Under rejsen

Starttider og greenfee

Vi forudbestiller vores starttider på vore destinationer i god tid. Starttiderne ligger i forlængelse af hinanden, for eksempel 08.00-10.00. Men det sker også, at vi har starttider om eftermiddagen. Starttider kommunikeres altid via destinationens whatsapp-gruppe og kan også findes udprintet, hvis hotellet har en opslagstavle.

Det er ikke muligt at bestille starttider hjemmefra før afgang  på vores standard ugerejser. Hvis du har købt en skræddersyet rejse, så får du oplyst dine starttider hjemmefra. Vi forsøger at få tider til dig på de tidspunkter du ønsker at spille. Din greenfee er, medmindre andet er anført for 18 huller.

Greenfee gælder for hele dagen, medmindre andet er angivet på bookingen. tilbagebetaler ikke uudnyttede greenfees som er forudbetalt eller på de rejsemål hvor greenfee indgår i rejsens pris. Golf Plaisir kan ikke love, at det er muligt at spille hverken på ankomst- eller afrejsedagen.

For heldags-greenfee er der forudbestilt en 18 hullers runde og flere runder kan bookes, hvis der er plads på banen – yderligere runder kan bookes efter du er færdig med de første 18 huller og aftales direkte med den lokale golfklub.

 

 

Starttider og greenfee

Kontaktinformation

loading Tak for din forespørgsel. Vi vender tilbage hurtigst muligt og bekræfter din rejsebestilling Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.