Under rejsen

Måltider og pension

Din faktura/rejseplan beskriver hvilken – om nogen – pension der er inkluderet i rejsen.

Egen forplejning

Det er muligt at booke lejligheder med køkken, som er baseret på at man selv sørger for forplejningen. Det er svært at sige generelt hvilken standard køkkenerne har, og hvor egnede de er til andet end hel enkel madlavning. Vi tilbyder lejligheder med meget enkelt udstyrede køkkener, men også med lejligheder med meget veludstyrede køkkener.

Morgenmad

Hvis ikke andet fremgår på din faktura, så er der frokostbuffet alle 7 dage (eller hvor mange dage, I rejser).

Frokoster og middage

Hvert rejsemål har hvert sit oplæg, ift. om der er buffet, faste menuer eller á la carte. Normalt fremgår dette af fakturaen, men hvis du vil vide mere, så kontakt os venligst på info@golfplaisir.dk eller 3520 1919.

Halvpension består i de fleste tilfælde af 7 frokoster og 5 eksklusive drikkevarer. Hvad der gælder for de forskellige rejsemål fremgår af hjemmesiden og I får mere detaljeret information af vores golfvært på velkomstmødet.

Semi-All Inclusive – Dette er halvpension, men der indgår drikkevarer til middagen og i visse tilfælde også i baren i tidsrummet 18:00-24:00.

All inclusive

All inclusive gælder kun på det hotel, som man bor på under opholdet, ikke udflugter, golfklub eller andre golfbaner. Skulle I være på golfbanen under åbningstider for frokosten, får I desværre ikke noget refusion her. Vær opmærksom på, at der ofte findes et særskilt udvalg af drikkevarer for All inclusive gæster. Dette udvalg består oftest af lokale alhoholiske og ikke alkoholiske drikke. På de fleste All Inclusive hoteller indgår alkoholfrie drikkevarer og øl i minibaren på værelset.

Måltider og pension

Kontaktinformation

loading Tak for din forespørgsel. Vi vender tilbage hurtigst muligt og bekræfter din rejsebestilling Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.