Western Cape

Western Cape

Rovos Rail Golf safari

Med Rovos Rail Golfsafari får du den fulde Rovos Rail oplevelse rundt i Sydafrika – Western Cape er for dig som vil kombinere togturen med et besøg i Cape Town. Herfra går turen til vinområdet Stellenbosch med golf og vinsmagning, inden turen går mod Johannesburg og Pretoria hvor den eksklusive togtur med Rovos Rail begynder.

Her venter store golfoplevelser på nogle af områdets bedste golfbaner, en helt uovertruffen naturoplevelse, når turen går gennem det smukke Sydafrikanske landskab og 8 dage fyldt med unikke rejseoplevelser, som ikke fås lignende andre steder i verden. Rovos Rail har kun ganske få afgange om året og pladserne er særdeles eftertragtede.

På Rovos Rail får du den helt unikke oplevelse af en togtur gennem det smukke Sydafrikanske landskab. Her venter der store golfoplevelser på nogle af områdets bedste golfbaner – en helt uovertruffen naturoplevelse, når turen går gennem det smukke Sydafrikanske landskab og 8 dage fyldt med unikke rejseoplevelser, som ikke fås lignende andre steder i verden. Du bliver forkælet med en luksuriøs helpension om bord på toget. På nogle af de dage, hvor der spilles golf, vil frokosten blive indtaget i klubhuset.

Stemningen på Rovos Rail

Ombord på toget mødet man et entusiastisk team, som virkelig værner om sine gæster. Maden i almindelighed og middagene i særdeleshed er kreeret med stor omtanke og er en vigtig del af Rovos særkende. Et oplagt forslag er under rejsen at slå sig ned i den bagerste vogn, som er helt åben! Den varme vind flagrer skønt i ansigtet, mens man smager dagens “bobler” og lader sig forføre af de fantastiske udsigter.

Fakta

Afrejsedatoer 2024 2. jan, 15. feb , 5. sep & 15. okt
Rejselængde 16 nætter

Hvad er inkluderet i rejsen?

Laveste pris: 47 995,-

Fly til Cape Town og hjem fra Johannesburg
Indenrigsfly Cape Town - Johannesburg
Alle flyskatter samt transfers ifølge programmet
Forplejning på de internationale flyvninger
Meet & Greet ved ankomsten til Cape Town
2 nætter i Cape Town incl. morgenmad
2 nætter i Stellenbosch incl. morgenmad
1 nat i Pretoria incl. morgenmad
9 nætter på Rovos Rail Helpension inklusive drikkevarer
Helpension inklusive deikkevarer på Rovos Rail
1 runde golf på De Zalze Golf Club (eller anden bane i Cape Town området)
1 runde golf på Sun City GC
1 runde golf på Champagne Sports Resort
1 runde golf på Durban Beachwood Country Club
1 runde golf på Royal Swazi Spa Golf Course
1 runde golf på Highland Gate GC
1 safaritur i Hluhluwe-Umfolozi Game Reserve
1 safaritur i Kruger National Park
1 vinsmagning

Bemærk! Rejsen med Rovos kan også bestilles med afrejse fra andre lufthavne end København. Kontakt os herom.

Turistskat
På flere rejsemål opkræver lokale myndighederne turistskat i forbindelse med hotelovernatninger. Denne skat opkræves af hotellet og betales ved ud check fra hotellet. Læs mere om turistskatter her.

Vejret lige nu

weather-icon18.2℃

De Zalze Golf Club

De Zalze Golf Club ligger smukt placeret i Spier Estate vinmarkerne og er designet af Peter Matkovich, som også har Arabella Golf og Pinnacle Point på CV’et. På De Zalze har Matkovich virkelig gjort brug af de imponerende naturlige omgivelser med Blaauwklippen River som slænger sig gennem banen. Foruden en dejlig bane, så er maden i klubhuset også værd at sætte tid af til, mens du nyder den imponerende udsigt fra terrassen.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Parkbane
Banefakta Par72, 6369 5937 5083
HCP-grænse 54
Drivingrange Udslag fra græs
Banedesign Peter Matkovich

Sun City Golf

Sun City Golf er et af Sydafrikas bedste golf resorts med to fremragende golfbaner designet af legendariske Gary Player. Begge baner er designet med henblik på at du som golfspiller bliver presset til det maksimale, uanset handicap.

Lost City GC

Denne imponerende golfbane ligger spredt ud over et område på 100 hektar og rent karaktermæssigt går banen fra ørkenlandskab, henover bjerglandskab til parkbane. Her findes masser masser af udfordringer og vandhazarder. Mest kendt er nok hul 13, hvor det siges at nilkrokodillen holder til.

Gary Player Country Club

Gary Player Country Club er anlagt i et gammelt vulkankrater og det har påvirket banedesignet, hvor bunkers er blevet placeret fantasifuldt og der er flere teesteder, så alle handicaps kan være med. Det er en af verdens længste golfbaner og den kræver god form, både fysisk og mentalt. Når du spiller banen, så går du i samme fodspor som flere kendte golfspillere, som Gary Player, Ernie Els og Tiger Woods og den er med rette en af de mest berømmede golfbaner i Sydafrika.

Fakta

Antal huller 36
Banekarakter Lost City - lettere kuperet ørkenbane
Gary Player CC - parkbane
Banefakta Lost City, Par 72,  6730 6220 5041
Gary Player CC, Par 72,  6535 5881 5004
Drivingrange Ja, udslag fra græs og måtter
Banedesign Gary Player (Gary Player CC 1979, Lost City 1993)

Champagne Sports Resort

Denna mesterskabsbane designet af Hugh Baiocchi efterlader en med en varigt indtryk. Udsigten fra fairways med Champagne og Cathkin Peaks i baggrunden er enestående. 84 velplacerede og flot skårne bunkers venter på at du skal mærke sandet hentet fra Bronkhorstspruit. Fairways spilles brede, men ryger du i roughen så kan du let komme i problemer. En super golfbane som helt sikkert vil efterlade et godt indtryk.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Kuperet parkbane
Banefakta Par 72, 6694 6202 5632 4757
HCP-grænse 54
Drivingrange Udslag fra græs
Banedesign Hugh Baiocchi

Durban Country Club

Durban Country Club har to golfbaner, Durban Country Club og Durban Country Club Beachwood. Officielt åbnede klubben i 1922, dog kun med en bane. 1990 overtog man det som nu hedder Durban Country Club Beachwood.

Durban Country Club, er den mest anerkendte golfbane i vores program. Her har flere af de store turneringer blevet spillet og det er let at forstå hvorfor.

Banen er en forholdsvis flad parkbane, som sine smalle fairways og ondulerede greens er ganske finurlig at spille. Banen anses for at være ganske svær med en frodig vegetation og en utrolig smuk beliggenhed med sanddyner ud til det Indiske Ocean.

De første par huller er ganske smalle og derfor er det en god idé, at være lidt forsigtig med driveren, hvis man skal i klubhuset med en god score. Banen står altid skarpt og er virkelig en bane man skal glæde sig til at spille – uanset handicap.

Fakta

Antal huller 36
Bankarakter Park- og seasidebaner
Banfakta Durban CC, par 72/73,  6157 5910 5250
Beachwood, par 72/73,  6016 5883 5308
Drivingrange Ja, udslag fra græs
Bandesign George Waterman
Caddie På Durban Country Club er det obligatorisk med caddie. Det kræver mindst én caddie per bold og en caddie koster ca. 100,- per runde og betales på stedet. Drikkepenge kommer udover dette beløb.

Royal Swazi Spa Golf Course

Det er ikke hver dag man får chancen for at spille golf i Swaziland! Denne pragtfulde bane finder man i Ezulwini Valley og den er vellidt af alle typer af golfspillere. Inden for de seneste par år er den blevet renoveret for at give spillere en større udfordring. Banen tilbyder en oplevelsesrig golfrunde, hvor naturen blender godt ind i banen med træer, buske og søer.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Parkbane
Banefakta Par 72, 6861
HCP-grænse 54
Drivingrange Udslag fra græs

Highland Gate Golf Club

Highland Gate Golf and Trout Estate ligger inbäddat i bergskedjan Steenkampsberg nära Dullstroom. Som namnet skvallrar om möts man här av en vidunderlig natur som också är en idealisk plats för öringsfiske. Hela området spänner över 700 hektar med stort fokus på att behålla och förvalta naturen på bästa sätt. Som golfare tror man knapps sina ögon när man också möts av den Ernie Els designade banan Highland Gate GC som trots sin unga ålder både huserat flertalet tävlingar och evenemang. Bland annat Vodacom Origins of Golf (Sunshine Tour), Els for Autism-finalen och flera Pro Am. Golfbanan rankas redan som 15: e på Golf Digests 100 bästa golfbanor i Sydafrika.

 “When golfers say they were torn between hitting their next shot and pausing to take a photo of the golf course or the surrounding scenery, you know it has to be a very special place. Highland Gate is definitely that kind of place”.

– Ernie Els

Fakta

Antal hål 18
Bankaraktär Parkbana
Banfakta Par 72,  6764 4957
Faciliteter Drivingrange, puttgreen, vagnar/buggies, shop, restaurang, omklädningsrum
Bandesign Ernie Els

Victoria & Alfred Hotel

Beliggende i hjertet af Cape Town’s populære Waterfront tilbyder Victoria & Alfred Hotel førsteklasses ophold i traditionel Cape kolonistil. Sin høje standard på service og venlige atmosfære har givet hotelletflere prestigefyldte udmærkelser. Hotellet har en fantastisk udsigt over Table Mountain, havnen og den pulserende V & A Waterfront. Her bor man bare et stenkast fra nogle af Cape Town’s bedste butikker og restauranter.

Fakta

Standard starstarstarstarstar
Beliggenhed Waterfront
Værelser 96. Alle værelser med AC, safe, hårtørrer m.m.
Faciliteter Udendørs pool, fitness, spa, restauranter, barer m.m.
Wifi Ja

Majeka House

Majeka House er en sand perle med 5-stjernet service som den skal være. Hotellet har blot 22 værelser og de er nøje gennemtænkt i hver eneste detalje. Hotellet ligger i udkanten af Stellenbosch i perfekt afstand til de berømte vingårde og golfbaner som De Zalze og Stellenbosch. Hotellets restaurant, Makaron, er særdeles populær også blandt lokalbefolkningen, hvor den benyttes, når der skal fejres i specielle anledninger. Designet i restauranten går heller ikke ubemærket hen, hvor designeren Etienne Hanekom har skabt et særdeles behageligt rum i en smart blanding af genbrugsmøbler og moderne design. Så foruden en gastronomisk oplevelse, venter der også en visuel oplevelse på restauranten.

Fakta

Beliggenhed I udkanten af Stellenbosch
Værelser 22
Faciliteter Alle værelser med toilet, bad hårtørrer, TV, telefon, AC, balkon/terrasse
Wifi Ja, gratis

Mont d'Or Bohemian House

Tæt på både Waterkloof Park og Pretoria Country Club ligger dette lille charmerende hotel med 10 komfortable værelser og fantastisk service. Alle værelser er rummelige og har en-suite badeværelse, frisk hvidt linned og en karaffle Old Cape Port venter på dig ved ankomsten.

Mont d’Or Bohemian House er en oplevelse i sig selv og her får du den perfekte genopladning inden turen med Rovos.

Fakta

Standard starstarstarstarstar
Beliggenhed I nærheden af ​​Waterkloof Park i det sydlige Pretoria
Værelser Bruser/badekar, AC, strygejern, hårtørrer, TV, telefon, safe, minibar, kaffe og te
Værelsestyper 10 Luxury Garden room
Faciliteter Restaurant, bar, pool
Internet Gratis Wifi

Rovos Rail Pullman Suite

De antikke vogne er renoverede med henblik på at beholde atmosfæren fra en svunden tid. Når du stiger ombord i de træbelagte vogne mødes du af en romantisk og magisk følelse i et afslappet og elegant miljø.

Pullman Suite er den mindste kupé og der er plads til 5 stykker i hver togvogn. Hver kupé er 7 m² med badværelse. Enten vælger man twin-beds i køjeformat eller en dobbeltseng, som om dagen laves om til en sofa.

Samtlige kupéer har aircondition, garderopeskab, minibar og badeværelse med dush, hårtørrer m.m. Derudover findes der også et wifi-telefonsystem som kan bruges til at kontakte personalet ombord. Der findes intet TV, men det virker ikke til, at nogen savner det.

Udover kupéerne findes der også en restaurantvogn (fuld pension inkl. drikkevarer), en lougnevogn og en barvogn med et åbent deck bagerst. Ombord findes der bøger, aviser, brætspil og kort som man kan låne.

 

Øvrigt:

Ombord er der All Inclusive, men ønsker man at købe noget andet, så foretrækkes kreditkort ombord, alternativt Sydafrikanske Rand. Adapter er nødvendigt og kan lånes ombord. Det er også muligt at få vasket tøj ombord, hvis noget uforudset sker. Skal man bruge mobil eller computer, så anbefales det, at man bruger den i egen kupé for ikke at forstyrre andre gæster. Det kan være nyttigt at vide, at din golfbag ikke opbevares ombord på de Rovos-ture, som indeholder golf.
 

Rovos Rail Deluxe Suite

De antikke vogne er renoverede med henblik på at beholde atmosfæren fra en svunden tid. Når du stiger ombord i de træbelagte vogne mødes du af en romantisk og magisk følelse i et afslappet og elegant miljø.

Deluxe Suite er lidt større end Pullman suiterne og optager 3 kupéer i hver togvogn. Hver kupé er 11 m² store og har et lille lounge område, samt badværelse. Her findes også mulighed for at vælge twin-beds eller dobbeltseng.

Samtlige kupéer har aircondition, garderobeskab, minibar og badeværelse med dush, hårtørrer m.m. Derudover findes der også et wifi-telefonsystem som kan bruges til at kontakte personalet ombord. Der findes intet TV, men det virker ikke til, at nogen savner det.

Udover kupéerne findes der også en restaurantvogn (fuld pension inkl. drikkevarer), en lougnevogn og en barvogn med et åbent deck bagerst. Ombord findes der bøger, aviser, brætspil og kort som man kan låne.

Øvrigt:

Ombord er der All Inclusive, men ønsker man at købe noget andet, så foretrækkes kreditkort ombord, alternativt Sydafrikanske Rand. Adapter er nødvendigt og kan lånes ombord. Det er også muligt at få vasket tøj ombord, hvis noget uforudset sker. Skal man bruge mobil eller computer, så anbefales det, at man bruger den i egen kupé for ikke at forstyrre andre gæster. Det kan være nyttigt at vide, at din golfbag ikke opbevares ombord på de Rovos-ture, som indeholder golf.

Rovos Rail Royal Suite

Royal Suite optager en halv kupé og der derfor 2 stykker i hver togvogn. Hver kupé er 16 m² store og har et lille lounge område, samt badværelse med badekar. Her findes også mulighed for at vælge twin-beds eller dobbeltseng.

Samtlige kupéer har aircondition, garderobeskab, minibar og badeværelse med dush, hårtørrer m.m. Derudover findes der også et wifi-telefonsystem som kan bruges til at kontakte personalet ombord. Der findes intet TV, men det virker ikke til, at nogen savner det.

Udover kupéerne findes der også en restaurantvogn (fuld pension inkl. drikkevarer), en lougnevogn og en barvogn med et åbent deck bagerst. Ombord findes der bøger, aviser, brætspil og kort som man kan låne.

Øvrigt:

Ombord er der All Inclusive, men ønsker man at købe noget andet, så foretrækkes kreditkort ombord, alternativt Sydafrikanske Rand. Adapter er nødvendigt og kan lånes ombord. Det er også muligt at få vasket tøj ombord, hvis noget uforudset sker. Skal man bruge mobil eller computer, så anbefales det, at man bruger den i egen kupé for ikke at forstyrre andre gæster. Det kan være nyttigt at vide, at din golfbag ikke opbevares ombord på de Rovos-ture, som indeholder golf.

Rovos Rail Golfsafari

2. januar – Afrejse

Afrejse fra København til Cape Town.

 

3. januar – Cape Town

I bliver budt varmt velkommen af vores lokale guide og transporteret til Waterfront, hvor I tjekker ind på Victoria & Alfred Hotel.

• 2 nætter på V&A Hotel med morgenmad

 

4. januar – Cape Town

Nyd en skøn dag i Cape Town, også kendt som “The Mother City”. Alternativerne er mange – der er mulighed for at tage op på det mageløse Taffelberget, opleve en guidet tur til Robben Island, se smukke Kap det Gode Håb eller tage på sigthseeing i Cape Town.

 

5. januar – Stellenbosch

Rejsen fortsætter mod Stellenbosch i hjertet af vindistriktet. Hvad kunne være bedre end at besøge nogle af de utroligt fine vingårde i løbet af dagen. Der vil være et stop for vinsmagning på Muratie Wine Estate samt Rust en Vrede og Ernie Els Winery.

• 2 nætter på Majeka House med morgenmad

 

6. januar – Golf på Zalze Golf Club

Denne dag byder på golf på De Zalze Golf Club lige udenfor Stellenbosch.

7. januar – Stellenbosch – Pretoria

Check ud og transfer til lufthavnen med fly til Johannesburg. Når du lander, vil du blive mødt af din chauffør, som vil tage dig til dit hotel i Pretoria – for bedst muligt at genoplade dine batterier til de næste 9 dage ombord på Rovos Rail.

• 1 nat i Pretoria med morgenmad

 

8. januar – Rovos Rail – Afgang

Check-out og transfer til Rovos Rails private Capital Park-togstation i Pretoria. Her bliver du budt varmt velkommen med bobler og kanapeer i loungen inden afgang til Koster.

• 8 nætter på Rovos Rail med helpension

 

9. januar – Golf på Sun City

Efter en herlig morgenmad ombord på Rovos bruger I denne dag i Sun City med spil på enten Lost City GC eller Gary Player Country Club (ikke fastlagt pt.). Dette efterfølges af frokost i klubben.

 

10. januar – Rovos Rail

Efter et natstop i Heidelberg går toget videre med Estcourt via Ladysmith. En oplagt dag til slappe af på toget. Mange vælger at sidde i den sidste vogn, som er helt åben mod naturen.

 

11. januar – Golf på Champagne Sports Resort

Når I vågner til morgen er det ved foden af Drakensberg, hvor I spiller golf på det fredfyldte Champagne Sports Resort, hvor udsigten mildt sagt er storslået.

 

12. januar – Golf på Durban Country Club

Tid til at lufte golfkøllerne igen, denne gang på Durban Country Club.

På visse afgange kan golfen blive på Durban Beachwood GC eller Zimbali GC

 

13. janaur – Safari i Hluhluwe Game Reserve

En tidlig morgensafari venter i Afrikas ældste safaripark, Hluhluwe Game Reserve, som ligger i hjertet af Zululand. Her mødes I af et rigt dyreliv og mon ikke middagen smager godt til aften!

 

14. januar – Golf på Royal Swazi Spa Course

Når det er tid til morgenmad er I allerede i Swaziland. Der venter en spændende runde golf på den meget smukke Royal Swazi Spa Golf Course i Ezulwini Valley. Henover aftenen drager toget videre sydpå mod KwaZulu Natal.

 

15. januar – Safari i Kruger National Park

En fantastisk heldagsudflugt til Kruger National Park.

 

16. januar – Golf På Highland Gate GC

Transfer til den fantastiske udsigt over Mpumalanga området og spil på den Ernie Els-designede Highland Golfbane.

 
17. januar – Pretoris hjemrejse

Nyd en sidste morgenmad ombord inden toget ved 10 tiden ruller in på Capital Park Station i Pretoria. Hermed er denne fantastiske del af rejsen ovre og jeres chauffør transporterer jer videre til lufthavnen i Johannesburg. Afhængig af afrejsetidspunkt, kan der muligvis findes tid til en halvdagsudflugt eller guided tur. Kontakt os for yderligere info.

 

18. janaur – hjemrejse

Hjemme igen!

Rovos Rail

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.