Bestil din egen unikke flex-rejse

- Helt op til 1.000 kr i rabat!

En flex-rejse er en golfrejse, som du sammensætter helt selv. Du rejser på egen hånd og du bestemmer selv hvor du vil hen, hvor længe du vil være væk, hvor du vil bo og hvor meget golf du vil spille. Hvis du bestiller en flex-rejse hos Golf Plaisir i løbet af april måned, får du op til 1.000 kr rabat. Alt du behøver at gøre, er at indtaste en kampagnekode, når du gennemfører bookingen af din rejse.

Kampagnekoder

Produkt

 Kampagnekode

 Rabat

FLY+HOTEL+GOLF   PAKKE       1.000,-
FLY+GOLF   FLY         500,-
HOTEL+GOLF   HOTEL         500,-

 

Søg rejse her

 

Bestillingen af din flex-rejse skal foretages mellem 1.-30. april, men din rejse kan være når som helst i 2022. Rabatten gælder kun flex-rejser der bestilles online på Golf Plaisirs hjemmeside. Kampagnekoderne og rabatterne er unikke afhængige af hvilket produkt du køber. Du får 500 kr i rabat på bestilling af produkterne fly+golf samt hotel+golf og hele 1000 kr rabat hvis du bestiller fly+hotel+golf.

Vores bedste rejsetips

Malaga – 50 golfbaner langs Costa del Sol og Costa de la Luz

Der er masser at vælge mellem, men en populær mulighed udskift typisk med populær er at bo på Los Monteros Spa and Golf Resort eller et hotel inde i Marbella. Indenfor kort afstand ligger tre gode golfbaner – Rio Real, Santa Clara og Marbella Golf. Hvis du vil tilføje en af Costa del Sols bedste golfbaner, er Las Brisas et topvalg i nærheden.

Læs mere

 

Alicante – 35 golfbaner at vælge mellem i Costa Blanca og Murcia

Syd for Torrevieja finder du en interessant klynge af golfbaner. Hotel Golf Campoamor ligger direkte på banen af samme navn. De to golfbaner Villamartin og Las Ramblas ligger i samme område. Her finder du også Las Colinas som er en af Spaniens bedste og mindst kendte golfbanermindst kendte golfbaner ændres til mindre kendte topbaner.

Læs mere

 

Mallorca – 12 af de bedste golfbaner på øen kan reserveres

Sheraton Arabella Golf Hotel er en fremragende weekendmulighed med tre golfbaner og kun få minutter til restauranten og det bar-tætte Palma. Arabella Golf ikonet består af tre baner. Af de tre golfbaner støder Son Vida op til hotellet, og det er en kort vej til Son Muntaner og Son Quint.

Læs mere

 

Lissabon – 7 golfbaner rundt om metropolen Lissabon

Lige nord for Lissabon kaldes Sølvkysten og har et af verdens bedste golfresorts. De to topbaner Praia D’El Rey og West Cliffs er blandt de bedste man kan finde i Portugal. Her kan man vælge mellem 5-stjernede Marriott, men også lidt enklere hotel/lejlighedsovernatning i samme område.

Læs mere

 

Prag – I Tjekkiet kan du vælge mellem 72 forskellige golfbaner

Prag er en vidunderlig og spændende by, og du skal klart vælge at bo inde i Prag og derefter tage ud til de forskellige golfbaner. Nogle af de mere velrenommerede golfbaner er: Albatross Golf, Panorama Golf, Prag City og Black Bridge Golf, men der er mange flere valgmuligheder.

Læs mere

 

 

Seks spørgsmål til Robert Norberg, der er ansvarlig for flex-rejser på Golf Plaisir

Hvad er en flex-rejse?

En flex-rejse er en golfrejse du selv har sammensat, på helt egen vis på vores hjemmeside. Du rejser på egen hånd og bestemmer selv hvor du vil hen, hvor længe du vil være væk, hvor du vil bo og hvor meget golf du vil spille.

Hvordan bestiller man en flex-rejse?

Det er ikke sværere end at bestille en flyrejse eller et hotel online. Det vi har tilføjet, er muligheden for også at bestille starttider for golf på hundredvis af forskellige golfbaner rundt omkring i Europa. Du kan i dag vælge mellem at bestille fly+hotel+golf eller kun fly+hotel eller hotel+golf.

Hvorfor skal man bestille en flex-rejse?

Enkelhed, sikkerhed, valgfrihed og fleksibilitet. Man slipper for at bestille de vigtigste dele af rejsen separat. Du rejser sikkert, da du samtidig er beskyttet af Rejsegarantifonden, da dette tæller som en pakkerejse – i modsætning til hvis du selv bestiller din rejse forskellige andre steder.

Hvem passer en flex-rejse til?

En flex-rejse er velegnet til alle, der i øjeblikket sammensætter deres egen golfrejse. Det kan være en gruppe venner, der skal på en weekendtur til eksempelvis Spanien og gerne vil kombinere turen med et par golfrunder, et fællesskab hvor ikke alle spiller golf, men nogle gerne vil presse noget golf ind eller dem der gerne vil ned til varmere breddegrader, men ikke spiller golf hver dag. Mulighederne er uendelige.

Er det billigere eller dyrere end at bestille på andre måder?

Når det vedrører golfen, så tilbyder vi altid de samme priser som golfklubben generelt tilbyder ved online bookinger. Hoteller og flypriser kommer fra de samme udbydere som for mange andre online bookingsider, hvilket betyder, at vores pris altid vil være konkurrencedygtig.

Hvad er forskellen på flex-rejser og Golf Plaisir almindelige rejser?

Vi ser det som et supplement til vores øvrige eksisterende tilbud, og at vi yderligere udvider vores tilbud til vores eksisterende og nye kunder. Vores populære traditionelle rejser, mange steder med golfvært, er vores vigtigste produkt og den primære forskel er at man på flex-rejser altid rejser på egen hånd og kan sammensætte rejsen som man vil

Vores ugentlige rejser indeholder som regel flere ting, end hvad en flex-rejse gør, såsom transfers, middage, heldagsgreenfees, matcher/udflugter, service af golfvært med mere.