Før rejsen

Bestilling af rejsen

Din golfrejse bestiller du enten her på hjemmesiden, under Bestil online, eller telefonisk hos Golf Plaisirs salgsafdeling på telefon 3520 1919. Hvis du er berettiget til en rabat gennem en kampagne, så skal du bestille gennem Golf Plaisirs salgsafdeling. Rabatten fratrækkes direkte på din faktura, bemærk at en evt. kampagnekode skal oplyses ved bestilling. Golf Plaisir kan ikke lægge en rabat ind efter at bestillingen er bekræftet via depositumsindbetalingen. Hvis du har et gavekort bedes du bestille telefonisk, og efterfølgende indsende gavekortet

Adresse: Golf Plaisir, Amager Strandvej 390 4. sal, DK-2770 Kastrup

Har du ønsker, som for eksempel at bo på en bestemt etage eller et bestemt værelse, så tager vi gerne imod dine ønsker, og videregiver dem til hotellet. Vi kan dog ikke garantere at ønskerne bliver opfyldt, med mindre det er noget, der specifikt fremgår som bestilt og betalt.

Bestilling af rejsen

Kontaktinformation

loading Tak for din forespørgsel. Vi vender tilbage hurtigst muligt og bekræfter din rejsebestilling Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.