Sydafrika i hjertet

Sydafrika er et fantastisk land, ikke mindst når det handler om golf. Landet er utroligt smukt med et eksotisk dyreliv. Du mødes af smil og varme, serviceniveauet er virkelig højt, medens prisniveauet er helt i bund.

Læs mere

Marokko – Et land med tusind ansigter

Vi står i en gyde udenfor Medinaen i Marrakech. Her er et konstant lydtæppe af gadesælgere og knallerter, blandet med fløjterne fra slangetæmmerne på den berømte Djema el-Fna plads. Det er tid til den årlige familierejse.

Læs mere

Golf på Tenerife

Vulkanen Teide dominerer på denne smukke, kanariske ø. Fra de fleste steder skråner det meste af øen fra kysterne og op mod Teide, hvilket giver nogle fantastiske udsigter, hvilket også er gennemgående når vi snakker om både golfbaner og hoteller.

Læs mere

Fællesskabet på vores destinationer

Vores golfværters vigtigste opgaver er at gøre din golfrejse til en så god oplevelse, når du ankommer til destinationen. Nedenfor kan du læse lidt om hvad vores golfværter gør for at skabe den helt specielle Golf Plaisir-følelse, når du er på golfrejse med os.

Læs mere

Mød Golf Plaisir på Made in Denmark

Husk at du kan møde Golf Plaisir og en håndfuld af vores leverandører, når Made in Denmark afvikles i Silkeborg Golfklub. Vi står på stand 15 i Villagen, så kom forbi og få en snak med os.

Læs mere

Alicante – kontrasternes verden!

Alicante og Costa Blanca har som golfrejsemål længe været blandt de mest populære destinationer blandt danskere og når man taler om golfbaner i Alicante, så kan man dele det op i nord og syd for Alicante lufthavn. Vores kollega Johan Kullenberg fortæller om sit seneste besøg nord for Alicante, hvor han besøgte Villaitana Golf og La Sella Golf.

Læs mere

Weekendgolf i Polen

Vil du spille weekendgolf i Polen kan du gennem Golf Plaisir booke Sierra Golf. Et perfekt sted til jer som ønsker en god golfferie i Polen, hvor du bor på banen i store lejligheder med alt hvad du kan ønske.

Læs mere

Golf ved Lissabon

Når det gælder golf ved Lissabon, så byder området på nogle af Europas fineste golfbaner. Vi har for nyligt været i Portugal og besøge nogle af vores hoteller og golfbaner. Vi har derfor stederne i frisk erindring og kommer her med vores personlige anbefalinger af vores favoritter.

Læs mere

Giv et gavekort

Har du brug for gaven til en golfspiller, så er et rejsegavekort med Golf Plaisir en alle tiders mulighed. Gavekortet har en gyldighed på 2 år, så der er ingen stress med at få det brugt. Værdien af gavekortet starter fra 300,- DKK og vil blive sendt direkte til postadresse.

Læs mere