Rejsen går til Costa Navarino

Nu var det endelig blevet tid til, at hele Golf Plaisir skulle på studietur til Costa Navarino i Grækenland og forventningerne var skyhøje. Denne destination er vores allermest populære rejsemål og det sted, der får de bedste reviews af vores kunder - men er det virkelig så godt!?

Læs mere

Golf Krydstogter

Så længe jeg kan huske, har jeg haft en forkærlighed for rundrejser. Jeg elsker at opleve nye spændende steder og golfbaner hver dag. Den eneste ulempe ved rundrejser er de konstante hotel check-in og følelsen af at bo i en kuffert. Spørgsmålet er - er et golfkrydstogt det bedste fra begge verdener?

Læs mere

De Kanariske Øer – den perfekte golfdestination!

Det er ingen overdrivelse at sige, at De Kanariske Øer er danskernes foretrukne charterdestination, når man leder efter sol og varme i vintermånederne. De mest populære øer er Gran Canaria og Tenerife, men Fuerteventura og Lanzarote er også en favorit - men hvor er det mon bedst at spille golf?

Læs mere

Golf i Tunesien

Turen foregår i slutningen af marts og i Skandinavien er der sne og sjap og foråret er stadig ikke i sigte. Vi skal besøge tre golfklubber på fire dage, så der ligger et hektisk program foran os. Vi ved ikke, hvad vi kan forvente, når det kommer til golf i Tunesien og spørgsmålet er, hvad både jasminrevolutionen og Pandemien har gjort ved Den Tunesiske Golf.

Læs mere

Studietur til Belek

Golf i Tyrkiet er stort set lig med Golf i Belek. Denne lille golfoase øst for Antalya findes ikke magen til andre steder i Europa. Området byder på topklasse golfbaner designet af nogle af verdens mest prominente navne og næsten alle golfbanerne kan betegnes som parkbaner - som står flot skåret ind i pinjeskoven og nogle af dem helt ud til Middelhavet.

Læs mere

Årskrønike 2022

I 2022 var golfferien tilbage på programmet for mange danske golfere - og hurra for det! Vi er næsten tilbage på niveauet fra før Corona pandemien og hvis ikke Putin og Rusland havde andre planer, så havde 2022 været et rekordår for hele rejsebranchen.

Læs mere

Studietur til Gran Canaria

Meloneras på Gran Canaria er en af Golf Plaisirs mest populære rejsemål om vinteren. Derfor er det en naturlig del af vores træning af personale, at vi sender kollegaer på studierejse til netop Meloneras. Her får I en førsthåndsberetning fra Meloneras fra vores kollegaer, som besøgte Gran Canaria i december.

Læs mere

Året der gik 2021

Når man snakker om 2021, så må man naturligvis begynde med Corona pandemien! De seneste to år har i høj grad været præget af Corona pandemien og rejsebranchen har været en af de brancher, som har været hårdest ramt. Der findes dog lyspunkter i mørket og vi kan se en del positive signaler, som gør at vi og rejsebranchen som helhed kan skimte lyset for enden af tunnelen og se frem imod 2022 med et positivt sind.

Læs mere

Rovos Rail – en rejseberetning fra Rovos

Jeg er tjekket ind på Rovos Rail egen togstation i Pretoria og blevet udstyret med et glas champagne, mens jeg venter på afgang. Læs hvordan vores marketingschef, Johan Kullenberg, oplevede sin første tur med Rovos Rail.

Læs mere

Sydafrika i hjertet

Sydafrika er et fantastisk land, ikke mindst når det handler om golf. Landet er utroligt smukt med et eksotisk dyreliv. Du mødes af smil og varme, serviceniveauet er virkelig højt, medens prisniveauet er helt i bund.

Læs mere