Golf i Tunesien

Turen foregår i slutningen af marts og i Skandinavien er der sne og sjap og foråret er stadig ikke i sigte. Vi skal besøge tre golfklubber på fire dage, så der ligger et hektisk program foran os. Vi ved ikke rigtig, hvad vi kan forvente, når det kommer til golf i Tunesien og spørgsmålet er, hvad både jasminrevolutionen og derefter Pandemien har gjort ved Den Tunesiske Golf.

Læs mere

Studietur til Belek

Golf i Tyrkiet er stort set lig med Golf i Belek. Denne lille golfoase øst for Antalya findes ikke magen til andre steder i Europa. Området byder på topklasse golfbaner designet af nogle af verdens mest prominente navne og næsten alle golfbanerne kan betegnes som parkbaner - som står flot skåret ind i pinjeskoven og nogle af dem helt ud til Middelhavet.

Læs mere

Årskrønike 2022

I 2022 var golfferien tilbage på programmet for mange danske golfere - og hurra for det! Vi er næsten tilbage på niveauet fra før Corona pandemien og hvis ikke Putin og Rusland havde andre planer, så havde 2022 været et rekordår for hele rejsebranchen.

Læs mere

Studietur til Gran Canaria

Meloneras på Gran Canaria er en af Golf Plaisirs mest populære rejsemål om vinteren. Derfor er det en naturlig del af vores træning af personale, at vi sender kollegaer på studierejse til netop Meloneras. Her får I en førsthåndsberetning fra Meloneras fra vores kollegaer, som besøgte Gran Canaria i december.

Læs mere

Året der gik 2021

Når man snakker om 2021, så må man naturligvis begynde med Corona pandemien! De seneste to år har i høj grad været præget af Corona pandemien og rejsebranchen har været en af de brancher, som har været hårdest ramt. Der findes dog lyspunkter i mørket og vi kan se en del positive signaler, som gør at vi og rejsebranchen som helhed kan skimte lyset for enden af tunnelen og se frem imod 2022 med et positivt sind.

Læs mere

Rovos Rail – en rejseberetning fra Rovos

Jeg er tjekket ind på Rovos Rail egen togstation i Pretoria og blevet udstyret med et glas champagne, mens jeg venter på afgang. Læs hvordan vores marketingschef, Johan Kullenberg, oplevede sin første tur med Rovos Rail.

Læs mere

Sydafrika i hjertet

Sydafrika er et fantastisk land, ikke mindst når det handler om golf. Landet er utroligt smukt med et eksotisk dyreliv. Du mødes af smil og varme, serviceniveauet er virkelig højt, medens prisniveauet er helt i bund.

Læs mere

Marokko – Et land med tusind ansigter

Vi står i en gyde udenfor Medinaen i Marrakech. Her er et konstant lydtæppe af gadesælgere og knallerter, blandet med fløjterne fra slangetæmmerne på den berømte Djema el-Fna plads. Det er tid til den årlige familierejse.

Læs mere

Golf på Tenerife

Vulkanen Teide dominerer på denne smukke, kanariske ø. Fra de fleste steder skråner det meste af øen fra kysterne og op mod Teide, hvilket giver nogle fantastiske udsigter, hvilket også er gennemgående når vi snakker om både golfbaner og hoteller.

Læs mere

Fællesskabet på vores destinationer

Vores golfværters vigtigste opgaver er at gøre din golfrejse til en så god oplevelse, når du ankommer til destinationen. Nedenfor kan du læse lidt om hvad vores golfværter gør for at skabe den helt specielle Golf Plaisir-følelse, når du er på golfrejse med os.

Læs mere