabinestørrelse 17 kvm
Faciliteter TV, telefon, USB-stik, pengeskab, skrivebord, hårtørrer og garderobe, wc og bruser
Diverse De udvendige kahytter har vinduer ud mod havet

Costa Toscana

Indvendig kahyt

Dette er den mindste kahytskategori og den varierer i størrelse mellem 12-16 kvm. Det er overraskende godt planlagt og den føles relativt rummeligt. Ulempen ved den indvendige kabine er manglen på vinduer. På et golfkrydstogt vil du bruge meget lidt tid i selve kahytten, så det betyder måske ikke så meget.

De indvendige kahytter er også moderne indrettet med en king-size dobbeltseng, der kan laves om til to enkeltsenge. Den er desuden udstyret med et mindre opholdsområde, TV, telefon, USB-stik, pengeskab, skrivebord, hårtørrer og garderobe, wc og bruser. Kabinen er desuden udstyret med et mindre opholdsområde, samt aircondition og 110/220 volt stik. Daglig rengøring er også inkluderet.

Planlægger du kun at sove i kahytten, kan du lige så godt vælge en indvendig kahyt og bruge pengene på noget andet, da du stort set har de samme faciliteter, men på en lidt mindre overflade.

Fakta

Kahytstørrelse 12-16 kvm
Faciliteter TV, telefon, USB-stik, pengeskab, skrivebord, hårtørrer og garderobe, wc og bruser
Øvrige Indvendige kahytter har ingen vinduer

Program

Dag Aktivitet
Dag 1
Afgang fra København og ankomst med fly direkte til Dubai omkring midnat. Transfer fra Dubai Lufthavn og check-in på Costa Toscana krydstogtskib i Dubais havn.
Dag 2
Golf på en af de bedste baner i området omkring Dubai. Afgang med Costa Toscana til Abu Dhabi kl. 23:59.
Dag 3
Ankomst til havnen i Abu Dhabi kl. 09:00. Golf på en af de bedste baner i området. Alle golfspillere har priority boarding og transport til og fra golfbanen. Afgang fra Abu Dhabi kl. 23. 59.
Dag 4
Ankomst til Doha i Qatar kl. 14.00. Mulighed for sightseeing – spændende udflugtspakker kan købes ombord på Costa Toscana. Afgang fra Doha kl. 22. 00.
Dag 5
Hele dagen tilbringes på havet. Benyt lejligheden til at nyde alle faciliteterne ombord på Costa Toscana – underholdning, pools, fitness og All Inclusive.
Dag 6
Costa Toscana ankommer til Muscat i Oman 07:00. Golf på en af de bedste baner i området. Alle golfspillere har priority boarding og transport til og fra golfbanen. Afgang fra Muscat kl. 1 kl. 7.00.
Dag 7
Costa Toscana ankommer til Dubai ved middagstid kl. 13.00. Mulighed for sightseeing – spændende udflugtspakker kan købes ombord på Costa Toscana.
Dag 8
Costa Toscana ligger i havnen natten over. Check-out fra skibet og transport til Dubai lufthavn for retur til Danmark.

Costa Toscana

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.