La Sella

La Sella Golf

Golf og Gastronomi ved Alicante

Helten, og den tidligere Ryder Cup-kaptajn, José-Maria Olazabal lavede ikke bare et mirakel, med det europæiske hold i Chicago ved den legendariske match i 2012. Han har også skabt flere rigtigt fine golfbaner. En af disse er, 27-huls banen La Sella Golf Course nord for Alicante.

Ved foden af bjerget Montgó, midt imellem Alicante og Valencia, ligger La Sella. Golfbanen snor sig gennem den smukke nationalpark Montgó. La Sella er det komplette golfanlæg, med 27 huller designet af José-Mariá Olazabal, gode træningsfaciliteter, som ligger midt i den skønne natur. Alt dette ligger blot et stenkast fra det femstjernede hotel. I 1992 åbnede golfbanen, og man har siden da med stor succes renoveret hver 9-hulssløjfe. Denne totalrenovering af både greenområder og bunkere var færdig efter sommeren 2021. De, som i dag besøger La Sella, vil opleve en delvist ny og opdateret golfbane, hvor nogle huller er blevet lagt helt om. Hvis du trænger til en pause fra golfen, så ligger der to steder tæt på, som kan besøges. Det første er Denia, som er en lidt større by, med både muligheder for shopping og rigtig gode restauranter. Det andet sted, du kan besøge, er Javea. Skønne strande til såvel hyggelige stunder om dagen som om aftenen.

Fakta

GolfværtJa
Baner i nærområdet10
Afstand til lufthavnAlicante Airport, 100 km
Afstand til golfbane0
Nærmeste byDénia, 7 km
Arrangementer:Konkurrencer, udflugter mm.

Hvad er inkluderet i rejsen?

Laveste pris: 18 495,-

28 nætter i The Residences La Sella
selvforplejning
16 heldagsgreenfee
fly
flyskat
transport af golfbag
lufthavnstransfer
service af vores golfvært

Turistskat
På flere rejsemål opkræver lokale myndighederne turistskat i forbindelse med hotelovernatninger. Denne skat opkræves af hotellet og betales ved ud check fra hotellet. Læs mere om turistskatter her.

Vejret lige nu

weather-icon13.1℃

La Sella Golf

Kan man finde et rigtigt godt golfsted i Spanien, uden at det er omringet af huse? Ja faktisk. José-María Olazabals dejlige golfbane, ligger fint placeret i naturreservatet Montgó, uden et eneste hus langs golfbanen. Det er vidunderligt! Desuden er måden man behandler miljøet på her, et godt eksempel for andre golfbaner at følge og dækker alt lige fra genbrugsvand til økologiske produkter, som anvendes til vedligehold af banen.

Banens tre 9-huls sløjfer, er opkaldt efter forskellige vinde. Den første sløjfe er opkaldt efter Llebeig, den varme vind fra Sahara, på det lokale sprog Valenciana og strækker sig syd over gennem pinjeskoven. Her bydes på fin udsigt over Nationalparken, og layoutet gør, at man får brugt alle køller i bag’en.

Den anden sløjfe, Gregal, er opkaldt efter den vind, som man i antikken benyttede sig af, når man skulle sejle til Grækenland. Her er der mere vand på spil og de afsluttende huller, byder på en gyser. Den sidste og nyeste sløjfe er Mestral, døbt efter vinden fra Nord. Mestral består af tre par 3-, tre par 4- og tre par 5 huller, som ligger lidt højere end de andre sløjfer på anlægget. Netop på grund af den højere beliggenhed, bydes der på en spektakulær udsigt over havet, Segaria-bjerget og naturparken Montgó. Denne sløjfe har desuden et lidt anderledes layout, med bredere fairways og større greens. La Sella Golf har også et gedigent træningsområde, og en god driving range.

Alt dette betyder, at La Sella Golf byder på et sjovt og varieret spil i en helt fantastisk natur. Glem ikke at stoppe op i ny og næ og nyd udsigten – lyt til fuglene og mærk roen der hersker her.

Fakta

Antal huller 27
Banekarakter Parkbane
Banefakta Llebeig, Par 36 3167 3016 2651 2369
Gregal, Par 36 3065 2948 2576 2312
Mestral, Par 36 3058 2782 2501 2248
HCP-grænse 54
Banedesign José-Maria Olazabal

The Residences La Sella

Et ophold på La Sella Golf Resort & Spa betyder, at selv den mest kræsne golfspiller trives som en fisk i vandet. Vores Long Stay-gæster bor på The Residences La Sella i Montgó National Park, kun 10 minutter fra strandene i Denia og Javea og kun et 7-jern fra den første tee ved La Sella Golf.

På The Residences La Sella kan du bo i rummelige lejligheder, der er større end de normale hotelværelser på La Sella. Der er et separat soveværelse, et lille køkken og en spiseplads. Derudover er der gratis wifi, safety-box, satellit-tv, terrasse med udsigt og roomservice.

Denia er i øvrigt et rigtigt fint sted at spise og her findes masser af restauranter, hvor feinschmeckeren ikke vil gå forgæves.

Fakta

Standardstarstarstarstarstar
BeliggenhetVed La Sella Golf
Lejligheder50 stk. Alle lejligheder med separat soveværelse, stue og køkken Foruden AC og terrasse.
FaciliteterUdendørs swimmingpool, room service, parkering, biludlejning, fitness og Spa.
WifiJa, gratis wifi

La Sella Golf Movie

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.