Studietur til Gran Canaria

Meloneras på Gran Canaria er en af Golf Plaisirs mest populære rejsemål om vinteren. Derfor er det en naturlig del af vores træning af personale, at vi sender kollegaer på studierejse til netop Meloneras. Her får I en førsthåndsberetning fra Meloneras fra vores kollegaer, som besøgte Gran Canaria i december.

Læs mere

Året der gik 2021

Når man snakker om 2021, så må man naturligvis begynde med Corona pandemien! De seneste to år har i høj grad været præget af Corona pandemien og rejsebranchen har været en af de brancher, som har været hårdest ramt. Der findes dog lyspunkter i mørket og vi kan se en del positive signaler, som gør at vi og rejsebranchen som helhed kan skimte lyset for enden af tunnelen og se frem imod 2022 med et positivt sind.

Læs mere

Rovos Rail – en rejseberetning fra Rovos

Jeg er tjekket ind på Rovos Rail egen togstation i Pretoria og blevet udstyret med et glas champagne, mens jeg venter på afgang. Læs hvordan vores marketingschef, Johan Kullenberg, oplevede sin første tur med Rovos Rail.

Læs mere

Sydafrika i hjertet

Sydafrika er et fantastisk land, ikke mindst når det handler om golf. Landet er utroligt smukt med et eksotisk dyreliv. Du mødes af smil og varme, serviceniveauet er virkelig højt, medens prisniveauet er helt i bund.

Læs mere

Marokko – Et land med tusind ansigter

Vi står i en gyde udenfor Medinaen i Marrakech. Her er et konstant lydtæppe af gadesælgere og knallerter, blandet med fløjterne fra slangetæmmerne på den berømte Djema el-Fna plads. Det er tid til den årlige familierejse.

Læs mere

Golf på Tenerife

Vulkanen Teide dominerer på denne smukke, kanariske ø. Fra de fleste steder skråner det meste af øen fra kysterne og op mod Teide, hvilket giver nogle fantastiske udsigter, hvilket også er gennemgående når vi snakker om både golfbaner og hoteller.

Læs mere

Fællesskabet på vores destinationer

Vores golfværters vigtigste opgaver er at gøre din golfrejse til en så god oplevelse, når du ankommer til destinationen. Nedenfor kan du læse lidt om hvad vores golfværter gør for at skabe den helt specielle Golf Plaisir-følelse, når du er på golfrejse med os.

Læs mere

Mød Golf Plaisir på Made in Denmark

Husk at du kan møde Golf Plaisir og en håndfuld af vores leverandører, når Made in Denmark afvikles i Silkeborg Golfklub. Vi står på stand 15 i Villagen, så kom forbi og få en snak med os.

Læs mere

Alicante – kontrasternes verden!

Alicante og Costa Blanca har som golfrejsemål længe været blandt de mest populære destinationer blandt danskere. Vores kollega Johan Kullenberg fortæller om sit seneste besøg nord for Alicante, hvor han besøgte Villaitana Golf og La Sella Golf.

Læs mere

Weekendgolf i Polen

Vil du spille weekendgolf i Polen kan du gennem Golf Plaisir booke Sierra Golf. Et perfekt sted til jer som ønsker en god golfferie i Polen, hvor du bor på banen i store lejligheder med alt hvad du kan ønske.

Læs mere