Året der gik 2021

 

 

Stockholm den 18 december, 2021

 

Kære golfspiller,

 

Når man snakker om 2021, så må man naturligvis begynde med Corona pandemien! De seneste to år har i høj grad været præget af Corona pandemien og rejsebranchen har været en af de brancher, som har været hårdest ramt. Der findes dog lyspunkter i mørket og vi kan se en del positive signaler, som gør at vi og rejsebranchen som helhed kan skimte lyset for enden af tunnelen og se frem imod 2022 med et positivt sind.

Der er kommet flere nye golfspillere og blevet spillet flere golfrunder i end nogensinde herhjemme og det virker som en trend, som vil fortsætte. For os er det vigtigt, at hver nye golfspiller før eller senere kommer til at spille golf udenlands og tage på en golfrejse. Vi tror også på, at flere kommer til at vælge at rejse med en etableret golfrejsearrangør, da man vil have den tryghed som det giver. Hos Golf Plaisir føler vi, at vores kunder føler os trygge, da vi var hurtige til at refundere til alle gæster, som ikke kun ud at rejse grunden pandemien. På mange af vores rejsemål har vores golfværter endvidere været med til at skabe ekstra tryghed for vores gæster, hvilket mange har sat stor pris på.

Jeg er stolt af den kampvilje og positive ånd, som gennemsyrer hele vores organisation. Det er naturligvis en udfordring, når man hele tiden har skullet ændre og annullere rejser på grund af ændrede forudsætninger. Eller at bruge energi på attraktive kampagner, som ikke udmønter sig i noget. Flertallet af vores sæsonansatte golfværter har desværre heller ikke haft mulighed for at arbejde eller har set deres sæsonen blive forkortet, alt afhængig af hvordan Corona pandemien har udviklet sig. Alle involverede har dog gjort et fantastisk stykke arbejde.

I efteråret 2021 var vi næsten oppe på bookingniveauer, som var sammenlignelige med, hvordan det så ud før pandemien. Når det gælder antallet af golfskoler, som vi arrangerer i samarbejde med golfproer, så har vi endda set et stigning. Vores gæster vil gerne afsted på golfrejser og selvom vi naturligvis har forståelse for at Corona virussen kan vende tilbage i forskellige varianter og tempi år efter år, så ved vi at rejselysten findes.

Vi ser frem imod 2022. Det bliver måske ikke den letteste rejse, men vi er godt rustet og rutinerne med at håndtere ”det nye normale” er ved at være på plads.

 

I ønskes alle et Godt Nytår!

 

Peter Browall

Direktør, Golf Plaisir Golfrejser