Før rejsen

Golf Plaisirs hjemmeside

Der kan desværre forekomme uforudsete hændelser/ændringer på destinationerne, som ligger udenfor vores eller vores leverandørers kontrol  – og disse kan forekomme helt frem til din afrejse.

Den nyeste opdaterede information om de enkelte distinationer, findes på hjemmesiden. Et eksempel på denne slags ændringer, kan være påbegyndt byggeri, ændringer i åbningstider, ændringer i lokale færge- og busforbindelser, færre aktiviteter på stedet mm. Vi forsøger altid at gengive golfbanerne, og hotellerne så nøjagtigt som muligt. Men nogle billeder på hjemmesiden kan være taget med en vidvinkel – hvilket kan få motivet til at synes større end de er i virkeligheden. Alle værelser ligger og fremstår heller ikke nødvendigvis som afbilledet  på hjemmeside og visse hoteller har også flere afdelinger, end de viser på  billederne.

Vi angiver altid hotellets egne, officielle stjerne-kategorisering. I enkelte tilfælde fjerner vi en stjerne, men vi giver aldrig en stjerne ekstra.

Desuden tager vi forbehold for fejl og eventuelle ændringer.

Golf Plaisirs hjemmeside

Kontaktinformation

loading Tak for din forespørgsel. Vi vender tilbage hurtigst muligt og bekræfter din rejsebestilling Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.