Forårstur til Portugal

Lærerig tur med Jeppe til skønne Algarve

5. – 12. marts 2022

Perfekt sæsonstart i dejlige Portugal

Morgado GC har været vært for Portuguese Open i 2018. Det er en åben parkbane med brede og indbydende fairways i et bølgende Algarve landskab. Greens er store og ganske ofte velbeskyttet af  bunkers. Ved første øjekast ser banen ganske nem ud at spille, men den har sine udfordringer, blandt andet via sin længde.

Alamos GC er den anden bane på resortet og er noget kortere, men lige så naturskøn og bør bestemt ikke anses som nemmere. Fairways er smallere og der er lidt flere træer end på Morgado.

Morgado Golf Hotel er et firestjernet hotel med moderne indrettede værelser, alle med balkon og med udsigt over Morgado banen. Morgenmad og middage serveres i hotellets restaurant og frokosten kan indtages i det flot beliggende klubhus. Morgado Golf Resort ligger oppe i bjergene ikke langt fra Alvor og Portimao, et naturskønt område ca. 15 km fra byerne ved kysten.

Jeppe vil sammensætte et spændende program og for at alle deltagere får en vellykket og hyggelig tur!

Velkommen!

PGA Pro Jeppe Brinch Sørensen, Hedeland Golfklub

 

Morgado

36 huller i urørt natur!

Morgado Golf Resort ligger lidt tilbagetrukket fra kysten omkring byen Portimao på den vestlige del af Algarvekysten i Portugal. Her bor man i et roligt område, hvor der er muligheder for at tage ned til kysten, de nærliggende byer og man har et flot kig til bjergkæden Serra de Monchique.

Golfbanen Morgado er beliggende lige ved hotellet og ved søsterbanen Alamos. Morgado banen er karakteriseret ved sine store greens, spændende bunkerområder og et flot bølgende landskab. Alamos banen er en super kontrast, lidt mere kuperet og med flere dogleghuller.

Fra klubhuset har du en god panoramaudsigt over banen og den omgivende natur med Monchiequebjergene i baggrunden.

Fakta

Golfvært Nej
Golf Academy Nej
Afstand lufthavn Faro Airport, 70 km
Afstand 0 m
Nærmeste by Portimao, 11 km

Hvad er inkluderet i rejsen?

Laveste pris: 0,-

Fly København-Faro t/r
Transport af kuffert og golfbag
Transfer lufthavn – hotel t/r
7 nætter i dobbeltværelse på Morgado Golf Hotel****
Morgenmad og 6 middage
5 runder golf (3 x Morgado, 2 x Alamos)
Fællestræning ved PGA Pro inkl. rangebolde

Tilmelding sker her på hjemmesiden. Ved tilmelding af 1 person i enkeltværelse, skal der klikkes af i "1 rejsende" øverst i bookingmodulet.

Tillæg for enkeltværelse, kr. 1.800,-

For yderligere information, kontakt Kenneth hos Golf Plaisir eller:
Jeppe Brinch Sørensen
PGA Pro Hedeland Golfklub
40 74 79 76 | jeppebrinch@webspeed.dk

Vejret lige nu

weather-icon12.7℃

Morgado Golf Club

Morgado GC har været vært for Portuguese Open i 2018. Det er en åben parkbane med brede og indbydende fairways i et bølgende Algarve landskab. Greens er store og ganske ofte velbeskyttet af bunkers. Ved første øjekast ser banen ganske nem ud at spille, men den har sine udfordringer, blandt andet via sin længde.

Alamos GC er den anden bane på resortet og er noget kortere, men lige så naturskøn og bør bestemt ikke anses som nemmere. Fairways er smallere og der er lidt flere træer end på Morgado.

Morgado har en meget god drivingrange, hvor man kan stå i begge ender og her findes gode inspils- og puttinggreens.

Fakta

Antal huller 18 + 18
Banekarakter Let kuperet parkbane
Banefakta Morgado, Par 73
Alamos, Par 71
Drivingrange Ja, udslag fra måtter og græs.
Banedesigner European Golf Design

Morgado Golf Hotel

Morgado Golf Hotel er et firestjernet hotel med moderne indrettede værelser, alle med balkon og udsigt til Morgado golfbanen. Morgenmad og middage serveres i hotellets restaurant og frokosten indtages i klubhuset, som ligger nær ved hotellet. Hotellet har to pools og ligger naturskønt med kig til bjergene og golfbanerne. Omkring 15 km fra hotellet ligger kystbyerne Alvor og Portimao.

Fakta

Standard starstarstarstar
Beliggenhed Ud mod første hul på Morgado banen
Værelser 60. Alle rum med AC, safe, minibar og balkon.
Faciliteter Udendørs pools, restaurant, bar mm.
Wifi Wifi er gratis på hotellet.

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.