Før rejsen

Golf Plaisirs hjemmeside

Ændringer som ligger udenfor vores eller vores leverandørers kontrol kan forekomme frem til din afrejse. Den nyeste opdaterede informationer findes på hjemmesiden. Et eksempel på denne slags ændringer kan være påbegyndt byggeri, ændringer i åbningstider, ændringer i lokale færge- og busforbindelser, færre aktiviteter mm. Billederne på hjemmesiden kan være taget med vidvinkel hvilket kan få motivet at synes større end i virkeligheden. Alle værelser ligger og fremstår ikke nødvendigvis som afbilledet i katalog eller på hjemmeside. Visse hoteller har også flere afdelinger end den eller de som kan ses på et billede. Vi tager forbehold for fejl og eventuelle ændringer.
Vi angiver hotellets egne, officielle kategorisering. I enkelte tilfælde fjerner vi en stjerne, vi giver aldrig en stjerne ekstra.

Golf Plaisirs hjemmeside

Kontaktinformation

loading Tak for din forespørgsel. Vi vender tilbage hurtigst muligt og bekræfter din rejsebestilling Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.