Under rejsen

Hotelværelser

Billederne på vores hjemmeside er engang imellem taget med vidvinkel objektiv, hvilket gør at hotel, pools og værelser kan fremstå som større, end de er i virkeligheden. Desuden kan hotellet have værelsestyper end hvad der fremgår af billedet og at ikke alle værelser er ens eller samme størrelse. Visse hoteller har også flere bygninger end de, som ses på billederne.

3-sengs værelse / ekstra seng

For det meste, så kan det lade sig gøre, at sætte en ekstra seng ind på værelset. Ekstra sengen består oftest af en foldbar seng eller sovesofa/futon, hvilket indebærer dårligere komfort end en normal seng. Værelser og lejligheder er typisk indrettet til to personer, så man skal regne med mindre plads og komfort med en ekstra seng på værelset. Ekstra sengen kan iblandt også være kortere end 2 meter.

Lejligheder

Lejlighederne er ikke så veludrustede, som man ser hjemme. De udrustes normalt efter antallet af normale senge, både hvad gælder møblement og inventar. Generelt er lejlighederne ikke udrustet med, hvad vi kalder hverdagsmøbler. Lagner og håndklæder findes altid.

Køkkenet egnen sig i grunden blot til simplere madlavning. Lejligheder, som beskrives som at have en enkel køkkenudrustning opfylder de respektive landes turistorganisationers minimumskrav, hvilket indebær: Et glas, en kop, en tallerken, et sæt bestik per person samt en kasserolle, en stegepande og en lille kaffekande. Visse lejligheder har mere udrustning. Ostehøvl, kartoffelskræller og kaffemaskine mv. finder man også kun undtagelsesvis. Forbrugsvarer som eksempelvis rengøringsmiddel, opvaskebørste, toiletpapir mv. indgår ikke i rejsens pris. Både størrelse og planløsning kan variere på lejlighederne i et og samme lejlighedskompleks.

Hotelværelser

Kontaktinformation

loading Tak for din forespørgsel. Vi vender tilbage hurtigst muligt og bekræfter din rejsebestilling Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.