Årskrønike 2022

København, 16. december 2022

 

I 2022 var golfferien tilbage på programmet for mange danske golfere – og hurra for det! Vi er næsten tilbage på niveauet fra før Corona pandemien og hvis ikke Putin og Rusland havde andre planer, så havde 2022 været et rekordår for hele rejsebranchen.

2022

Golfen i Danmark har faktisk haft en positiv effekt af Corona pandemien ift. antallet af golfspillere og flere har fået øjnene op for de glæder, som golfen byder på. Under pandemien kunne vi ikke rejse, og klimaet i Danmark har sine begrænsninger ift. at spille golf året rundt. Antallet af nye golfere, som ville ud at spille golf i udlandet kombineret med de golfere, som har været vant til at rejse på golfrejser, gav en enorm og pludselig efterspørgsel. Denne efterspørgsel hos os og på vores rejsemål sammenholdt med, at mange gerne ville bestille med kort varsel betød, at vi desværre ikke kunne få alle afsted på deres ønskede golfferie, hvilket var en helt uvant situation.

Bedre feedback og omdømme

Da vi under pandemien ikke kunne sende folk afsted på golfferie, arbejdede vi stenhårdt på at stå bedre rustet til fremtiden, hvilket har givet fine resultater. I forårssæsonen så vi desværre, at mange resorts ikke var 100% klar til at modtage gæster i det omfang de gjorde. Visse steder var hotellerne underbemandede og golfbanerne ikke i den stand vi forventer – forståeligt nok i lyset af pandemien – men selvfølgeligt beklageligt. I løbet af 2022 har dette ændret sig markant og vi har under efterårssæsonen virkelig set en positiv udvikling i den feedback, som vi får fra vores gæster, hvilket vi er ekstremt glade for!

Vi har i 2022 introduceret danske golfværter på flere af vores rejsemål og udviklet uddannelsen af vores golfværter generelt. De danske golfværter er blevet taget rigtigt godt imod af vores gæster, og vi kommer i 2023 til at have flere rejsemål med danske golfværter.

Golf Plaisir vandt igen i 2022 prisen for Danmarks bedste golfrejsearrangør hos World Golf Awards. Vi er stolte af dette kvalitetsstempel, da det er vores egne rejsende og samarbejdspartnere som har stemt på os. Tak for det!

For at få tilfredse gæster, er der mange elementer, som skal gå op i en højere enhed. Alt fra præsentation på hjemmesiden og valget af rejsemål til, hvordan I bliver behandlet af vores sælgere, samarbejdspartnere og golfværter. Vores stræben efter at kvalitetssikre vores arbejde er en kontinuerlig proces, som aldrig slutter.

2023

Vi ser frem mod 2023, som garanteret kommer til at byde på en masse nye udfordringer. Men dem er vi sikre på, at vi løser, da vi i Golf Plaisir har over 30 års rutine og erfaring samt baggrund i en stor og stærk organisation.

Sammen ser vi frem mod golf- og rejseåret 2023.

I ønskes alle en Glædelig Jul og et Godt Nytår.

 

De bedste hilsner,

 

Kenneth Bloch-Egendal
Manager, Golf Plaisir Danmark

kbe@golfplaisir.dk